If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
Голямата мечка
за мечетата и бичетата
...е,бичета,ще пазарувате ли пак около върховете?
Коментар
333a
UTRE E vagen den
UTRE E vagen den spored men za pazara vapreki 4e ne mi e iasno kakvo sa namislili .............lo6oto e 4e niama novini s koeto da opravdaiat edno poevtiniavane taka 4e mai 6te iz4akame o6te edin den((((( ina4e si zatvorih dalgata poziciika na krai na denia za6to utre moge da prodavat iako no vse pak 6te se iziasni situaciata sled opena kakto i da e ..........o4akvam vrah do petak i sled tova pone 100-150 to4ki korekcia da vidim a za6to ne i do 1600 mnogo veroiatno e sriada i 4etvartak da sa mnogo buli6(prosto i poslednite da si kupiat) i v petak da zapo4nat razprodagbite prosto na 25 i na 26 kakvi novini sa se zaformili pak vi kazvam ne ostaviate na dalgi za drugia den za men tova e mnogo riskovano (a moge i da gre6a ) uspeh i leka
Коментар
NO9
за мечетата и бичетата
333a moite izvineniq , okaza se prav . Veroqtno nedovolstvoto mi e prodiktuvano ot jelanieto mi da si priklu4a kasata poziciq na MSFT na pe4alba
Малките бичета е време да разберат, че има и голями мечки!
Коментар
333a
Генералната посока
NO9 vaob6te ne iskam da VI barkam iskam ve4e da po4va korekciata nadolu no pazara mai ne e v moita posoka zatova v momenta iz4akvam no spored men tova koeto vigdam na 5 minutkata grafika me kara da mislia 4e pak 6te ima pompa nagore vse pak e vazmogen i variant pazara da udargi dne6nia vrah no veroiatnosta e po malka kazah 4e i az ne sam na pozicia (malka) taka 4e vseki da si preceniava no.................. za men dalgite ve4e sa dosta opasni .....!!!!!!!!!!
Коментар
NO9
Генералната посока
MOite uvajenie 333a no bi li si prerazgledal broeneto ( ako broi6 valni ) ili na4ina po koito se opitva6 da predvidi6 pazara , 4e malko ni barka6 ( pone men de za drugite ne znam
Коментар
333a
Генералната посока
RT i na decata im e iasno koga ti pi6e6 i koga nikoi drug taka 4e spokino Smiatam 4e ne vzima6 na seriozno nikoi anonimnik pi6i si komentara koito razbira mu stava iasno koito ne da pita
ina4e otnosno pazara mislia 4e dnes 6te imame vrah pri 1905-1909 ne sam na pozicia(po skoro s malka) no taka mi se struva no ako tova stane i pazara zavar6i6 na vrah utre 6te skasivam pak kakvoto 6te da stava
uspeh i pi6ete pove4e simvoli i 4isla ;-)))))))))))))) s uvagenie kam vsi4ki 4ao i uspehi
Въпреки че не мисля, че дължа обяснение, все пак за протокола - що се касае до постинга ми с ник "Винпром": по-рано през деня писах в друга тема на този сайт по съвсем друг въпрос и използвах друг ник поради някои съображения, но не мисля, че това дава право на който и да е да поства от мое име...
Коментар