If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е последна спирка, хващам обратния влак, колкото е по-пълен толкова по-добре.
Коментар
3333a
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
deniat za men e sriada ve4er predi kambanata no samo ako vi izdargat nervite ....................ako tova se izpalni 6te vi obiasnia za6to taka sam mislil a ina4e gotov sam da po4erpia za...............1485 4ao koito targuva uspeh na pisatelite.........................tihna si rabota..........;
Чухте ли голямата новина. Майкрософт ще пускат тоалетни от които ще има достъп до интернет.Сигурнов в скоро
време ще бъдат по-известни не като най-голямата софтуерна компания а като производител на най-готините
тоалетни.
Наивник,радвам се да те видя).
Виж днеска CMGI какви ги прави..Помниш ли последните дни на август?Тогава всички "former high fliers" се вдигнаха до небето..
Колкото до съотношението долар /евро и там към йената,аз честно казано не намирам много връзка,и не бива да се търси връзка според мен..
ссс ако искаш да знеш защо смятам така,пиши ми на майла..
Чао!
Така както е тръгнало,инвеститорите гледат само положителните новини а отрицателните въобще не им правят
впечатление.Това според мен означава че индексите ще вървят нагоре докато не се появи някаква неочаквано
много лоша новина. Други мнения има ли по въпроса?
Коментар