IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• реверс

Очаквам едн, две изхвъляния, където ще бъде удобно да се скъсява.

Коментар

• реверс

Има ли някой идея за оборотна акция в даунтренд между 5-10$, за скъсяване?

Коментар

• опа

Много добро развитие на нещата... Продължавам да мисля, че преди средата на месеца (октомври) няма да видим движение надолу...

Коментар

• опа

Kade sa mechkiteeee???? kade saaaaa)

Коментар

• опа

уф ... пробвам се ... големи печалби ама и големи загуби повечко нерви отиват ... /за p.s./
            Толкова комбинации от индикатори и "стратегии" съм опитал и продължавам
            да опитвам ... ама май колкото по-разпространена е дадена "стратегия"
            толкова по-малко работи, за сега най-добра работа ми вършат Eliot wave с някои МА
            комбинации, заедно с fi. показатели оформят някаква картина ... което като цяло
            не е гаранция за успех ... ама кво да правим ше дерзаем ...
            А колкото до p.s. обикновено слагам стоповете много близо да няма много жетви

Коментар

• опа

Jelaq uspeshen trade i na teb. Ne me razbirai pogreshno. Naistina shte se radvam ako uspqvash da pravish pari s podobna targoviq!!!

Коментар

• опа

ми да си жив и здрав, и успешен trading

Коментар

• опа

Nqma kakvo da sporq s teb Rimisark. Ti si znaesh za teb si. No ne mojesh da me ubedish v tova koeto govorish poradi prostata prichina che znam za kakvo stava duma. Pred ne varvish.

Коментар

• опа

Koe e riskovo??

Коментар

• опа

)) забавляваш ме
                      аве пич за рискова търговия ползвам по-малко от 15% от акаунта си
                      бъди спокоен за мен

Коментар

• опа

Az kogato sam gi targuval pink sheet-overe i bulletin board-a i penny stocks na Nasdaq NM ti oshte ne si mislil da imash account. Taka che ne se otvarqi, shtoto mi stavash smeshen kato mi tvardish che s takava targoviq mojesh da izkarash pari i to nesluchaino.

Коментар

• опа

аве Пинк отвири си реален акаунт да видиш как е
                          отстрани давай оценки колкото щеш ... $ са си $ както и да ги погледнеш
                          не се вадят лесно

Коментар

• опа

I kvo kato napravish nqkoi drug dolar sega? Nali se seshtash che tova ne e sustainable. Vse edno da igraesh roletka v nqkoe kazino.

Коментар

• опа

ха ха ... нека да са боклуци
                              . да има добри приходи пък ...

Коментар

• С комент

Благодаря приятел!

Коментар

Working...
                                X