IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пипи е толкова зле че бърка цената на придобиване със сумата по сделката. Пипи да знаеш че отвъд Алтерко има акции който струват по 2000 евро и нагоре за бройка.

Иначе нивото си ни го демонстрираш на всички - като почнем от липсата на елементарно възпитание и минем през чутовна арогантност подплатена с нищо повече от 4000 мнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
      Пепи имаш ли Дрон купен при "пробива с голям обем" или нямаш???
      Нали искаш да си отговаряме на неудобни въпроси
      Ами първо отговори на моите без да лъжеш !
      За УК100 съм сигурен ,че си много вътре, понеже те гледах как се мъчиш като грешен дявол
      То не беше шортване ,то не беше чудо! И доливане в губеща позиция !
      Две грешки които ги правят само пълни аматъори с фалирани акаунти !
      Ти викаш +12% Ако си сънувал нещо,може
      Last edited by petrg5s; 11.07.2023, 15:20.

Коментар

• Пипи ти сумите ми няма как да видиш - само цената на която ордера се е активирал. Чакаме те теб да ни изненадаш с една реална сделка. Даже за теб специално ще приемем и такава на форекс пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
          Защо бе Пипи - ето ти една сделка с цена на придобиване 1200 Евро от миналото лято в Хермес. Та чакаме те теб да ни покажеш поне една сделка - все едно каква ще е.
          асенчо,малки са ти сумите,и нивото ти е много ниско рибке !
          Прочети ми пак поста и опитай да го проумееш.
          Ако ти е трудно,чети бавно.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Е ся ще тръгна да показвам сделки на Сулъо и Пулъо в някъв анонимен форум
            И то Сулъо който е 10--итна класи под мен,без една вярна прогноза
            Ако все пак толкова държиш, подготвяш една стабилна сума и ще видиш
            И откъде идва тази дата 2018? регистрацията ми тук ли?
            Не си много интелигентен и няколко пъти ти го казах и темата за златото
            Затова и си вътрешна гума там
            И ще си останеш с чакането на 3к
            Защо бе Пипи - ето ти една сделка с цена на придобиване 1200 Евро от миналото лято в Хермес. Та чакаме те теб да ни покажеш поне една сделка - все едно каква ще е.

Click image for larger version

Name:	2023_07_11_13_48_59_Window.jpg
Views:	1
Size:	89.1 КБ
ID:	4089107

Коментар

• Пепи имаш ли Дрон купен при "пробива с голям обем" или нямаш???

Нали искаш да си отговаряме на неудобни въпроси

Коментар

• Аз пропуснах ерата на социалните мрежи, никога не съм имал фейсбук и прочие. Не знам обаче дали форумите като цяло не са отживелица. Това да се бориш като прасе с тиква с всеки мунчо или шаранчо, за да стигнеш до някаква дискусия е изморително. Да не говорим, че на полето на дискусията те чака Кавръков.

... чета без регистрация някви теми в редит. Там пък се получава другата крайност - всяко по-различно мнение отива в коша.

Коментар

- От FTSE съм +12% - тук някакви други въпроси имаш ли?
                  - Панелки нямам - тук някакви други въпроси имаш ли?
                  - В БГ всеки един от имотите ми носи под 10% доходност - Тук въпрос имаш ли?
                  - Имота който купих тая година в Лондон УК ми носи 5% доходност - Тук въпроси имаш ли?
                  Всичко това е ЛЪЖА !
                  Ти на всеки пост пускаш по 10 лъжи ,искаш да ти повярвам
                  ДОКАЖИ ГО !

Коментар

Толкова ли е трудно да отговориш на неудобните въпроси? Защо ги избягваш вече седмица?
                    Айде пак да ти отговоря ама едва ли ще ти хареса

- От FTSE съм +12% - тук някакви други въпроси имаш ли?
                    - Панелки нямам - тук някакви други въпроси имаш ли?
                    - В БГ всеки един от имотите ми носи над 10% доходност - Тук въпрос имаш ли?
                    - Имота който купих тая година в Лондон УК ми носи 5% доходност - Тук въпроси имаш ли?

Сега да си дойдем на въпроса

Колко Дрон си купи???
                    Last edited by 6000; 11.07.2023, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                      Я кажи какво повече правят
                      Принтират пари ,това правят
                      +34% и тепърва почват
                      А който не може,търси оправдания

Коментар

garbage ти е в главата .Защо коментираш нещо от което нищо не разбираш?
                        , защото им прегледах последния доклад, Я кажи какво повече правят от това да копаят и да продават ресурси на пулове? Цялата им работа е вързана с биткойна. Биткойна расте - цената им расте, биткойна пада - цената им пада.

Коментар

Толкова ли е трудно с две думи да кажеш набълбука ли се в Дрона или не?
                          Толкова ли е трудно да отговориш на неудобните въпроси? Защо ги избягваш вече седмица?

-Кажи защо в Алтерко предупреждаваше уверено за ново дъно,а то отиде 50% нагоре Смятай някои хора колко се нагушихме ,докато ти лапаше мухи.
                          -Защо шортваш UK100 от върха като пълен аматъор?
                          -Защо не пишеш вече в темата за NYSE ? Аз ще ти кажа отговора,само не знам колко акаунта фалира шорвайки UK100 ?

Най-важния въпрос ,който показва и нивото ти.Защо си се набутал баш в разгара на най-големия балон с ипотеки да даваш под наем и то панелка ?Ти изобщо добре ли си?

От фалиралите акаунти и загуби ли си толкова злобен или от паниката от започналата вече катастрофа в НИ ?

Коментар

Така де ,аз казах да се гледат резултатите !
                            Толкова ли е трудно с две думи да кажеш набълбука ли се в Дрона или не?

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
                              Пипи какво стана - ще видим ли сделка от преди 2018г или ще си останеш само с приказките за елхи?

Е ся ще тръгна да показвам сделки на Сулъо и Пулъо в някъв анонимен форум
                              И то Сулъо който е 10--итна класи под мен,без една вярна прогноза
                              Ако все пак толкова държиш, подготвяш една стабилна сума и ще видиш
                              И откъде идва тази дата 2018? регистрацията ми тук ли?
                              Не си много интелигентен и няколко пъти ти го казах и темата за златото
                              Затова и си вътрешна гума там
                              И ще си останеш с чакането на 3к
                              Last edited by petrg5s; 11.07.2023, 14:14.

Коментар

Да слушай адекватният Петърчо
                                Така де ,аз казах да се гледат резултатите !
                                Ти фалира няколко акаунта шортвайки УК100,набълбука се и с панелката,осра се и с Алтерко !
                                Това което аз предложих на Кавръка е +34%
                                Оттам нататък всеки може сам да си направи сметката кой какъв е и кой е лапач на мухи

https://i.imgur.com/8XP5l3J.png

Last edited by petrg5s; 11.07.2023, 14:12.

Коментар

X