If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Rheinmetall скъса синджира. А ми беше под носа. Прави джепане и всякакви военни играчки. От 300 се изстреля над 1300 в рамките на един месец само. Който захлебил, захлебил, аз гледах в точка и нищо не направих...
Тези им правят скоростните кутии R3NK/RENK Group AG :-) Винаги съм смятал, че тихите води най много помътняват ;-)
Тези много се разтеглиха нагоре, трябва да върнат. Дългосрочна игра са. Виж сега китайките и по конкретно BABA. Късат синджира. Deepseek за тях е нещо като излизането на ChatGPT за Mag7. И още са в ранен стадий
Забранявам ти да бичосваш моите хартии. Безобразен каврък си ми.
Ако приемем, че "умните пари" правят най-печелившите залози, то каква са направили от началото на годината?- Ако ,например за по-лесно,са продали NASDAQ, обърнали са долари към евро и са купили DAX - то до момента са направили над 29% печалба за няма и 3 месеца! Дали ще държат още дълги позиции в DAX или е време за нови сделки?
+ тези сметки са без ливеридж ... а умните сигурно ползват
Европа е боклук. Боклук, който стана евтин и съответно си струваше. В момента вече не е евтин. Щом даже излязох на плюс от тая фигня Байер, значи сме прекупени.
Не че нещо, ама батко ви успя да отиграе поредния срив и е на ath. Безплатно! Засега.
... иначе планът е ограничени разпродажби и разтоварване на евро към долар. Продължавам да нямам идея как еврото успява да ги държи тия нива. Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.
Мен трите космически акции (RDW, LUNR and RKLB) ме закараха на АТН и пак те ме върнаха с 12% от него.
Иначе, усредних UPS (не съм писал кога купих, но ей го - откак го купих, юни '24-та, все е назад) на 131.77; AES - 14.04; KHC - 31.98; TSLA - 375.91; WEN - 16.83.
Rheinmetall скъса синджира. А ми беше под носа. Прави джепане и всякакви военни играчки. От 300 се изстреля над 1300 в рамките на един месец само. Който захлебил, захлебил, аз гледах в точка и нищо не направих...
Рейнметал не ги следя, защото и без тях имам достатъчно отбрана, но успях да се включа в увеличаването на бюджета за отбрана чрез BAE Systems PLC (BA). Поседях на минус от октомври миналата година, за да го докарам на +25% в момента.
Ако приемем, че "умните пари" правят най-печелившите залози, то каква са направили от началото на годината?- Ако ,например за по-лесно,са продали NASDAQ, обърнали са долари към евро и са купили DAX - то до момента са направили над 29% печалба за няма и 3 месеца! Дали ще държат още дълги позиции в DAX или е време за нови сделки?
+ тези сметки са без ливеридж ... а умните сигурно ползват
Тези много се разтеглиха нагоре, трябва да върнат. Дългосрочна игра са.
Виж сега китайките и по конкретно BABA. Късат синджира. Deepseek за тях е нещо като излизането на ChatGPT за Mag7. И още са в ранен стадий
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
То топките може спасиш, ама със сърдечния ритъм как си.
Иначе продължавам ситуацията да я виждам като яко btd. Индустрията според мене е яко подценена. Ето, точно в момента опитвам сега да играя trox и mativ, но няма никаква ликвидност на опциите.
Не че нещо, ама батко ви успя да отиграе поредния срив и е на ath. Безплатно! Засега.
... иначе планът е ограничени разпродажби и разтоварване на евро към долар. Продължавам да нямам идея как еврото успява да ги държи тия нива. Съответно продължавам да вкарвам всяка кешовица в xffe.
Коментар