Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Така, колците и петък и сега бяха бая скъпи. Доста накупих, но не за тези страйкове, които исках, че бяха много скъпи. Специално при JACK, където имам особено големи говежди, беше умопомрачително и се наложи да бича спредове 45/47,5.
===
Представете си обаче каква гавра с публиката ще е, ако вторник имаме суууур ала четвъртък.Last edited by terziеv; 07.04.2025, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
Пусни си една къса в Дов със пълен марj и лост ..да си избиеш загубата.... казвам ти го щот пак ше посети днешното дъно
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКъм момента на годишна основа ГОЛЕМИЯТ срив е:
DJI -4%
SP -4,6%
NASDAQ -6%
И това е в година на дефлация. Нямам идея какво квичите. Индексите са все още ужасно надценени.Pip master
Коментар
-
Населението е тотално подплашено и объркано и не знаят каква посока и позиция да заемат.
Блъскат се като вълни в бряг - ту насам, ту натам и то с огромни амплитуди...
Такова нещо за първи път виждам...
То при епидемията от ковид нямаше такава обърквация и хаотичност на масите...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениекакъв ден
BREAKING: CNBC is reporting that headlines of President Trump considering a tariff pause are FALSE. S&P 500 -$2 trillion over the last 10 minutes.
Коментар
-
покупка на dow 37617 - 38794
https://ibb.co/672tH5dR
забележете господа ..класическо двойно и тройно дъно при Dow Jones ... червената линия 36842 е тествана 2- 3 пъти и не пробита .. следва екплозия нагоре ...същинският вход по- рисков е на самата линия но аз се замотах ... и така е по добре тъй като може да последва пробив на линията надолу
значи има дни когато Дов не може да направи и 100 тика движение ... сега отбележете за деня от червената линия 36840- 39400 тва са 2560 тика за има няма 15 мин .. аве айде и за целия ден ..тва означава че волатилноста е голяма .. значи все още бая несигурноstLast edited by trade; 07.04.2025, 17:46.Pip master
- 2 Харесвания
Коментар
-
Каква сесия само за Леонардо и другите оръжейни компании, ще каже човек че са някакви мийм стокс с тези движения от по 20%
https://live.euronext.com/en/product...003856405-MTAAHigh 39.35 Low 33.74 destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Почти съм сигурен, че се изчерпа. Моите цели не слязоха достатъчно. Добавих още Гленкур и съвсем малко Бразилия. Бих добавил и Star Bulk, ама и без това ми е двойна позицията там.
Байдъвей - платината е на + досега днес. Както подчертах вчера, там рискът е много нисък.
Като цяло големи загуби имам от нафта, сребро и пейпал... и тая простотия Байер, дето се полакомих за няколкостотин долара, въпреки че бях наясно колко нереално високо качи. Трябваше да подстрижа, но входът ми при повечето е на близо 50% под сегашните нива и не ми се плащаха данъци.
Изключително съм доволен от COM - стратегията на фонда сработи. Не бях напълно сигурен, че ще стане.
Загубих 25%, което ме върна почти година назад. Предвид връщането на среброто обаче, силно се надявам бързо да се отрази и на миньорите.
- 1 like
Коментар
-
Сутринта отварям еуронекст и не ми дава никакви котировки. С червен надпис пише:
RESERVED
COLLARS BREACH
До сега не съм виждал такова нещо. Някой знае ли какво значи това ?Last edited by Frosty; 07.04.2025, 11:07.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар