IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
    Утре кътвъм хелткеаъра и още комодитис, купувам Гогъл и някакви транспортери. Това е плана.
    Купихте ло гогъла ? Да ? Не ? Добре !

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Osisko! Бърже, че ще се апете после.
      Каква е причината за този спад имам NEM благодаря все пак за информацията

Коментар

• Osisko! Бърже, че ще се апете после.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
          абе прави наопаки на това дето са написали
          Ето ти и още един жокер.
          Прави точно обратното на това което мисли масовката в тази тема и ще си печеливш ! Така работят пазарите.

В момента всички очаквате нови върхове и т.н но ще има студено душче

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Ако искаш да си по-просветен /и печеливш/ инвеститор спри да четеш масовата икономическа преса. Всичко, което е там вече е в цените или няма никакво значение. Гледай само пазарите. Каква криза като авиолиниите се убиха да растат?! Чак ме е яд ,че слязох прекалено рано от бразилците GOL
            Бая от хората, които печелят от борсата са пълни тъпири като интелект. Не че акълът пречи, напротив. Мисленето обаче пречи. A най-много пречи попиването на ЧУЖДИ мисли.

Някъде назад съм цитирал оня епизод от "Черния лебед" с някъв пич, дето станал милиардер от търговия с дървесина, като през цялото време си мислил, че търгува нещо друго.

... обаче това "вече е в цените" категорично не е вярно. Много променливи изобщо не са отчетени, почти напълно биват пренебрегнати.
            Last edited by terziеv; 05.07.2023, 17:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Ако искаш да си по-просветен /и печеливш/ инвеститор спри да четеш масовата икономическа преса. Всичко, което е там вече е в цените или няма никакво значение. Гледай само пазарите. Каква криза като авиолиниите се убиха да растат?! Чак ме е яд ,че слязох прекалено рано от бразилците GOL
              Е оня мениджър на Блек Рок нали го каза ,фрснат нещо в пресата и айде наобратно и в една и в дръгата посока ,отдавна съм забелязъл нещо много простичко ,почнат ли да тиражират масово някакви новини за един си каква компания ,акциите и щели да паднат или да се вдигнат ,абе прави наопаки на това дето са написали,и за златото е така ,и за всичко

Коментар

Страхотно ,но икономическия риск и притеснения са с пълна сила на масата

Коментар

т.е. няма търсене - юли месец, климатици работят на макс, летищата са пълни, магистралите са пълни, коли навсякде - петрол, енържи йок.
                  Страхотно ,но икономическия риск и притеснения са с пълна сила на масата

Коментар

каруца кандидат номер 1 https://www.ft.com/content/87cb8e92-...3-2943f8f63e1d
                    Колегата с Теслата долу го е обяснил сравнително добре. За разлика от него обаче аз смятам, че въпреки всичко прагът на електричките е МНОГО по-нисък от този при ДВГ. За последните си е необходима истинска експертиза, а електрокар всеки цех може да направи. Аз съм момче от техникум и съм уверен, че мога да спокойно мога да направя нещо примитивно на батерии. ДВГ обаче абсурд. Не е въпрос, че Тесла ги прави, а че ги прави по-евтино и по-бързо.

Т.е. да залагаш на Тойота е ОК, но не и ако е предимно заради електрокарите.

Коментар

Руснаците спират кранчето, арабите спират, цената не тръгва. Явно има нещо, което не знаем и не е сега момента.

Междужвремено Бразилия - https://twitter.com/agturbobrazil/st...65438899818497
                      Е, какво не му знаем. Щатите натискат цената надолу, за да ударят РФ. Няма как да се получи, защото добив няма. По принцип няма, а не защото арабите са завъртяли кранчето.

Vaalco продължавам да добавям помалко. Не защото не заслужава яко пълнене, ми защото вече имам, а и огромната част от хартиите ми е вързана по някакъв начин с нафтата.

У ЕС можеш да опиташ с Рубис кратка игра.

Коментар

Тойота, мерси за идеята
                        каруца кандидат номер 1 https://www.ft.com/content/87cb8e92-...3-2943f8f63e1d

Коментар

"Явно има нещо, което не знаем "- Някаква голяма тайна ще да е ха ха

Нещо за търсенето ще да е
                          т.е. няма търсене - юли месец, климатици работят на макс, летищата са пълни, магистралите са пълни, коли навсякде - петрол, енържи йок.

Коментар

Руснаците спират кранчето, арабите спират, цената не тръгва. Явно има нещо, което не знаем и не е сега момента.

"Явно има нещо, което не знаем "- Някаква голяма тайна ще да е ха ха

Нещо за търсенето ще да е

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

??? За каруцарите си е ясно, ама как ще продаваш суровини, бре човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Забележи как казват суровини,но те са 1000 суровини
                                Никой не казва кои точно суровини,тикерите им,стопове имат ли,таргети ,тея работи липсват.Конкретиката е нула
                                И защо после ватника като го проверих зимата,бе купувал на цени които не съществуват и бяха доста под текущото ниво
                                Аматъорчета на които вяра да нямаш !
                                Суровините са руска рулетка в момента

Коментар

Working...
                                X