Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Идат по скъпи акции в долари
Цар долар е номер 1
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ite-za-spadove
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениекаква е тази DRON - 15 милиона лева кап. Това не е за инвеститори а за пинкаджии.
Ако си влезнал с някоя по сериозна цифра и ти се наложи да излезнеш спешно направо ще я пребиеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеИначе подготовката ми за след вторник тече с пълна пара
като в Дрона - "След сряда ще бъде интересно" от тогава минаха 10 Сряди и единственото интересно беше че си призна че нямаш Дрон
Или като миналата седмица дето трябваше да почне срива а те избушика кошарата ето ти мнението от тогава
17.07.2023, 11:59
Корекцията на американските индекси трябва да започне тази седмица
Или ще е дълбока,или ще е продъжителна
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarmanАха, ти да видиш, да не си пропагандист на хонорар да агитираш за компанията по форумите.
Гледам си фен на Тойота.Верно,велика кола,може би една от най-великите,но като инвестиция не струва.
От 2006 е само 20%
17г за 20% .Ми ти инфлацията не може да биеш.Къде си тръгнал да пикаеш срещу вятъра
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнениеЖиви и здрави да са хората, направили пари. А ти ако не можеш да се похвалиш със състояние в седем цифрено число, по-добре не ми дръж такъв тон, че си крайно смешен!Разни кокошкари се мислят за едва ли не милиардери.
Специално долармана твърдя,че е един от хората с най-малко умения и разбирания за пазара в темата !
Кой купува пробив на 7 годишна подкрепа?
А Мъск е ВЕЛИКАН ! Може би най-великия човек на нашето време.
Колкото до Тесла казах ти и преди, че 2022 има мечо поглъщане ,както и бития кон, и големия тренд още от 2010 е чупен !
Средносрочно,може да е добра покупка чак около 200
Коментар
-
$, и аз смятам, че Черния пише копи пейст глупости, но го прави по културен начин и със свързани изречения.
Отчитай, че Тесла не е съвсем частна компания и там вървят малко по-различни процеси. Компанията вече е нещо като Боинг. В символ на САЩ се превърна, а софтът им е бъкан с вратички за спецслужбите. Налагането на електрокарите не е даже национална, а световна политика. Ето оня ден Форд му дадоха почти безлихвен заем за незнамколкомилиарда да строи заводи за тролеи. Т.е. държавата ти гарантира пазар.
Всичко това обаче има малко значение. Акцията на Тесла беше по-скъпа, когато компанията беше в по-лошо състояние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman
Аха, ти да видиш, да не си пропагандист на хонорар да агитираш за компанията по форумите. А иначе информацията която пишеш не ми е полезна. Дори няма и да проверявам дали е достоверна, сигурен съм че не е. Но дори и да има нещо вярно не значи че цената ще бъде такава или друга след време. Затва пиши си глупостите и се въздържай от инвестиционни съвети.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Кое не е така ? Колко е ретурна от акцията от 2021, 2022, 2023. В края на 2020 Тесла влезе в СП500 и тогава какво - нула. Правиш безсмислени прогнози без да имаш реален опит, заблуждаваш хората.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Живи и здрави да са хората, направили пари. А ти ако не можеш да се похвалиш със състояние в седем цифрено число, по-добре не ми дръж такъв тон, че си крайно смешен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
А cherney е толкова заслепен от величието на Тесла, че въобще не може да допусне, че някой може да ги обърне.
Коментар
Коментар