IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Trader, prav si - za po-golemi sumi ne stava taka. Az lichno njamam opit s transfer na pari v BG no ne zastoto njamam pechalbi, a zastoto sam izvan BG. no tova e izvan temata.
    A kogato stava duma za mnogo pari - nestata mogat i trjabva da se uredjat po razlichen i po-eleganten nachin, prav si. Prosto predpolozih che nachinaestite ot toz forum njama da pochnat da igrajat s po 250K.
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

и същия този импотентен пубер продължава да пуска емайла на Rogue Trader като свой.
      Не му отговаряйте!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

3333a е спечелил и изтеглил от борсата точно толкова, колкото аз от последния джакпот

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

F. ako iska6 otgovor pi6i mi na mail-a stannys@excite.com i tam 6te ti obiasnia

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

bravo ! teglil li si ? i kak ? i kolko ?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

6to govori6 taka
              kak da niama takiva hora
              ne gleda6 li men

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

trader1, тук не става въпрос за 1000-2000$. Ако сумата е по-голяма незнам как ще теглиш без да те усетят.
                Има много начини разбира се, но не е тук мястото да ги обсъждаме, а пък и силно се съмнявам в тоя форум да има хора изкарали пари, за да ги теглят !

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

ne znam kolko e trudno izkarvaneto na pari ot BG, a kolkoto za vkarvaneto im obratno - tova da ti e problema.... napravi pechalbite, pa ste namerish nachin da gi vkarash. Dosta ot brokerite predlagat bankova karta kojato e varzana kam tvoja account i mozesh da teglish pari ot visa ili maestro bankovi mashini. no kakto kazah - do tam da stignesh - ste mu namerish nachina....
                  life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Ицо, не са много посредниците у нас предлагащи платформа за директна търговия. Длетата, Елана и Карол. Първите 2 са CFD, а платформата на Карол е за акции и струва 125$ на месец.
                    Когато аз се интересувах как да започна първо се насочих към CFD, защото има по-малък маржин (30% и 15%), но пък има и много минуси - Спреда купува продава е над 10 цента, докато при акциите е по-малко е 1 и ликвидността им е под въпрос, колкото и да те убеждават в противното. CFD-та има на ограничен брой акции (най-търгуемите), което означава, че ако си намерил накоя евтина акцийка за 1-5$ с обем 100 000 на ден, едва ли ще можеш да я играеш чрез CFD. Най-изгодни са условията на чуждите брокери и ти ги препоръчвам!
                    По закон обаче нямаш право да търгуваш извън БГ за своя сметка ( трябва да минаваш през наша банка или посредник!!!). Позледното не е кой знае какъв проблем, стига да можеш да преведеш парите извън БГ, а след това ако спечелиш малко трудно е връщането им !
                    Успех на всички !

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Deltastock probval li si (www.deltastock.bg)? Te imat online CFD. Targuvash si ot vkushti. Ako ne ti haresva, si tarsi
                      chugd posrednik.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

3333a vazdargam se ot komentar ,ako moge da mi kage6 ne6to polezno po vaprosa za platformata ........?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

По всички правила очаквам падане на НАСДАК с около 20 пункта.Дано да не сме изпуснали едно от правилата - обикновено по него се движи и пазара.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

ico kak go viga6 pazara dnes

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

) znam. az targuvam po telefona no mi triabva platvorma ponege po telefona me baviat .......ne e kakto mi se iska taka 4e ako ima6 polezen savet molia pomogni

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

cobra nali ve4e ti kazah 4e 1481 be6e varha
                                kak go ocelih oba4e
                                perfekten sam

Коментар

Working...
                                X