IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
    Като гледам Стария ДАУ ще си почине днес на 12К, Европа и тя потъна след затварянето на БФБ, на тази база утре едва ли ще е от най зелените дни на БФБ. Сега ще излязат писатели и ще кажат, че КУРелация между бфб и останалия свят няма, но ако е така защо от началото на седмицата сме паднали с 5%. Имаше едни колега в неделя писа ако индексите направили тази седмица +5%, да но но направиха -5%! Най добре е така наречените инвеститори да знаят, кога да си обират печалбите, но пуста алчност ги заслепява
    Нямаше свързаност с ДАУ и ДАХ преди качването ,сега няколко позиции много скочиха и всеки спекулант ще излиза от тези на печалба а не от тези който са равни или е на загуба ..За Дау си прав , днес или утре ще има тест на 12 К но мисля че там ще е прелома в близките дни .....
    За утре ДАХ може да е на плюс и да има стабилизация и тук и там....
    Така че утре ще е важен ден за бъдещето на БФБ....и ако продължи нагоре ....бичи капан...добре ,
    но ако е равно или надолу нещата са лоши....

Коментар

Може и да купувам утре, но съм продавал преди седмица, та акаунта си е пълен На мен ми стига тая награда да съм си разкешил на върха
      Ти тва го разправяй на някой дето си няма и идея от борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
        Какво да ти обяснявам утре пак цял ден ще си втренчен в бутона Buy, но първо трябва да си захраниш сметката брато
        Може и да купувам утре, но съм продавал преди седмица, та акаунта си е пълен На мен ми стига тая награда да съм си разкешил на върха
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Ми не знам, ако те изгонят от 10 служби или учебни заведения (в твоят случай питейни) е ясно къде е проблемът
          Предполагам че си обиколил въпросните 10 кръчми - където НЕ си ме видял
          Какво да си мисля за това ... хм?

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
            Той има само 2 дни живот, после сменям ника така или иначе
            Ми не знам, ако те изгонят от 10 служби или учебни заведения (в твоят случай питейни) е ясно къде е проблемът

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Доста си се активизирал днес...
              току що влизам във форума в очакване на мачовете за ШЛ

депозитче, ти защо си толкова изнервен --- да не би да си научил, че са ти намалили лихвата по тлъстия депозит
              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Здравей,
                Мисля че ако утре не се появат купувачи в основните позиции отиваме на тест на Софикс 400 .... все още съм на мнението ,че са панирани чужденци насред покупките....
                Поздрави!
                Като гледам Стария ДАУ ще си почине днес на 12К, Европа и тя потъна след затварянето на БФБ, на тази база утре едва ли ще е от най зелените дни на БФБ. Сега ще излязат писатели и ще кажат, че КУРелация между бфб и останалия свят няма, но ако е така защо от началото на седмицата сме паднали с 5%. Имаше едни колега в неделя писа ако индексите направили тази седмица +5%, да но но направиха -5%! Най добре е така наречените инвеститори да знаят, кога да си обират печалбите, но пуста алчност ги заслепява

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  имаш само 190 постинга преднидна .. ако се развихри кво праим не мож ви различим
                  Той има само 2 дни живот, после сменям ника така или иначе

Коментар

Само толкова ли ти роди мозъчето? Обясни ми как е време да пазаруваме акции, остави сексуалните намеци настрана Иначе пак ще мине модито с метлата.
                    Какво да ти обяснявам утре пак цял ден ще си втренчен в бутона Buy, но първо трябва да си захраниш сметката брато

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                      Тиквестор АД@БФБ - сигурно ме имитира някое админче с достатъчно време да си подръпва бубата на работното си място

По броя постинги лесно се разпознава дали пише оригинала или ментака. Е, за Буби не е лесно ама той както винаги е изключение
                      имаш само 190 постинга преднидна .. ако се развихри кво праим не мож ви различим
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                        сега разбирам ника който си си избрал ......................... всичко си проиграл и няма кой да ти даде нито пари, нито кредит

Просто си вундеркинд направо ме настъпи по мазола

Коментар

Само толкова ли ти роди мозъчето? Обясни ми как е време да пазаруваме акции, остави сексуалните намеци настрана Иначе пак ще мине модито с метлата.
                          Здравей,
                          Мисля че ако утре не се появат купувачи в основните позиции отиваме на тест на Софикс 400 .... все още съм на мнението ,че са панирани чужденци насред покупките....
                          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                            доста си чел форума ...
                            Доста си се активизирал днес... Сън няма да те хване тази вечер... Много ли пари си ушил на бфб-то през последните седмици? Казах ти да не вярваш на тези, които реват по всички възможни СМИ, че кризата е свършила!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                              Ех колега ,колега .... не виждаш ли че сме в царството на клонингите...
                              Тиквестор АД@БФБ - сигурно ме имитира някое админче с достатъчно време да си подръпва бубата на работното си място

По броя постинги лесно се разпознава дали пише оригинала или ментака. Е, за Буби не е лесно ама той както винаги е изключение

Коментар

Я разкаже на читателите сега, като съм бил ъпарче и съм продал, защо сега да не съм мечка? Като си чел историята, може да видиш колко съм се дразнил с споменчо, не по-малко сега с ъпарчетата сега! Ако трябва да бъда откровен обаче споменЪ се оказа прав, а люк, дон емилио, ти и още куп народ както и аз за един период момент от време не бяхме прави!
                                сега разбирам ника който си си избрал ......................... всичко си проиграл и няма кой да ти даде нито пари, нито кредит

вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

Working...
                                X