IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днеска рано сутрин скочих в TRMD. Да видим ко ше стане….
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

?
      За какво става въпрос.Ти сам влизаш в некви филми
      Ако искаш басове за нещо,понеже си поне 50-я в този форум ,то баса ще е по моите правила.Ти си на зор,ти искаш бас.Беше ми омръзнало по едно време и направих упътване от 7-8 условия и точки
      Щом си ровил месеци в мненията ми,вероятно си го намерил и го знаеш наизуст
      Изпълни условията и ела пак.Точка 1 е нот.заверено доказателсто, че имаш парите за които аз ще искам да се хвана.
      Да заверявам нещо нотариално и ти после да се покриеш като мишок?

Разбирам да се беше държал мъжки, че да си заслужава занимавката, но ти се отмяташ ежедневно.

Не ти знам правилата, разбираме се за сума, правим договор и го заверяваме.
      Или още по-лесно, превеждаме сума на някой от форума или escrow.

Облога е че си прогнозирал 430 евро за sxr преди няколко месеца, доказвам със скрийншот.

Коментар

• Мисля, че е време за хеджиране. По принцип бих купил путове, ама много скъпи. Идеи?

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
          Обзалагаме ли се? Да търся ли нотариус в Пловдив?
          Срамота е да се печели на гърба на сиромаси, но за теб ще направя изключение :
          ?
          За какво става въпрос.Ти сам влизаш в некви филми
          Ако искаш басове за нещо,понеже си поне 50-я в този форум ,то баса ще е по моите правила.Ти си на зор,ти искаш бас.Беше ми омръзнало по едно време и направих упътване от 7-8 условия и точки
          Щом си ровил месеци в мненията ми,вероятно си го намерил и го знаеш наизуст
          Изпълни условията и ела пак.Точка 1 е нот.заверено доказателсто, че имаш парите за които аз ще искам да се хвана.
          Last edited by X_Y; 06.01.2025, 17:09.

Коментар

Я си спечелил 50$,я не и първите ти два месеца беше под вода
            И нали ги бях изтрил
            Търсил си и ти като другите 2 седмици какво съм писал и кога.
            Я изрецитирай наизуст какво съм писал на 25 май 2023?
            Обзалагаме ли се? Да търся ли нотариус в Пловдив?

Срамота е да се печели на гърба на сиромаси, но за теб ще направя изключение
            Last edited by X_Y; 06.01.2025, 16:50.

Коментар

Така като те слуша човек ще каже че си милиардер търгуваш от десетилетия,а не човек които само преди 2 месеца питаше отчаяно по форумите коя акция да купел
              Милиардер не съм, но в сравнение с такива като теб съм доста заможен

Питах (преди доста повече от 2 месеца) за конкретни ETF, които следят SP500 и получих бърз и адекватен отговор (не от теб, разбира се).

ще повторя, аз не си изкарвам парите с търговия на фондовите борси (и слава богу).
              Last edited by X_Y; 06.01.2025, 16:49.

Коментар

До сега само съм спечелил.
                Ти кажи как SXR се размина с безкомромисната ти прогноза от 430 евро
                Между другото, имам скрийншот, ако твърдиш че не е истина можем да се обзаложим, въпреки че надали мога да взема кой знае какво от теб.
                Я си спечелил 50$,я не и първите ти два месеца беше под вода
                И нали ги бях изтрил
                Търсил си и ти като другите 2 седмици какво съм писал и кога.
                Я изрецитирай наизуст какво съм писал на 25 май 2023?
                Last edited by danetha; 06.01.2025, 16:33.

Коментар

Усреднявам с периодични покупки и движенията на цените краткосрочно не ме вълнуват много.
                  Дори малко се набутах, че забавих едно от плащанията понеже слушах безпарични философи..
                  Дългосрочната ми цел е да бия инфлацията, може и с малко.
                  Имам бизнес и други активи, за разлика от сиромасите тук, които се надяват да ритнат сиромашията с търговия на борсата
                  ПС: всички покупки са ми на нива с минимум 10% по-ниски от сегашните.
                  Така като те слуша човек ще каже че си милиардер търгуваш от десетилетия,а не човек които само преди 2 месеца питаше отчаяно по форумите коя акция да купел
                  Last edited by danetha; 06.01.2025, 16:23.

Коментар

Николайчо е избрал прекрасен момент да започне да инвестира дългосрочно точно тук
                    Уникален тайминг,който заслужва да намери място в книгите по инвестиране

До сега само съм спечелил.

Ти кажи как SXR се размина с безкомромисната ти прогноза от 430 евро

Между другото, имам скрийншот, ако твърдиш че не е истина можем да се обзаложим, въпреки че надали мога да взема кой знае какво от теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Може да усреднява, да не е влязал с целия си капитал
                      Усреднявам с периодични покупки и движенията на цените краткосрочно не ме вълнуват много.

Дори малко се набутах, че забавих едно от плащанията понеже слушах безпарични философи..

Дългосрочната ми цел е да бия инфлацията, може и с малко.

Имам бизнес и други активи, за разлика от сиромасите тук, които се надяват да ритнат сиромашията с търговия на борсата

ПС: всички покупки са ми на нива с минимум 10% по-ниски от сегашните.
                      Last edited by kinyalo; 06.01.2025, 15:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                        Доколкото знам е с целия,макар и 500$

Коментар

Николайчо е избрал прекрасен момент да започне да инвестира дългосрочно точно тук

Коментар

• Николайчо е избрал прекрасен момент да започне да инвестира дългосрочно точно тук

Last edited by danetha; 06.01.2025, 14:59.

Коментар

• Панда, огромната част от участниците в пазара по различти причини не могат да купят най-доброто за тях. Ето например, аз бях принуден да разкарам всшчките командитни дружества и да ги пазарувам през шибан фонд, който естествено се търгува под себестойност.

Коментар

Той мисли,че нещо щом е падало 13 год,точно през 14-тата ще почне да расте,понеже той е купил
                                Но ако върнеш няколко странци,няколко десетки страници или няколко стотици страници в тази тема ще откриеш все едно и също.
                                "лови" такива падащи ножове и после ги носи на загуба с месеци и години.Едно единствено дъно бе хванал наскоро и продаде за 5-6%,а то тъкмо избухваше нагоре.
                                От 50 падащи ножа,успешни са му само 1-2 ,като там не максимизира печалбата си ,а излиза много рано.
                                Тази трейдинг "стратегия" съчетана с това че е и дей "трейдър", трябва да ти говори много...
                                за ловенето на ножове се сещам за един филм Draft Day и идеята им за fatal flaw. Общо взето за да се получи почти безрисково всичко, трябва причината за спада да е мега тъпа. За пример Изиджет миналата година - беше надолу защото шефа се пенсионира и Райънеър са го закъсали. Но шефът на компанията няма толкова значение защото ще продължат да следват същата стратегия т.е. да се превръщат в туроператор. А Райънеър имат много различен фокус и бизнес модел и корелацията в резултатите не е значителна. И съответно цената на Изиджет се върна близо до нивото от преди срива. Понякога пазарът е тъп
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X