IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ауу, олиото цункало 106 жабока вече, а брента минал 111
    Чувствам аз как ще си удвоя днес SCO shorta..

http://www.finviz.com/futures_charts.ashx?t=CL&p=h1

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      Е да де, ако обърне тренда тия младшите ще са най-голямото бинго, обаче ако не обърне до 1-2 години тях няма да ги има, а с тях и парите ти. Абе на вас никога ли не ви е фалирала компания?
      Според мен единствено смислената златно-хартиена инвестиция е нещо като GDX, и то в контекста на хедж срещу забавяне на икономиките в условия на ниски лихви и парични улеснения - демек надеждата да избият парите отчасти и в златна посока.
      Има още време до златното дъно мисля, тъй че за GDX е рано за влизане според мене. Затова по пътя надоле си разигравам буйното жребче GDXJ.
      Освен това като за хедж ми се струва само GDX няма да е достатъчно.
      Много често може да върви в посоката на акциите като почне големия спих.
      Според мене по добра и надеждна би била хедж комбинация SDS / GDX.
      Ще ми е интересно и на Равния да чуя мнението....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        като погледнеш когато започне тренда на горе за злато и сребро и всичките скачат не зависимо от отчети разходи и глупости аз имам SSRI от 5.80 и мисля да добавя още само да си потвърди дъното и газ, ако имам пари и ANV, HMY ... и т.н. ...

даже SSRI я имам двойно тъй като е в ETFa GDXJ
        Е да де, ако обърне тренда тия младшите ще са най-голямото бинго, обаче ако не обърне до 1-2 години тях няма да ги има, а с тях и парите ти. Абе на вас никога ли не ви е фалирала компания?
        Според мен единствено смислената златно-хартиена инвестиция е нещо като GDX, и то в контекста на хедж срещу забавяне на икономиките в условия на ниски лихви и парични улеснения - демек надеждата да избият парите отчасти и в златна посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Всяка компания си е специфична и затова е и по-волатилна от ЕТФ-ите. Конкретно за тази не знам нищо но може и да са пресъхнали находищата, да има стачки, проблеми с регулации, национализиране и т.н. и не е добър знак като има очевидни разминавания с движенията в сегмента. Затова по-консервативните ползват ЕТФ-и
          Така е, и аз съм съгласен с Ванката и Ткилата.
          Според зависи какво търсиш - ако имаш време, нерви и нужда от адреналинче за спекулка може да си играеш с няколко из изброените хартии, аче са бол волатилни.
          Инак си има етфи.
          Мене засега ме радва няколко пъти вече GDXJ, като гледам пак ми е дала 12% за нула време и скоро пак ще разтоварвам. Ех че не взех повечко на 33$ ....ма карай, мисля да я осреднявам на пакет под 30$ като и дойде времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
            P.S. За това SSRI, понеже и с него съм се закачал, един от най-оптимистичните коментари беше в дух....Компанията е много-добра. При $50 за унция сребро ще сцепи пазара...Всеки да си прави изводите сам.
            като погледнеш когато започне тренда на горе за злато и сребро и всичките скачат не зависимо от отчети разходи и глупости аз имам SSRI от 5.80 и мисля да добавя още само да си потвърди дъното и газ, ако имам пари и ANV, HMY ... и т.н. ...

даже SSRI я имам двойно тъй като е в ETFa GDXJ

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Така е, благодаря Ви за коментарите - за първи път нещо не ми харесва... при падаща цена на компания, в която се оглеждам....
              като падне BVN на 5 тогава влизам на trippl там нека да си постват отчети и глупости и квото си искат аз няям проблеми с това нещо ....

Коментар

Всяка компания си е специфична и затова е и по-волатилна от ЕТФ-ите. Конкретно за тази не знам нищо но може и да са пресъхнали находищата, да има стачки, проблеми с регулации, национализиране и т.н. и не е добър знак като има очевидни разминавания с движенията в сегмента. Затова по-консервативните ползват ЕТФ-и
                Така е, благодаря Ви за коментарите - за първи път нещо не ми харесва... при падаща цена на компания, в която се оглеждам....
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Какво става с BVN - дъно след дъно... А от друга страна No Debt
                  http://www.gurufocus.com/stock/BVN
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Aми няма дълг, но няма и кеш.
                    Уж копаеше на нисък кост, а предното 3-месечие при средна продажна цена около $1300 излезе на загуба. Това 3-месечие риска да загуби повече е осезаем, нищо, че финвиз обещава печалба.
                    Публична е, ама не съвсем. Отчети има, но анализи, оценки и дори коментарите са кът.
                    Ама най-лошото е, че и няма калабалък от къси продавачи, че да им направиш един шортскуиз, което примерно се получи с фундаментално по-зле представящите се ANV и SSRI.

P.S. За това SSRI, понеже и с него съм се закачал, един от най-оптимистичните коментари беше в дух....Компанията е много-добра. При $50 за унция сребро ще сцепи пазара...Всеки да си прави изводите сам.
                    Last edited by Tkilata; 12.06.2014, 09:50.

Коментар

купуваме колега, кво мислиш иначе да прайм ... с брадвата в тъмницата и квот стане ...

Коментар

Копачите засилиха ..ако среброто се усети и утре може да е 'денят Х'

P.S. А паладия пак изкърти...който има SWC да дръша

Коментар

• Копачите засилиха ..ако среброто се усети и утре може да е 'денят Х'

P.S. А паладия пак изкърти...който има SWC да дръша

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            Sne най-накрая падна под 16$ дали не е време вече да се купува...?!?
                            http://www.nasdaq.com/symbol/sne/stock-consultant
                            WATCH for possible breakdown below 15.86, no support in area just below.
                            То хубаво са го написали, но според мен тука някъде му е дъното - освен ако Nasdaq не се срути. То не, че имало някаква между двете последните години въобще .... но е добре да се има едно предвид.
                            Накратко - аз ще вляза в близките дни - преди да са показали някакви резултати за второто тримесечие
                            Някъде бях прочел , че са инвестирали в генно инженерство......
                            Някой дали има информация ?
                            пс - сега видях, че Никей се е гмурнал под 15 k - може да има промоция за SNE
                            Last edited by Protokol; 12.06.2014, 10:15.

Коментар

• Обикновено като видя знака 'къде мислиш, че отиваш'... и слагам каската

и особено най-добрия шести играч...от +4% до минус..

опичайте си акъла

Коментар

• Sne най-накрая падна под 16$ дали не е време вече да се купува...?!?

Коментар

Working...
                                X