IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Rheinmetall скъса синджира. А ми беше под носа. Прави джепане и всякакви военни играчки. От 300 се изстреля над 1300 в рамките на един месец само. Който захлебил, захлебил, аз гледах в точка и нищо не направих...
    Тези им правят скоростните кутии R3NK/RENK Group AG :-) Винаги съм смятал, че тихите води най много помътняват ;-)

Имам, не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Тези много се разтеглиха нагоре, трябва да върнат. Дългосрочна игра са.
      Виж сега китайките и по конкретно BABA. Късат синджира. Deepseek за тях е нещо като излизането на ChatGPT за Mag7. И още са в ранен стадий
      Забранявам ти да бичосваш моите хартии. Безобразен каврък си ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
        Ако приемем, че "умните пари" правят най-печелившите залози, то каква са направили от началото на годината?- Ако ,например за по-лесно,са продали NASDAQ, обърнали са долари към евро и са купили DAX - то до момента са направили над 29% печалба за няма и 3 месеца! Дали ще държат още дълги позиции в DAX или е време за нови сделки?
        + тези сметки са без ливеридж ... а умните сигурно ползват
        Европа е боклук. Боклук, който стана евтин и съответно си струваше. В момента вече не е евтин. Щом даже излязох на плюс от тая фигня Байер, значи сме прекупени.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не че нещо, ама батко ви успя да отиграе поредния срив и е на ath. Безплатно! Засега.

... иначе планът е ограничени разпродажби и разтоварване на евро към долар. Продължавам да нямам идея как еврото успява да ги държи тия нива. Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.
          Мен трите космически акции (RDW, LUNR and RKLB) ме закараха на АТН и пак те ме върнаха с 12% от него.

Иначе, усредних UPS (не съм писал кога купих, но ей го - откак го купих, юни '24-та, все е назад) на 131.77; AES - 14.04; KHC - 31.98; TSLA - 375.91; WEN - 16.83.

Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Rheinmetall скъса синджира. А ми беше под носа. Прави джепане и всякакви военни играчки. От 300 се изстреля над 1300 в рамките на един месец само. Който захлебил, захлебил, аз гледах в точка и нищо не направих...
          Рейнметал не ги следя, защото и без тях имам достатъчно отбрана, но успях да се включа в увеличаването на бюджета за отбрана чрез BAE Systems PLC (BA). Поседях на минус от октомври миналата година, за да го докарам на +25% в момента.

Коментар

• Ако приемем, че "умните пари" правят най-печелившите залози, то каква са направили от началото на годината?- Ако ,например за по-лесно,са продали NASDAQ, обърнали са долари към евро и са купили DAX - то до момента са направили над 29% печалба за няма и 3 месеца! Дали ще държат още дълги позиции в DAX или е време за нови сделки?
            + тези сметки са без ливеридж ... а умните сигурно ползват
            Last edited by petyob; 18.03.2025, 12:17.

Коментар

Тези много се разтеглиха нагоре, трябва да върнат. Дългосрочна игра са.
              Виж сега китайките и по конкретно BABA. Късат синджира. Deepseek за тях е нещо като излизането на ChatGPT за Mag7. И още са в ранен стадий

Коментар

ко е туй - xffe? Никъде не го намирам...
                Долари, ама в евро. Франкфурт.

Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                То това прасе е вече за скъсяване.

Коментар

• Rheinmetall скъса синджира. А ми беше под носа. Прави джепане и всякакви военни играчки. От 300 се изстреля над 1300 в рамките на един месец само. Който захлебил, захлебил, аз гледах в точка и нищо не направих...
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Рано или късно всяка печалба от борса или крипто се вкарва в имот, зпато или земя.

Коментар

... Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

То топките може спасиш, ама със сърдечния ритъм как си.

Иначе продължавам ситуацията да я виждам като яко btd. Индустрията според мене е яко подценена. Ето, точно в момента опитвам сега да играя trox и mativ, но няма никаква ликвидност на опциите.
                        Не че нещо, ама батко ви успя да отиграе поредния срив и е на ath. Безплатно! Засега.

... иначе планът е ограничени разпродажби и разтоварване на евро към долар. Продължавам да нямам идея как еврото успява да ги държи тия нива. Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.
                        Last edited by terziеv; 17.03.2025, 17:23.

Коментар

• Едно тото рано сутрин:
                          SPX 18.03 5800 debit $0,50

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                            За мен нещо по-рисково, с по-малко капитал и по-голям потенциал за печалба, за сметка на по-голям времеви разпад

SPXS Call @ $7.00 (16.01.2026 / 15.01.2027)...

Моля кажете от кои сайтове гледате европейски акции?
                            Може и платени да са!
                            https://stock3.com/
                            Има и приложение от години го използвам и съм доволен

Коментар

• За мен нещо по-рисково, с по-малко капитал и по-голям потенциал за печалба, за сметка на по-голям времеви разпад

SPXS Call @ $7.00 (16.01.2026 / 15.01.2027)...

Моля кажете от кои сайтове гледате европейски акции?
                              Може и платени да са!

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                                14.03 SPX s5575/b5550 Put Spread за кредит $7,90
                                Добре се получи. Около 70%

Да пробваме това:
                                31.12 SPX 5525/5500 Put Spead дебит $7,50
                                Last edited by ford_perfekt; 14.03.2025, 18:30.

Коментар

Working...
                                X