IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

I koga dnes INTC e bila 34.3$

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

naprotiv kato kajesh long znachi si long

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Abe pich toi oste ne e vliazal v tezi pozicii ti zagubite broish

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

pardon, veche si zagubil i po 3 ot 3 pozicii. Tazi tvoq poziciq

long PCLN @ 23.87, s/l @ 21.6

e sashto veche sas inkasirana zaguba shtoto PCLN predi malko udari low ot 21.56.
          Sorry ama faktite sa si fakti.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

pich, q po-spokoino. ne znam kakvo si iskal da kajesh, no poziciite ti bqha savsem qsno definirani sas entry levels i s/l. Taka che fakt e che po 2 ot 3 pozicii si zagubil. Get over it! ))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Spokoen sum, che ne razbirate za kakvo vi govorq/ili az ne se izraziavam pravilno/.Uplashih se che vi kazah tvarde mnogo..
              Edinstvenata zaguba za momenta mi e ot kusata na esz3 @ 1045.63, koiato zasega e breakeven trade..
              E moje da imam i drugi pechalbi/zagubi ama te ne se broqt ako ne sum gi kazal tuka ))
              Btw ne iskam da vi obuchavam kak da mi chetete postovete..Vashiq otgovro na amatiora i ubb mi otvoriha ochite za nqkoj neshta.
              Naprimer zashto kato se opitah da obiasnia metoda na edin "priqtel " toi mi kaza neshto podobno kato vas..Sega veche znam kak da mu go obqsbq..))
              Hajde lek den na vsichki, uspehi na vsichki ..Az se zadarjah tvarde dalgo online ...Shte se vidim utre ))

http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

sagitarius, моите уважения, но не ми е ясно каква стратегия прилагаш, ти играеш емоционално, това е чиста спекула,
                според мен всеки играч трябва да се пази от спекуланта в себе си.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Neshto ne te razbiram. Za kakvo si spokoen? Zaradi tova che si inkasiral nemalka zaguba po 2 ot 3 pozicii?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Sega kato cheta kakvo mi e napisal UBB razbiram zashto amatiora ne vijda nishto konkretno..
                    Sega sum spokoen ))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Шорти и спи спкойно!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

sasho, kwalifikaciqta bikove i mechki e twyrde prosta za da moje da q polzwash w analizite si, kakto i prepolojenieto che wsichki investitori wzimat emocionalni resheniq - ima dosta investitori koito se optiwat da wzimat i racionalni resheniq /powecheto po-golemite naprimer/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Sagitarius znachi li che veche si izlqzal ot INTC? Dnes udari 33.24 a tvoq s/l e 33.40?
                          Podobno e polojenieto pri SMH. Dnes ima low na 42.62 a tvoq s/l e 42.66
                          Pri PCLN za malko si se razminal. Zasega.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Е, предпочитам да яздя здрав, верен кон който знае пътя. Мисля, че бях достатъчно ясен, не обичам
                            да скъсявам когато пазара като цяло е лонг. Естествено е че ще удължа QQQ, когато приключи
                            корекцията т.е. на ММ50.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

sagi, poluchih tvoja, ochakvai e-mail v sledvastite 24 hours, mnogo sam busy bratche....
                              life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

ZA tebe moje da sa beznadejdni, za mene diversifikaciqta e vajna..Vse pak ne e hubavo da zalagash samo na 1 kon..
                                Az ti davam crystal clear entry levels sus stop losovete i eventualno reverse/ako ne sum prav igraq sreshtu sebe si/,
                                a ti mi kazvash che vlizash v QQQ/ama long li short li- ima li znachenie?/.
                                MEjdu drugoto sajaliavam che pisah entritata si po dolu..

Коментар

Working...
                                X