If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Az lichno ne vizdam absolutno nikakvo predimstvo da polzvash BG broker ako govorish english. ako te interesuva lichnoto mi mnenie za izbor na broker - pishi mi.
life is simple and clear when you make the right choices
gledam foruma ot izvestno vreme.Iskam da targuvam akcii na usa market,no neznam kak da se registriram kam niakoi broker i da polzvam platformata mu 4rez internet.Daite mi savet kakvo da napraviia.dokolkoto znam v Balgaria vsi4ki finansovi ka6ti predlagat samo CFD ili pone takava informacia imam.Blagodaria predvaritelno
Коментар
�
novia
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
o4akvam sled dolara i ,,, ne osobeno laskavite otzivi na greenspan ,
da ima zatishie ,,,
no sle dtova da se trugne za nadolu
nivata ot earning support sa ve4e istoria
moje i da gresha
Относно дългоочаквания голям спад нещо не го виждам. Ситуацията от вчера и днес по скоро
ми прилича на почивка преди покоряване на нови върхове. Вие какво ще кажете по въпроса?
spored men neshtata do kraya na sedmitsata shte sa v 4erveno ,,
profit taking
slump of the dollar
tyco - bad news
and awaiting for the macro on friday
uspeh
niva za naz 1423 low
in the week
kazvam che sum nachinaesht,shtoto samo vednaj pusnah edin order na sp500 i vzeh che spechelih pari..
No inache sum izchel dosta..Da ne bi tvoia indikator da e neshto kato neural networks?
Samo che ako igraesh samo na instinkt,mnogo chesto mojesh da ispadnesh v situacia v koiato da pomislish emociite si za
"instikt"?
Ako ne iskash tuka,pishi na majla,mnogo mi e interesno..Ajde chao!
Коментар
�
3333a
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
6tom si na4inae6t o6te pove4e niama smisal da ti gi obisniavam
te tuk po naprednali ne mogat da gi razberat ta ti li
moga da ti kaja 4e osnovnoto v tezi indikatori e moia instikt
Коментар