If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
az komentiram za denia po princip po dalgosro4no ne razbiram az sam daytrader po princip utre 6te go vidim vse pak ima o6te 90 min no mi se struva 4e 6te zavar6i okolo varha kato vse o6te ne sam re6il kakvo 6et pravia vse pak 5% nagore pri csco ne sa za podceniavane3%pri intc i 2.6% pri MSFT !!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOW!Kakvo stana s tozi site.Ne byah vlizal ot dosta vreme,i vizhdam promeite.Anyway,imam putuvane do Bg -tam shte sum za okolo dve sedmitzi ot 05/25.Ako nyakoy zhelae da se vidim i da pogovorim za business-individual or instituitional,mozhe da mi pishe .Tova shte mi pomogne da si napravya calendara.Thanks.
Някой мисли ли че CTXS има потенциал за покачване. Моето мнение е че тя в понеделник ще овори с
солидна дупка надоло и сегашното излизане от къса позиция ще е погрешно.
Коментар
3333a
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
O4AKVAM LOW NA INDEXSITE V KRAI NA SESIATA 6TE PROBIAT LOW KOITO E ZA SEGA ..................MISLIA DA KUPIA TOGAVA NE6TO NE MI E IASNA KARTINKATA KVO 6TE KAGITE PO VAPROSA
Коментар
3333a
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
i az ia poglednah tai akcia i sa6to sam na mnenie da vnimava6 sas kasata pozicia...........ne ia drag prekaleno dalgo ina4e v ramkite na denia e dobra pozicia o6te pove4e i indexsite padat prili4no................pomisli vse pak v krai na denia dali da ne si ia kupi6 obratno dano gi naCELI6 NE6TATA
За дневна зделка действително на къса позиция не бих могъл да очаквам сериозни печалби но ако
скася в момента и изчакам няколко дена мисля че бих хванл някой и друг процент.
Коментар