IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NO koment

Prosto ne mi se komentira ne6to izvan pazara iskam samo da kaga 4e v ponedelnik i nai veroiatno vav vtornik 6te sme nagore no ponege ot tezi niva me pritesniavat dalgite 6te iz4akam i pri dobra vazmognost 6te skasiavam sagaliavam 4e ne vleznah dalag dnes na ALTR sled kato prodadoh no moge bi e za dobro
    i edin savet kam fen grupata mi karaite ia po- spokoino i naso4ete usilia da komentirate pazara(kak be6e prikazkata za krivata raketa.........) a ne mene radvam se 4e pone niama psuvni (smiatam 4e pone 4ovek koito uvagava sebe si 6te mu e pod dostoinstvoto)i nakraia da se uspokoite iskam da vi kaga 4e i az 4esto gre6a i gubia aide leka i uspeh drugata sedmica

Коментар

• Trend

А какво друго можем да направим,след като,тези глупости се толерират дори и от администрацията на инвестора,като нещо ,което,носи информация и 333 а увисна почти единствен във форума, като секрет от носа, върху селски дувар и всеки малко по- остър спор с него се цензурира.Аз съм срещу пазара.Дано имам късмет в понеделник.Успех на всички...

Коментар

• Trend

Mnogo se draznite be hora ot altr ot 17.55 do 18.02 mi e profita a QQQ gi zatvorih na drugia den na kraglo 33.00 az targuvam intraday kolko pati da vi kazvam i za6to ne pi6ete vie kakvo ste napravili (i kakvo mislite da napravite) a vse drugia gledate kakva e tazi ironia!?!?!?!?!?!?!?!??????????????!!!!!!!! I kakvo samo obiasniavate kak sam skapal foruma razberete go vednag prosto ne se zanimavam s bezmisleni ne6ta pogelavam vi uspehi i dano ste v posokata i ako imate ne6to otnosno pazara pi6ete

Коментар

• Trend

един с много тройки и А..,
          mnogo shte e jalko ako sviknem s nechia prostotia, zatova che mnogo hora mu "sviknaha" se oprazni i zanemari temata.

A inache po otnoshenie na pazara, kakto veche mnogo pati e spomenavano, tuk sme drebni ribi i gledame da hvanem techenieto.
          Upeh i po-malko tapizmi i cifromanii tuk.
          Leka pochivka na vsichki i sorry za latinicata

Коментар

• Trend

Време е да свикнем с глупостите му!

Коментар

• Trend

333a, profita da ne ti e ot tazi pozicia:

01.10
              23:04
              333a: за KOREKCIATA

отговор
              neznam za vas no skasih predi malkona 33.07 qqq utre 6te ima po dobri ceni a z6to ne i da poteglim pak nadolu pogelavam uspeh na vsi4ki targovci i pi6ete po sa6testvo

ha ha ha

Коментар

• Trend

vse pak nai dobriat variant 6te e edna seriozna razprodagba ot teku6tite niva no na6ite USA drugari mai iskat da go pompiat pazara imame dobar probiv(blagodarenie na novini)koeto me kara da sam skepti4en za posokata nagore moge bi kasite 6te sa po dobri 6te iz4akam imate li niakakvi mnenia za itraday ????????

Коментар

• Trend

dnes imam dobar profit zatvorih na opena edna dalga pozicia s 3% profit mislia 4e e dobre 6te tarsia dobro nivo za vlizane na dalgi no vse pak 6te iz4akam 17-17.15 za da mi se iziasni posokata uspeh na vsi4ki
                  ako niakoi ima mnenie za posoka ot teku6tite niva za denia 6te sam mnogo blagodaren za komentara mu 4ao i USPEHI

Коментар

• Trend

Засега наистина се очертава да не видим сериозно движение надолу преди средата на октомври, въпреки сериозния оптимизъм...

Коментар

• за KOREKCIATA

neznam za vas no skasih predi malkona 33.07 qqq utre 6te ima po dobri ceni a z6to ne i da poteglim pak nadolu pogelavam uspeh na vsi4ki targovci i pi6ete po sa6testvo

Коментар

• за KOREKCIATA

И кои са тези зависници на Карол? Кои са тези боклуци? Че то ако погледнем обективно не виждам какво има да им се завижда на Карол що се касае до коментарите им за Nasdaq и S&P500. Лятото се скъсаха да грешат. Никой не е безгрешен, но това не е за завиждане...

Коментар

• за KOREKCIATA

При 1832 трябва да се появят и противниците на Карол т.е.останалите зависници и ...боклуци

Коментар

• за KOREKCIATA

Между другото някой беше казал, че няма да има сериозно движение надолу преди средата на октомври и май ще се окаже прав...

Коментар

• за KOREKCIATA

Ами то заради това тук вече рядко, да не казвам въобще, не пишат хора като Наивник, Sagi, RT, Trader1 и още много други със свестни коментари...

Коментар

• за KOREKCIATA

Това правим ,всеки според интелекта си..

Коментар

Working...
                                X