If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези акции са много волатилни твоите.Какво да слушам като никой нищо конкретни не ми е казал били скъпи акциите ами скъпи са но и никой не може да каже дали и колко нагоре и надолу ...пазар..гледаме Лонг тайм..
Терзиев не искам да съм лош пророк но те гледам че си свикнал да търгуваш в среда която вече е минало...а лошото е че да кажем някой който има опит 20 и повече години и се е очукал знае кое какво и при ниски и при високи лихви ...дано да имаш късмет и занапред
Чакаш ли някой да ти каже на къде ще е пазара закривай акаунта
Според скромното ми мнение към края на настоящото десетилетие перспективите пред Тойота ще са две - или влизане в процедура по несъстоятелност, или спасяване на компанията от правителството на Япония. Инвестиция в Тойота към днешна дата е все едно да си купиш фабрика в България някъде към средата на месец юни 1944г.
google се събуди ама тая тъпа акция на bAnk of America що я взех да ме питаш ,седи в нищото ,изглежда доста нефелна
Остави я на мира, добра е компанията не очаквай растеж като технологичните в момента, акумулирай позиция. Аз успях да взема на 27, след това продавам пут опции на тази цена с идеята да се изпълнят, но за момента не става, събирам премията.
Не го знам дали е добър или лош, но сякаш изобщо не го ебе какво се пише (от другите) във форума.
---
Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.
Тези акции са много волатилни твоите.Какво да слушам като никой нищо конкретни не ми е казал били скъпи акциите ами скъпи са но и никой не може да каже дали и колко нагоре и надолу ...пазар..гледаме Лонг тайм..
Терзиев не искам да съм лош пророк но те гледам че си свикнал да търгуваш в среда която вече е минало...а лошото е че да кажем някой който има опит 20 и повече години и се е очукал знае кое какво и при ниски и при високи лихви ...дано да имаш късмет и занапред
Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
Все пак от шамарите на пазара се учи най-добре от личен опит го казвам
има си пари угажда си
С Епъл трудно ще се зануля .То това ми е основното тая банка може и да я махна.Гугъла ще седи и така.Сега трупам опит за цените.Не че имам пари но реших да вляза ,а и не знам нивата калкулирал съм 20,25% спад.Така че го очаквам но гледам напред за още акции и добри бизнеси не искам евтини акции може и няколко да са но да са на Макдоналдс или да кажем на Майкрософт ,примери давам само .При подходящи нива сега вече ще гледам добре нивата на вход щото с Епъла Fomo,то ме разби
Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
има си пари угажда си
Не го знам дали е добър или лош, но сякаш изобщо не го ебе какво се пише (от другите) във форума.
---
Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.
Кавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
има си пари угажда си
Ей оплаках се и тя пък взе че дръпна..Епълите стагнираха малко дано не ме завлекат много.Който не си е сменял скоро Айфона ,Септември да го смени задължително
Кавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
Представа си нямам. Разкарват шефа, който превърна Осиско в това чудо. Вътрешни игри някакви. Няма толкова голямо значение, защото и без това са подценени. Новото ръководство няма как да сговни нещата бързо.
Тука съм от 10,80 и колкото и да исках, повече от два лота нямаше как да взема на марджин. Не ми се иска, но вече продадох юлски колци на 15, че инак лихвата се усеща.
Каква е причината за този спад имам NEM благодаря все пак за информацията
Представа си нямам. Разкарват шефа, който превърна Осиско в това чудо. Вътрешни игри някакви. Няма толкова голямо значение, защото и без това са подценени. Новото ръководство няма как да сговни нещата бързо.
Тука съм от 10,80 и колкото и да исках, повече от два лота нямаше как да взема на марджин. Не ми се иска, но вече продадох юлски колци на 15, че инак лихвата се усеща.
Коментар