IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

osnvno instinkt.........

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

samo sentiment li e v osnovata na prognozata ti ?
      dolara bi li povlial vurhu pazara ili obratno ?

uspeh !

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

do 1350 za okolo 2 meseca........... posle sme zdravo nagore do 2000+

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

333a до къде смяташ че ще достигне корекцията при Насдак и колко време ще продължи?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

minahte li na kasi pozicii kakto vi kazah ............................prognozata mi be6e mnogo to4na

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Момчета аз също мисля че вече е време за обръщане
              Още повече че самият 3333а а също така и Уорън са вече за надолу
              Айде на марулите

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Това е последна спирка, хващам обратния влак, колкото е по-пълен толкова по-добре.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

deniat za men e sriada ve4er predi kambanata no samo ako vi izdargat nervite ....................ako tova se izpalni 6te vi obiasnia za6to taka sam mislil a ina4e gotov sam da po4erpia za...............1485 4ao koito targuva uspeh na pisatelite.........................tihna si rabota..........;

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Чухте ли голямата новина. Майкрософт ще пускат тоалетни от които ще има достъп до интернет.Сигурнов в скоро
                    време ще бъдат по-известни не като най-голямата софтуерна компания а като производител на най-готините
                    тоалетни.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Индексите са полудели или анализите са ни грешни.По-вероятно е второто.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

sagitarius отвори си пощата.Ще се радвам да ми отговориш.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

az sum jiv zasega )))))
                          No ako utre se vdignem nad 965 za SP moje i da ne sum ))))
                          http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Има ли живи хора в тоэи форум.Обадете се ако има.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Наивник,радвам се да те видя).
                              Виж днеска CMGI какви ги прави..Помниш ли последните дни на август?Тогава всички "former high fliers" се вдигнаха до небето..
                              Колкото до съотношението долар /евро и там към йената,аз честно казано не намирам много връзка,и не бива да се търси връзка според мен..
                              ссс ако искаш да знеш защо смятам така,пиши ми на майла..
                              Чао!
                              http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Така както е тръгнало,инвеститорите гледат само положителните новини а отрицателните въобще не им правят
                                впечатление.Това според мен означава че индексите ще вървят нагоре докато не се появи някаква неочаквано
                                много лоша новина. Други мнения има ли по въпроса?

Коментар

Working...
                                X