If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Az ne igraia EC,no ako chart provedara ti e Lycos,ako napishesh
EC03U,hop,te ti chart na evroto...
http://www.dividendgrowthinvestor.com/
Коментар
333a
US Markets
udariha mi stopove(vzeh ne6to no ne taka o4akvah)kvo da se pravi mnogo bikove ..givota prodalgava
Коментар
333a
US Markets
grabvaite 6einite 4e goliamoto parzaliane zapo4va euro probi nad 1.10 prosto stocks sa samo i samo za nadolu pak da vidim dokade haide priaitna targovia
Коментар
333a
US Markets
goliama hvalba nastana samo dobri novini prosto usa cafnaha i varzaha -)))))))dnes 6te tarsia dobri niva za o6te skasiavane pone korekcia 6te ima uspeh i pari4ki na vsi4ki
Коментар
Bull.
1 закон на аматьора
Аматьор в постингите от 14-15. 03 .2003 има опровержение на закона.
Коментар
333a
US Markets
euroto ve4e go ponakupiha(poe v obratna posoka) o4akvam i sp i ndx da gi prodadat no vse pak e dosta rano(10.00 4asa) no za men maniata e v palna sila ot 08 august sme samo nagore kraino vreme e za malko 6eini4ki kakto niakoi se be izkazal predi vreme 4akam s netarpenie Unemployment Rate.................... tova mi e mnenieto da vidim kak 6te se razviat ne6tata
Sagi,
za EC ne sym spomenaval, zashtoto:
1. Koda na EUR futures e: 6E,a ne EC
2. Nqmam ideq kakvo moje da e EC dori ))
Eventualno da sym imal predvid futures v Europe /toest EC=EU/ kato DAX, NMAX, GBL,ESTX50
Ako ne e tova, zdrave da e!
A inache EUR dnes mi donese 1,8K zaguba(((((((
Коментар
333a
US Markets
na aftermarketa skasih i INTC na 29.11 koito iska da kupuva na dobrite novini az ne sam ot tiah utre 6te vidim na kade 6et go "otkara" Unemployment Rate uspeh na tergovcite a na pisatelite priatno pisane ))))))))))
Коментар