Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Имам спомен,че предният път доста добре ги предположи нещата.Друг е въпроса ,че моите гащи не издържаха!
Как смяташ ще се разиграе сагата този път?
Като цяло ми се струва, че този път няма основания за тези ръстове и трябва да се сгромоляса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеЗа да не отварям нова тема, ще попитам тук.
Има ли изобщо някаква разлика между тези ETFи за следене на S&P500 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF (CSPX) и Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA)?
Таксата за управление е еднаква, и двете са в евро и имат обеми.
Кой от двата бихте препоръчали?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
За да не отварям нова тема, ще попитам тук.
Има ли изобщо някаква разлика между тези ETFи за следене на S&P500 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF (CSPX) и Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA)?
Таксата за управление е еднаква, и двете са в евро и имат обеми.
Кой от двата бихте препоръчали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНяма, няма такива идиоти просто: Short-seller Andrew Left is betting against GameStop again, undaunted by his 100% loss last time
BYWill Daniel
June 5, 2024 at 8:17 PM GMT+3
...
и естествено gme +50% днес.
Как смяташ ще се разиграе сагата този път?
Коментар
-
оле оле
еврейчето давид соломон шевввввв на голдмън сащ така е нагазил в
че едни години по рано ще му се струват детска приказка
Играта на пинчета и обърнати кратунки приключва тази година Вовеки Веков
Ще сечна сипа от елементарното 5358 още този месец.
Last edited by the architect; 07.06.2024, 03:13.
Коментар
-
Няма, няма такива идиоти просто: Short-seller Andrew Left is betting against GameStop again, undaunted by his 100% loss last time
BYWill Daniel
June 5, 2024 at 8:17 PM GMT+3
...
и естествено gme +50% днес.
Коментар
-
АРЕ ОПТИМИСТИ
ДАУН ЖОНСА ВИ Е ВАЛАТ
ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
ПАРИИИИИ СЛАДКИ ПАРИЧКИИИИИИИИИИ ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
Last edited by the architect; 06.06.2024, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеАко NVDA остане над 1200 до края на седмицата отключва 8 week rule т.е ще я държа още 6 седмици, стига нещо очевидно не се издъни. То е ясно, че я чака спих, но защо междувременно да не се напечелим?! Няма всяка година такива възможности. Другата тлъста сделка може да е биткойн.И не е седмица,а важи на всеки TF,но най-много на дневна.
Чел си нещо някъде,но хич не си наясно.
Това е TD Sequential на Том Демарк и юни месец е края на цикъла.....на МЕСЕЧНА база !!!
И коня и златото са 9 в същия цикъл.Слочаеност?
9 като за новобранец ще го обясня,означава ,че тук трябва да теглиш профит и да чакаш.
Ако почне нов цикъл влизаш пак,но едва ли на при набалончване.
Коментар
-
Ако NVDA остане над 1200 до края на седмицата отключва 8 week rule т.е ще я държа още 6 седмици, стига нещо очевидно не се издъни. То е ясно, че я чака спих, но защо междувременно да не се напечелим?! Няма всяка година такива възможности. Другата тлъста сделка може да е биткойн.
Другите позиции са MU, MSTR, CAVA, TMDX. Чакам да се кача и на FSLR евентуално. Дай боже следващите 6-8 седмици могат да ми направят годината 3 цифрена. Без препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нъц. Там нямаше още 800 и облизах раните. С кол спредове бях и не беше древногръцка трагедия, ама пак ме дръпна бая назад за годината.
Тъпото, че по едно време бях на +40% близо, но се полакомих за цялата премияМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе Терзиев още ли шортиш НВДА?
Щото...не, че нещо, но...все пак...така да се каже...
Тъпото, че по едно време бях на +40% близо, но се полакомих за цялата премия
Коментар
Коментар