IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• опа

Stiga gi targuva tezi bokluci

Коментар

• опа

ай лове пени стокс

Коментар

• опа

тея ZKID ги причаквам само да спрат да падат и ше ги пробвам
        и в NEOM май има хляб още, нещо усмириха тренда и волумето ама още стават за daytrading
        според мен имат потенциал от .16 поне към .2
        _IMO_

Коментар

• С комент

Имаш право, друже. Ше ходи нагоре още пазарут.

Коментар

• С комент

Тъй като влизам в позиция през седмица, мисля, че може да се откачи още някой процент утре или
            вдруги ден.

Коментар

• С комент

pak prostotii

Коментар

• С комент

Въпрос: Какво става когато един македонец влезе в банята?
                Отговор: Става чист българин + мръсна вода.

Коментар

• С комент

ti makedonec li si

Коментар

• С комент

Мислим овде в 22.30 пазарут ше е по-високо.........

Коментар

• С комент

B 22.30 решавам окончателно.

Коментар

• С комент

Момчета, аз мислим овде пазарут ше ходи още нагоре. Да не бързаме с късите. Шо мислите?

Коментар

• с комент

pcs - short term out !!!
                          posle moje oshte , no ... zasega vzemai krushite !!

Коментар

• с комент

Има ли някой който да ми каже да стоя ли още в GLW и PCS или да си обирам крушите?

Коментар

• Но комент

Кво става ве, момчета? Ше продаваме или ше купуваме?

Коментар

• NO koment

ne znam vie kak targuvate no az vlizam niakoi den i po 3-4pati tezi dalgosro4nite ne sa mi v stila i sa6to obi4am da polzvam klozovete za vlizane na pozicia i parvite 30 min za izlizane(dage i premarketa).az se boria za 1% tova mi stiga pozicia pove4e ot dva dni ne sam dargal i vinagi targuvam bez stopove prosto ne mi e nugno sega ako va6ia stil e drug niama lo6o...i dosega dva pati sam imal super pe4albi i to vse s PSFT vednag bih skasil okolo 32$ i na drugia den otide na 29.50 i ia zatvorih dage na premarketa i vednag skoro kogato izlezna novinata 4e ORCL 6te gi kupuva dage biah nakaral edin priatel i toi da si gi kupi ot 15.5 do 18.70 i moeto osnovno pravilo e ne polzvai margin pove4e ot 50% mnogo 4esto dori si kupuvam samo s moi pari mislia 4e dostata4no vi spodelih ako vi e bilo polezno dobre a otnosno sporovete vaob6te ama vaob6te ne iskam da sporia s koito i da bilo i za kakvoto i da bilo pro4itam i izpolzvam kakvoto mi e nugno i tova e izbiite si ot glavata 4e 6te sporim otnosno pazara koito iska da si spori men ne me broite i ne iskam da vi u4a kak da targuvate kakto si znaete taka pravete parite sa si va6i i smetkata sa6to a otnosno imeto333a otna4alo dokato se orientiram kak se zapazva ime postoianno niakoi mii zapazva6e imeto s koeto sam posstnal pone v posledno vreme tova prestana inakrai nikoi ne me tolerira ot investora prosto az ne pi6a psuvni i obidi a niiakoi i druga cifra i 4isla prosto za tova i ne vigdam ne6to neredno v tova da se iztrie niakoi psuvnia ili rugatnia
                                a ako vse pak ima tolkova samoneuvagava6ti se otvorete stranica da se psuvame i da se rugaem (moge pak i da e polezna vse pak napregenieto da se izkarva niakade)a ina4e koi bil spec koi gi razbiral i tn i tn. 6te vi kaga dumite na moi priatel koito se zanimava s valuti ot predi pove4e ot 15 godini (sigurno mnogo ot vas ne sa znaeli togava drugo osven patia do detskata gradina no kakto i da e) ta toi mi kazva6e prosto ot pazara po golim niama i tova e primeri kolkoto 6te6 aide stiga tolkova koito me e razbral razbral na drugite leka no6t i ne sramuvaite 4e gre6ite pi6ete si s edno i sa6to ime bezgre6ni niama 4ao

Коментар

Working...
                                X