If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тея ZKID ги причаквам само да спрат да падат и ше ги пробвам
и в NEOM май има хляб още, нещо усмириха тренда и волумето ама още стават за daytrading
според мен имат потенциал от .16 поне към .2
_IMO_
Има ли някой който да ми каже да стоя ли още в GLW и PCS или да си обирам крушите?
Коментар
Бау-бау
Но комент
Кво става ве, момчета? Ше продаваме или ше купуваме?
Коментар
333a
NO koment
ne znam vie kak targuvate no az vlizam niakoi den i po 3-4pati tezi dalgosro4nite ne sa mi v stila i sa6to obi4am da polzvam klozovete za vlizane na pozicia i parvite 30 min za izlizane(dage i premarketa).az se boria za 1% tova mi stiga pozicia pove4e ot dva dni ne sam dargal i vinagi targuvam bez stopove prosto ne mi e nugno sega ako va6ia stil e drug niama lo6o...i dosega dva pati sam imal super pe4albi i to vse s PSFT vednag bih skasil okolo 32$ i na drugia den otide na 29.50 i ia zatvorih dage na premarketa i vednag skoro kogato izlezna novinata 4e ORCL 6te gi kupuva dage biah nakaral edin priatel i toi da si gi kupi ot 15.5 do 18.70 i moeto osnovno pravilo e ne polzvai margin pove4e ot 50% mnogo 4esto dori si kupuvam samo s moi pari mislia 4e dostata4no vi spodelih ako vi e bilo polezno dobre a otnosno sporovete vaob6te ama vaob6te ne iskam da sporia s koito i da bilo i za kakvoto i da bilo pro4itam i izpolzvam kakvoto mi e nugno i tova e izbiite si ot glavata 4e 6te sporim otnosno pazara koito iska da si spori men ne me broite i ne iskam da vi u4a kak da targuvate kakto si znaete taka pravete parite sa si va6i i smetkata sa6to a otnosno imeto333a otna4alo dokato se orientiram kak se zapazva ime postoianno niakoi mii zapazva6e imeto s koeto sam posstnal pone v posledno vreme tova prestana inakrai nikoi ne me tolerira ot investora prosto az ne pi6a psuvni i obidi a niiakoi i druga cifra i 4isla prosto za tova i ne vigdam ne6to neredno v tova da se iztrie niakoi psuvnia ili rugatnia
a ako vse pak ima tolkova samoneuvagava6ti se otvorete stranica da se psuvame i da se rugaem (moge pak i da e polezna vse pak napregenieto da se izkarva niakade)a ina4e koi bil spec koi gi razbiral i tn i tn. 6te vi kaga dumite na moi priatel koito se zanimava s valuti ot predi pove4e ot 15 godini (sigurno mnogo ot vas ne sa znaeli togava drugo osven patia do detskata gradina no kakto i da e) ta toi mi kazva6e prosto ot pazara po golim niama i tova e primeri kolkoto 6te6 aide stiga tolkova koito me e razbral razbral na drugite leka no6t i ne sramuvaite 4e gre6ite pi6ete si s edno i sa6to ime bezgre6ni niama 4ao
Коментар