IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Държиш ли още MPW? Щорт скуиза изглежда брутален...
    Имаааааам, благодаря!
    И чакам рали...
    Таргет - поне 10 по баланс???

Коментар

• Младежи, намазах стабилно стабилно филията с Бари

Забавното е, че обосновката ми не беше точна. Редуцирано наполовина.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Романтиката не във въглищата, Терзо!!! Погледни към небето. Не може ли да добиваме енергия от слънцето, вятъра, морето и... звездите???
        Колко романтично! ♡

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

ДАУН И ТОЙ
          Добро. Полях се с компот от смях.

Коментар

• КАК СА НОВИНКИТЕ ВЪРВЯТ ЛИ . ФУНДАМЕНТА ВЪРВИ ЛИ

АБЕ НЕЩО СИПА ВИ ПАК ПАДНА

ДАУН И ТОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

И после някой с 50 - 100 хиляди ти разправя, че борсовата игра трудна, скучна и той ще го играе Бюфет, ще разчита на сложната лихва и други жалкарщини. Кефи ме колко дегенерати имат много прилични портфейли.
              Бъфет прави по 10% последните 20 години, отдавна си е загубил нюха
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Аз изядох хурката с nvdia, обаче естествено бях хеджират, за да няма game over. Не мога да си представя колко арогантен трябва да си, за да не купиш застраховка. Разчиташ на връзки и се надяваш пак да забранят купуването?

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Премаркет и с AMC е същото, +49%. Вероятно пак са редитчиите, няма кой друг да ги купува.
                  Някой тук скачаше на къси. Да гледа сега. С GME многомилиарден фонд хвърли кърпата, та нано инвеститор от форума ли!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                    Терзиев, я виж какво става с любимото GME! Пак ли изтръскват късаците?
                    Премаркет и с AMC е същото, +49%. Вероятно пак са редитчиите, няма кой друг да ги купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                      Държиш ли още MPW? Щорт скуиза изглежда брутален...
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• АБЕ ТОЯ НАСДАК ЩО ПАК ПАДНА ТАКА КУПИХТЕ ЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                          Терзиев, я виж какво става с любимото GME! Пак ли изтръскват късаците?
                          И после някой с 50 - 100 хиляди ти разправя, че борсовата игра трудна, скучна и той ще го играе Бюфет, ще разчита на сложната лихва и други жалкарщини. Кефи ме колко дегенерати имат много прилични портфейли.

Коментар

• ЩО ПАДНА ПАК ТОЯ НАСДАК

Коментар

• Терзиев, я виж какво става с любимото GME! Пак ли изтръскват късаците?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ама ти сега... момченце ли си?
                                Поне няколко пъти sunny е казвала (в други теми), че е жена. Помня, че съм купувал някаква акция дето тя я беше казала, но не помня коя. Май беше соларка някаква.

А войната не виждам никакви шансове да свърши до няколко месеца, чак след изборите у Сащови може да се очаква някаква развръзка или да става още по-лошо.

Коментар

Working...
                                X