IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    Следващото сурването ще е голямо като подобно на онова през 2009 .

Него ще играя . Дотогава съм холд .Това е моята стратегия .

Няма да е трудно да се познае щото ще мирише на изгоряла гума .
    Прекалено много станаха тези, които чакат голямото сурване - следователно ще има още up.... не казвам, че няма да има корекциите от 10-15% , но голямата пързалка от 2009 едва ли скоро ще се повтори - първо трябва да се успокоят овцете преди ги подкарат на заколение
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      И как ще разбереш кога е върха ако не е тайна? Ами ако е бил днес? А ако е на 2200? А ако от тук нататък индекса е флат няколко години и си мислиш, че всеки път е връх, а реално сме в рейндж? Архитекта и Хемилиото, може да имат за момента грешна стратегия, ама поне имат стратегия.
      Следващото сурването ще е голямо като подобно на онова през 2009 .

Него ще играя . Дотогава съм холд .Това е моята стратегия .

Няма да е трудно да се познае щото ще мирише на изгоряла гума .

Коментар

По-разумно е HOLD .

Като се счупи върха тогава шортене му е майката
        И как ще разбереш кога е върха ако не е тайна? Ами ако е бил днес? А ако е на 2200? А ако от тук нататък индекса е флат няколко години и си мислиш, че всеки път е връх, а реално сме в рейндж? Архитекта и Хемилиото, може да имат за момента грешна стратегия, ама поне имат стратегия.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Много по разумно е да си мечо настроен по тези върхове,неотразяващи фундамента,отколкото да си сляпо бичи настроен!!!

По-разумно е HOLD .

Като се счупи върха тогава шортене му е майката

Коментар

• ами разумно ли беше от 14000 да си мечи настроен, защото ти и тогава беше така

Коментар

Ще счупят каските на мечките сега , за да им поскъпнат след това шортовете
              Много по разумно е да си мечо настроен по тези върхове,неотразяващи фундамента,отколкото да си сляпо бичи настроен!!!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ще счупят каските на мечките сега , за да им поскъпнат след това шортовете

Коментар

• Дано не си прав, въпреки че и аз го допускам.

Коментар

• Пак ще се счупят 3-4 рекорда .

Коментар

• едни дето смучкат целия свят , изпадат в транс и викат алилюя в църкветата , а пък 16666 им е любимото

Коментар

• И аз съм се окъсил от 16600, но нещо не ми харесва резултата. Новините са негативни, но да видим какво ще стане. Очаквам като нищо след 45мин да тръгнем пак нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          Nasdaq - Наско
                          Russel 2000 - Руско
                          DAX - Дечко
                          FTSE 100 - Фичо
                          Apple - гнилочите
                          Gold - злото
                          Oil - маслото

още идеи?
                          а кои са гнидите ?
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Купувай, купувай ще свършат хартиите. Днеска има, утре няма. Таксиджиите къде са

Коментар

• 7 500 000 000 абдала ще ти ги напомням

Коментар

• и стига си гледал курекции в рейндж 15000 16000 - долу има да се куригира

Коментар

X