IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Генералната посока .... хмм

Някой пак започна да пише от мое име
    Явно някои хора се чудят какво да правят и решават да пишат с чужди никове. Интересно как е постнат предния постинг освен ако този, който го е направил не е свързан с Инвестор.бг. Все тая. Не ме е еня. Искам само да припомня, че този форум беше хубаво място точно преди да започнат подобни на това изпълнения преди половин година...

Коментар

Тея BFUN ми иде да ги разцелувам златни са / в буквалния смисъл/

Коментар

Да ги таковам в Ameritrade-то ... Day Trading Equity Shortage ми е 9 пъти повече
        от големината на акаунта ми мамка му /не знам как е станало/
        за тва се надига лека тревога във мене, за сега не са ме продали няква грешка ще да е ... /надявам се/
        а иначе съм се набълбукал с NEOM.OB и съм малко на зелено
        кво пък не ми остава нищо друдо освен да чакам /мамка му/с извинение//

Коментар

Rogue Trader, ti otkade gledash dannite na FED. Bi li dal site. moje i na maila mi.

Коментар

Не съм ве пичове ... за penny stocks маржин не ми дават, а през последните 2 седмици не съм барал
            акции над 1.5$ направо съм в шах

Коментар

• Генералната посока

merci RT

Коментар

• Генералната посока

Тези индекси още от май месец даваха сигнали за скъсавяне /продаване/, които очевидно не бяха точни. За мен причините са две:
                (1) Рекордното увеличение на паричната маса, т.е. навлизане на свежи пари в пазара (това го говорихме преди, като някои от участниците тук не са съгласни с тази теза, но факт е, че данните от Фед показват рекордно увеличение на паричната база).
                (2) Недотам коректния подход да се гледа абсолютната стойност на индексите на настроението. По-правилно е да се гледа относителното ниво на тези индекси спрямо нивата на същите тези индекси през последната година. Още по-коректно е да се гледат индексите съобразно волатилността на базовия актив, в случая волатилността на OEX, NDX и QQQ. Така нареченото Fear Premium. Така например при дъното от март - VIX е сравнително нисък, но VIX Fear Premium e на доста високо ниво, тъй като в месеците преди март волатилността на ОЕХ е ниска.

С една дума - индексите сами по себе си в последно време не дават правилни сигнали за покупка или продажба. Трябва да се направи по-задълнюбоченанализ, например чрез горните подходи.

В момента: мнението ми е, че въпреки крайно оптимистичното настроение не мисля, че ще видим по-сериозно движение надолу преди средата на октомври...

Коментар

• Генералната посока

RT molq te kaji neshto za VIX, VXN, QQV

Коментар

Hehehe Trader1, vze mi go ot ustata ))
                    http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

да не си long в нещо което си купил на margin и което тия дни да е паднало надолу ? ))
                      life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

Аве я ме светнете нещо ако можете ...
                        ... получих margin call а не съм шортил нищо в последната седмица,
                        имам свободни средства /да кажеш някви такси ако не съм покрил/ ... не мога да си го обясня

Коментар

Според мен,по-вероятно за утре някаква корекция

Коментар

MSFT според мен в вмомента е добра за short
                            по моите сметки навлиза Елиот 5а корекция, и дивергенцията го подкрепя
                            едва ли ще тръгна да търгувам с нея тея дни, днес почти изцяло b/s CRDM и BFUN

Коментар

• Генералната посока .... ха ха

no vse pak shortih MSFT , a vie ??

Коментар

• Генералната посока .... ха ха

dali spada 6te prodalji i utre ???? Nadqvam se , a vie . Az predpo4itam RBAK i NEOM .

Коментар

X