днеска рано сутрин скочих в TRMD. Да видим ко ше стане….
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
?
За какво става въпрос.Ти сам влизаш в некви филми
Ако искаш басове за нещо,понеже си поне 50-я в този форум ,то баса ще е по моите правила.Ти си на зор,ти искаш бас.Беше ми омръзнало по едно време и направих упътване от 7-8 условия и точки
Щом си ровил месеци в мненията ми,вероятно си го намерил и го знаеш наизуст
Изпълни условията и ела пак.Точка 1 е нот.заверено доказателсто, че имаш парите за които аз ще искам да се хвана.
Разбирам да се беше държал мъжки, че да си заслужава занимавката, но ти се отмяташ ежедневно.
Не ти знам правилата, разбираме се за сума, правим договор и го заверяваме.
Или още по-лесно, превеждаме сума на някой от форума или escrow.
Облога е че си прогнозирал 430 евро за sxr преди няколко месеца, доказвам със скрийншот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеОбзалагаме ли се? Да търся ли нотариус в Пловдив?
Срамота е да се печели на гърба на сиромаси, но за теб ще направя изключение :
За какво става въпрос.Ти сам влизаш в некви филми
Ако искаш басове за нещо,понеже си поне 50-я в този форум ,то баса ще е по моите правила.Ти си на зор,ти искаш бас.Беше ми омръзнало по едно време и направих упътване от 7-8 условия и точки
Щом си ровил месеци в мненията ми,вероятно си го намерил и го знаеш наизуст
Изпълни условията и ела пак.Точка 1 е нот.заверено доказателсто, че имаш парите за които аз ще искам да се хвана.
Last edited by X_Y; 06.01.2025, 17:09.
Коментар
-
Я си спечелил 50$,я не и първите ти два месеца беше под вода
И нали ги бях изтрил
Търсил си и ти като другите 2 седмици какво съм писал и кога.
Я изрецитирай наизуст какво съм писал на 25 май 2023?
Срамота е да се печели на гърба на сиромаси, но за теб ще направя изключениеLast edited by X_Y; 06.01.2025, 16:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така като те слуша човек ще каже че си милиардер търгуваш от десетилетия,а не човек които само преди 2 месеца питаше отчаяно по форумите коя акция да купел
Питах (преди доста повече от 2 месеца) за конкретни ETF, които следят SP500 и получих бърз и адекватен отговор (не от теб, разбира се).
ще повторя, аз не си изкарвам парите с търговия на фондовите борси (и слава богу).Last edited by X_Y; 06.01.2025, 16:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеДо сега само съм спечелил.
Ти кажи как SXR се размина с безкомромисната ти прогноза от 430 евро
Между другото, имам скрийншот, ако твърдиш че не е истина можем да се обзаложим, въпреки че надали мога да взема кой знае какво от теб.
И нали ги бях изтрил
Търсил си и ти като другите 2 седмици какво съм писал и кога.
Я изрецитирай наизуст какво съм писал на 25 май 2023?Last edited by danetha; 06.01.2025, 16:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеУсреднявам с периодични покупки и движенията на цените краткосрочно не ме вълнуват много.
Дори малко се набутах, че забавих едно от плащанията понеже слушах безпарични философи..
Дългосрочната ми цел е да бия инфлацията, може и с малко.
Имам бизнес и други активи, за разлика от сиромасите тук, които се надяват да ритнат сиромашията с търговия на борсата
ПС: всички покупки са ми на нива с минимум 10% по-ниски от сегашните.Last edited by danetha; 06.01.2025, 16:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеНиколайчо е избрал прекрасен момент да започне да инвестира дългосрочно точно тук
Уникален тайминг,който заслужва да намери място в книгите по инвестиране
Ти кажи как SXR се размина с безкомромисната ти прогноза от 430 евро
Между другото, имам скрийншот, ако твърдиш че не е истина можем да се обзаложим, въпреки че надали мога да взема кой знае какво от теб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Може да усреднява, да не е влязал с целия си капитал
Дори малко се набутах, че забавих едно от плащанията понеже слушах безпарични философи..
Дългосрочната ми цел е да бия инфлацията, може и с малко.
Имам бизнес и други активи, за разлика от сиромасите тук, които се надяват да ритнат сиромашията с търговия на борсата
ПС: всички покупки са ми на нива с минимум 10% по-ниски от сегашните.Last edited by kinyalo; 06.01.2025, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеМоже да усреднява, да не е влязал с целия си капитал
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеНиколайчо е избрал прекрасен момент да започне да инвестира дългосрочно точно тук
Уникален тайминг,който заслужва да намери място в книгите по инвестиране
Коментар
-
Той мисли,че нещо щом е падало 13 год,точно през 14-тата ще почне да расте,понеже той е купил
Но ако върнеш няколко странци,няколко десетки страници или няколко стотици страници в тази тема ще откриеш все едно и също.
"лови" такива падащи ножове и после ги носи на загуба с месеци и години.Едно единствено дъно бе хванал наскоро и продаде за 5-6%,а то тъкмо избухваше нагоре.
От 50 падащи ножа,успешни са му само 1-2 ,като там не максимизира печалбата си ,а излиза много рано.
Тази трейдинг "стратегия" съчетана с това че е и дей "трейдър", трябва да ти говори много...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар