IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

tasty как я захранваш ?
    директен дебит през Трансфервайс, че съм бая стиснат...

май това е единствената банкова такса, която съм плащал за последните 5-6 години

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Естествено, че не казват. Повече опит декларирай и повече имущество. После изчакай един ден и опитай да добавиш продукт. Да не си помислил да питаш някой дебил от съпорта.

...

Иначе в tastytrade с 2000 хил. те пускат направо при фючърсите... няма евроопции обаче.

Кавръков повече ми прилича на тип Гюро Михайлов. И да има стопове, кога почне пада, ще ги премести по-надолу... не че не съм го правил и аз с бая печални резултати.
      tasty как я захранваш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

То при 15-20% си хвърлил кърпата
        Е айде сега ,ще боли много ама ще го преживея не бих продал .Затова избрах и такива акции просто ще имам по малко печалба заради входа на високото .Ако имам повече пари бих набитал здраво в Луи Вютона .Там е парата ,империята на лукса

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Там е работата, че не казват изискванията за този продукт, някъде прочетох, че уж акаунта ти трябвало да е мин 100к (quora), но не мога да кажа със сигурност дали е така ( за момента). Не искам да активирам марджин акаунт все още, трябва да видя по-добре как се процедира при позиции във валута различна от базовата, имаше го някъде из уроците им.
          Естествено, че не казват. Повече опит декларирай и повече имущество. После изчакай един ден и опитай да добавиш продукт. Да не си помислил да питаш някой дебил от съпорта.

...

Иначе в tastytrade с 2000 хил. те пускат направо при фючърсите... няма евроопции обаче.

Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Кавръков повече ми прилича на тип Гюро Михайлов. И да има стопове, кога почне пада, ще ги премести по-надолу... не че не съм го правил и аз с бая печални резултати.
          Last edited by terziеv; 05.07.2023, 22:43.

Коментар

• Terziev, ти не следеше ли SBSW преди, какво се случва с тях. 6$ ми изглежда неоправдано ниско.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Аз съм си писал не много високи възнаграждения и не ми дават такива инструменти даже май и крипто нямам ,не съм гледал,май и Азия не мога да търгувам,само Европа и САЩ
              Винаги вземат най-ниското от рейнджа, така че ако искаш да активирам продукт трябва да завишиш опита, познанията, толеранса към риска и доходите си, а след това няма проблем да търгуваш по една опция или по 1к държавен или корпоративен дълг.

Коментар

Прав си, мисля да не забравя няколко месеца и да не гледам нищо че ще ми стане лошо преждевременно

Коментар

Какво те спира не разбирам? Иска ти марджин или просто не си го разрешил? За второто отиваш на Trading Permissions. Вече е даже с картинки за идиоти. Ако пак не става - вдигаш си дохода, опита и броя сделки и утре отново пробваш да поискаш разрешение.
                  Аз съм си писал не много високи възнаграждения и не ми дават такива инструменти даже май и крипто нямам ,не съм гледал,май и Азия не мога да търгувам,само Европа и САЩ

Коментар

Какво те спира не разбирам? Иска ти марджин или просто не си го разрешил? За второто отиваш на Trading Permissions. Вече е даже с картинки за идиоти. Ако пак не става - вдигаш си дохода, опита и броя сделки и утре отново пробваш да поискаш разрешение.
                    Там е работата, че не казват изискванията за този продукт, някъде прочетох, че уж акаунта ти трябвало да е мин 100к (quora), но не мога да кажа със сигурност дали е така ( за момента). Не искам да активирам марджин акаунт все още, трябва да видя по-добре как се процедира при позиции във валута различна от базовата, имаше го някъде из уроците им.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                      Някой търгува ли европейски опции върху акции? Не мога да разбера какви са изискванията там (IBKR), с американските опции няма ограничения (визирам cash account и cash secured puts или covered calls).

IMPORTANT: Product trading eligibility is partially dependent on your Financial Profile, which consists of the following criteria: Income and Worth (USD), Source of Wealth, Investment Experience and Investment Objectives.
                      Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

да, добре
                      Човекът има основание. В момента е някаква лудница и се чака месеци за каруца. Представи си какъв излишък се задава. Помниш ли галимацията с дефицита на чипове и памети до какво доведе. Ако с-во Тойода се откаже от ДВГ, сготвени са.
                      Last edited by terziеv; 05.07.2023, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
                        Според скромното ми мнение към края на настоящото десетилетие перспективите пред Тойота ще са две - или влизане в процедура по несъстоятелност, или спасяване на компанията от правителството на Япония. Инвестиция в Тойота към днешна дата е все едно да си купиш фабрика в България някъде към средата на месец юни 1944г.
                        да, добре

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Каврък ,струва ми се ,че трябва да работиш върху каляване на психиката
                          Ако 1-2% спад те разбиват,не е добре

Прав си, мисля да не забравя няколко месеца и да не гледам нищо че ще ми стане лошо преждевременно

Коментар

При подходящи нива сега вече ще гледам добре нивата на вход щото с Епъла Fomo,то ме разби
                            Каврък ,струва ми се ,че трябва да работиш върху каляване на психиката
                            Ако 1-2% спад те разбиват,не е добре

Коментар

• Някой търгува ли европейски опции върху акции? Не мога да разбера какви са изискванията там (IBKR), с американските опции няма ограничения (визирам cash account и cash secured puts или covered calls).

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Чакаш ли някой да ти каже на къде ще е пазара закривай акаунта
                                Според мен най голямата греда ще са акциите на AI,там още нямаме сериозна основа .Има само мания без резултати и стойност.Който има нерви да държи и да излиза овреме.

Коментар

Working...
                                X