IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

На кой пазар ги гледаш?
    Xetra

Коментар

• НА СЕКУНДААТ ВРЪЩА ДАУН ЖОНСА ИНАЧЕ КАТО Е ЗА ПАДАНЕ И СЕ ПРАВИ НА ТАРИКАТЧЕ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение

Имам спомен,че предният път доста добре ги предположи нещата.Друг е въпроса ,че моите гащи не издържаха!
        Как смяташ ще се разиграе сагата този път?
        Идея нямам. Отстрани гледам. Този път играта е съвсем друга и не я разбирам. Обаче ме забавлява гаврата с "инвеститорите" де анализират, рисуват, чертаят, четат отчети....

Като цяло ми се струва, че този път няма основания за тези ръстове и трябва да се сгромоляса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
          За да не отварям нова тема, ще попитам тук.

Има ли изобщо някаква разлика между тези ETFи за следене на S&P500 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF (CSPX) и Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA)?

Таксата за управление е еднаква, и двете са в евро и имат обеми.

Кой от двата бихте препоръчали?
          На кой пазар ги гледаш?
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• За да не отварям нова тема, ще попитам тук.

Има ли изобщо някаква разлика между тези ETFи за следене на S&P500 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF (CSPX) и Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA)?

Таксата за управление е еднаква, и двете са в евро и имат обеми.

Кой от двата бихте препоръчали?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Няма, няма такива идиоти просто: Short-seller Andrew Left is betting against GameStop again, undaunted by his 100% loss last time

BYWill Daniel

June 5, 2024 at 8:17 PM GMT+3

...

и естествено gme +50% днес.
              Имам спомен,че предният път доста добре ги предположи нещата.Друг е въпроса ,че моите гащи не издържаха!
              Как смяташ ще се разиграе сагата този път?

Коментар

• оле оле

еврейчето давид соломон шевввввв на голдмън сащ така е нагазил в

че едни години по рано ще му се струват детска приказка

Играта на пинчета и обърнати кратунки приключва тази година Вовеки Веков

Ще сечна сипа от елементарното 5358 още този месец.

Last edited by the architect; 07.06.2024, 03:13.

Коментар

• Няма, няма такива идиоти просто: Short-seller Andrew Left is betting against GameStop again, undaunted by his 100% loss last time

BYWill Daniel

June 5, 2024 at 8:17 PM GMT+3

...

и естествено gme +50% днес.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot_20240606_221055.jpg
Views:	1
Size:	37.3 КБ
ID:	4187061

Сам не мога да повярвам как ги целя. Като Робин Худ, дето цепи стрелата с друга стрела. Същото, ама с нож. Падащ.

Коментар

• АРЕ ОПТИМИСТИ

ДАУН ЖОНСА ВИ Е ВАЛАТ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

ПАРИИИИИ СЛАДКИ ПАРИЧКИИИИИИИИИИ ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Last edited by the architect; 06.06.2024, 18:39.

Коментар

• КЪСО НА ДАУН ЖОНС

ТУЧНА СЕЧ НЕВИЖДАНА ЕЛА

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                          Ако NVDA остане над 1200 до края на седмицата отключва 8 week rule т.е ще я държа още 6 седмици, стига нещо очевидно не се издъни. То е ясно, че я чака спих, но защо междувременно да не се напечелим?! Няма всяка година такива възможности. Другата тлъста сделка може да е биткойн.
                          Не е 8,а 9 И не е седмица,а важи на всеки TF,но най-много на дневна.
                          Чел си нещо някъде,но хич не си наясно.
                          Това е TD Sequential на Том Демарк и юни месец е края на цикъла.....на МЕСЕЧНА база !!!
                          И коня и златото са 9 в същия цикъл.Слочаеност?
                          9 като за новобранец ще го обясня,означава ,че тук трябва да теглиш профит и да чакаш.
                          Ако почне нов цикъл влизаш пак,но едва ли на при набалончване.

Коментар

• Ако NVDA остане над 1200 до края на седмицата отключва 8 week rule т.е ще я държа още 6 седмици, стига нещо очевидно не се издъни. То е ясно, че я чака спих, но защо междувременно да не се напечелим?! Няма всяка година такива възможности. Другата тлъста сделка може да е биткойн.
                            Другите позиции са MU, MSTR, CAVA, TMDX. Чакам да се кача и на FSLR евентуално. Дай боже следващите 6-8 седмици могат да ми направят годината 3 цифрена. Без препоръки

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Нъц. Там нямаше още 800 и облизах раните. С кол спредове бях и не беше древногръцка трагедия, ама пак ме дръпна бая назад за годината.

Тъпото, че по едно време бях на +40% близо, но се полакомих за цялата премия
                              Добре, че си е отказал да шортиш таз хартия. За нея в момента не важи закона за гравитацията. Капитализацията и е по-голяма от цялата капитализация на Германския фондов пазар, mind-bending. Със сигурност ще има сур, ама да перифразирам Кейнс цената може да остане ирационална по-дълго отколкото ние сме платежоспособни.
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                Абе Терзиев още ли шортиш НВДА?
                                Щото...не, че нещо, но...все пак...така да се каже...
                                Нъц. Там нямаше още 800 и облизах раните. С кол спредове бях и не беше древногръцка трагедия, ама пак ме дръпна бая назад за годината.

Тъпото, че по едно време бях на +40% близо, но се полакомих за цялата премия

Коментар

Working...
                                X