IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

tursia mnenie za idvashtata sedmitsa ?
    po otnoshenie na NAZ ,, i tech sectora
    help , please !

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Здравейе на всички.Някой може ли да ми обясни този феномен: доларът пада здраво а индексите продължават
      да вървят нагоре още по-яко.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Наивник, проверяваш ли си пощата???

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Niakoi moje li da mi kaje IP adresa na tazi stranica?Shoto neshto obarkah nastrojkite na internet explorera si..
          Ako puk znaete na yahoo i abv IP adresite,pls kajete mi gi.\
          Sega pisha ot net kafe,i utre shte proveria tuk.\
          Kolkoto do pazara,mnogo hora smiatat che shte varvim nagore,i zasega shte varvim,no mnogo skoro,kogato bicite osaznaiat chge kupuvat
          samo na "hope" shte stane istinska kasapnica.
          A kolkoto do akcii,ami to dneska akciata e CSCO )
          Utre maj e DELL?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

вече може да се запазват имена на автор за писане в коментари
            линка е горе вдясно или http://investor.bg/Comments/ReserveNewAuthorName.asp

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Моят портфейл е 30% Албена, 30% Алкомет, 16% София - БТ, 14% Благоевград-БТ, и по 5% Доверие холдинг и Софармa.

това разбира се не представлява препоръка за покупка

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Марияне, аз никога съм нямал NEFT, обаче при добра цена мога да доставя до 40-50 хиляди. И опции мога да издам, ако има интерес. Сега ми трябва една акция до 5-6$ за CASH accounta ми. Ако си сещате нещо с перспектива думайте. С тези фючърси затъпях много яко. До сега играх много благодатно CIEN, баче стигна нива дето вече не я искам.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Здрасти Наивник!

Продаде ли си акциите в Нефтохим? Софарма щяла да направи 20 лв. през лятото, гласят слуховете, повече от 12 лв., където е равно на цената от 1998 г.

Накъде ще тръгне NASDAQ, към 2-3 годишно рали или надолу?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Аз съм си тук, т.е. на пазара. От време на време поглеждам какви ги редите в Investora и като не виждам нищо ново под слънцето, пак си отивам на пазара. Това е! SSHRT Ягне, SSHRT Wine))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Хайде бе човек, къде зачезна?!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Eeeeeй, има ли някой тук или седянката е вече на развала???

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Всъщнос нещо умно преди известно време каза Владо, той предложи да се скъсяват индекси и да се купува CIEN,
                          отдавна не съм видял нещо по умно тук, ако ти имаш идея кажи я.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

$$$, кажи нещо умно най-после?!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Не ви ли омръзна да си говорите тъпотии и нищо да не казвате?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Амин!.. Само че за да вървим нагоре е необходима корекция.

Коментар

Working...
                                X