Първоначално изпратено от Lupus
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеЧакай малко де. Може и да глътне вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАко е това - фирмата за гащи глътна вода ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеочаквам слух за нещо тука до 1-2 часаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Нищо чудно. Да видим в 15:30 какво ще стане. Но дори и да стане, не ми се струва възможно да скочи кой знае колко по-нагоре преди да падне.
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениездравейте трейдъри.имам въпрос.как ви се струва днес 16950 като цифричка дали има вероятност да стане при дау
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЕ да де, ако обърне тренда тия младшите ще са най-голямото бинго, обаче ако не обърне до 1-2 години тях няма да ги има, а с тях и парите ти. Абе на вас никога ли не ви е фалирала компания?
Според мен единствено смислената златно-хартиена инвестиция е нещо като GDX, и то в контекста на хедж срещу забавяне на икономиките в условия на ниски лихви и парични улеснения - демек надеждата да избият парите отчасти и в златна посока.
Коментар
-
Ауу, олиото цункало 106 жабока вече, а брента минал 111
Чувствам аз как ще си удвоя днес SCO shorta..
http://www.finviz.com/futures_charts.ashx?t=CL&p=h1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЕ да де, ако обърне тренда тия младшите ще са най-голямото бинго, обаче ако не обърне до 1-2 години тях няма да ги има, а с тях и парите ти. Абе на вас никога ли не ви е фалирала компания?
Според мен единствено смислената златно-хартиена инвестиция е нещо като GDX, и то в контекста на хедж срещу забавяне на икономиките в условия на ниски лихви и парични улеснения - демек надеждата да избият парите отчасти и в златна посока.
Освен това като за хедж ми се струва само GDX няма да е достатъчно.
Много често може да върви в посоката на акциите като почне големия спих.
Според мене по добра и надеждна би била хедж комбинация SDS / GDX.
Ще ми е интересно и на Равния да чуя мнението....
Коментар
Коментар