If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я разкаже на читателите сега, като съм бил ъпарче и съм продал, защо сега да не съм мечка? Като си чел историята, може да видиш колко съм се дразнил с споменчо, не по-малко сега с ъпарчетата сега! Ако трябва да бъда откровен обаче споменЪ се оказа прав, а люк, дон емилио, ти и още куп народ както и аз за един период момент от време не бяхме прави!
чичкааа, чичкааааа, срещу Форекса да тичаш не можеш го стигна. какво доказваш с тези три цитата? кое по-точно не е познал? я вземи копни малко повече прогнози от 2007 до днес
порке, няма по-жалко и смешно човече от теб във форума. някой може да направи 1001 безупречни прогнози и да се издъни веднъж и нашия ще се убий от цитати и подмятане. а не гледа, че от неговите "прогнози" я има 1-2% успешни и то не плод на усет и анализ, а в резултат на статистическите закони.
порке, с ръка на сърцето го казвам: много ми е жал за загубата на редица свестни, но наивни хора на БФБ - то, но адски се кефя на загубите на профани и плужеци като теб. селяндури без грам знания и умствени възможности, които си бяха повярвали, че без труд и знания, ще могат да си живуркат на БФБ.
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар