Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
То при 15-20% си хвърлил кърпата
Некак си душевните терзания на Навръка почват да ми мязат на тези на Ивелина.
То тогава поне имаше защо при доста по динамичен пазар и по - голяма волатилност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
tasty как я захранваш ?
май това е единствената банкова такса, която съм плащал за последните 5-6 години
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Естествено, че не казват. Повече опит декларирай и повече имущество. После изчакай един ден и опитай да добавиш продукт. Да не си помислил да питаш някой дебил от съпорта.
...
Иначе в tastytrade с 2000 хил. те пускат направо при фючърсите... няма евроопции обаче.
Кавръков повече ми прилича на тип Гюро Михайлов. И да има стопове, кога почне пада, ще ги премести по-надолу... не че не съм го правил и аз с бая печални резултати.
Коментар
-
То при 15-20% си хвърлил кърпата
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Там е работата, че не казват изискванията за този продукт, някъде прочетох, че уж акаунта ти трябвало да е мин 100к (quora), но не мога да кажа със сигурност дали е така ( за момента). Не искам да активирам марджин акаунт все още, трябва да видя по-добре как се процедира при позиции във валута различна от базовата, имаше го някъде из уроците им.
...
Иначе в tastytrade с 2000 хил. те пускат направо при фючърсите... няма евроопции обаче.
То при 15-20% си хвърлил кърпатаLast edited by terziеv; 05.07.2023, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Аз съм си писал не много високи възнаграждения и не ми дават такива инструменти даже май и крипто нямам ,не съм гледал,май и Азия не мога да търгувам,само Европа и САЩ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Прав си, мисля да не забравя няколко месеца и да не гледам нищо че ще ми стане лошо преждевременно
- 1 like
Коментар
-
Какво те спира не разбирам? Иска ти марджин или просто не си го разрешил? За второто отиваш на Trading Permissions. Вече е даже с картинки за идиоти. Ако пак не става - вдигаш си дохода, опита и броя сделки и утре отново пробваш да поискаш разрешение.
Коментар
-
Какво те спира не разбирам? Иска ти марджин или просто не си го разрешил? За второто отиваш на Trading Permissions. Вече е даже с картинки за идиоти. Ако пак не става - вдигаш си дохода, опита и броя сделки и утре отново пробваш да поискаш разрешение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеНякой търгува ли европейски опции върху акции? Не мога да разбера какви са изискванията там (IBKR), с американските опции няма ограничения (визирам cash account и cash secured puts или covered calls).
IMPORTANT: Product trading eligibility is partially dependent on your Financial Profile, which consists of the following criteria: Income and Worth (USD), Source of Wealth, Investment Experience and Investment Objectives.Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
да, добреLast edited by terziеv; 05.07.2023, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнениеСпоред скромното ми мнение към края на настоящото десетилетие перспективите пред Тойота ще са две - или влизане в процедура по несъстоятелност, или спасяване на компанията от правителството на Япония. Инвестиция в Тойота към днешна дата е все едно да си купиш фабрика в България някъде към средата на месец юни 1944г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Каврък ,струва ми се ,че трябва да работиш върху каляване на психиката
Ако 1-2% спад те разбиват,не е добре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПри подходящи нива сега вече ще гледам добре нивата на вход щото с Епъла Fomo,то ме разби
Ако 1-2% спад те разбиват,не е добре
Коментар
Коментар