IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Генералната посока ....

Приятел Генералната посока е явно друга.

Коментар

bravo,moeto mom4e...

Коментар

prodadoh CSCO na 21.02 predi malko

Коментар

По всичко изглежда, че ударите стават не на Уол Стрийт а на БФБ...

Коментар

Някакъв брокер паднал болен и викнал лекар да го прегледа. Доктора му мери температурата и казва:
            - Лошо - 38.5 и се покачва.
            - Като стигне 40 продавай! )

Btw kak gi pravish tezi charts na futuresource po 2 navednaj?Moje li da dadesh tochnia link?

Коментар

ето един наистина доста опростен поглед върху маркета за следващите няколко дни...

http://www.site64.com/daily/extra.htm
              life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• US Markets

Къде мога да следя sentiment индикаторите ? Благодаря.

Коментар

• qqq

dialna mi stopcheto
                  10x

Коментар

• qqq

Бягай

Коментар

• qqq

profit stop 33,47

Коментар

• qqq

Pichove, imam malko kasi qqq ot 33,94 i se chudia dali da ne zatvariam veche? Vie kak gi vijdate? Thanks

Коментар

• US Markets

Салюти, trader1. Според мен беше затворен един gар и отворен друг и тази корекция може да продължи
                          още най много два сеанса.

Коментар

• US Markets

Ooo, stava duma samo za 4-5-6 dni, a ako tova se poluchi (e, pone go nacelihme za sega s tochnost do 1 den) - posle ste mu mislim eventualno za nesto po-goljamo. No za sega - samo za njakolko dni...

Коментар

• US Markets

Trader1,kakvo te kara da mislish za korekciq,i kakva korekciq ochakvash?
                              To shtoto mnogo hora ochakvaha "korekciq" oshte ot april mesec-i ne ia dochakaha )..
                              http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• US Markets

Mr. Pessimist, здраво и на тебе !!

Все повече ми се струва че корекцията за основните индекси наближава. Не знам дали годишнината на Sept 11 изобщо ще се усети на маркета, но аз бих придвижил стоповете на всички bullish позиции нагоре в очакване на профит taking.
                                Иначе съответен брой put опции са добра идея за всеки акаунт за предпазване на вече заети дълги позиции. Аз взех моите )

Коментар

Working...
                                X