IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Комуне е, да. Питам вчера за VLO, мълчи като партизанин.

Копачите в киреча, набивам ти го в акъла, ама не влиза. Направи поне един хедж върху злото с тез твойте опции.
    продаам продаам CALLs аз нека си падат ... то става inverted H&S на всички копачи, само не би беше ясно, защо злодея ходи на горе, копачите падат, после злодея на доле, копачите па падат. Искат да откажат народа съвсем там, искат за жълти стинки да изкупят всичко ама бахур, не дааам аз ...
    Last edited by michaelis; 18.04.2014, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      е скива ли що ти викам Кастро само комунизма на горе .... и съсела и той, че треа ми излезе опцията, само копачите на доле ве кво ги праат дееба и кретените нишо нишо после x10
      Комуне е, да. Питам вчера за VLO, мълчи като партизанин.

Копачите в киреча, набивам ти го в акъла, ама не влиза. Направи поне един хедж върху злото с тез твойте опции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        А смятай що ще стане кат дойде време по малко цоцоализъм да има и у двете...
        А за Браса кво са 5% - он си го има начертано поне 5 пъти да ни кихне
        е скива ли що ти викам Кастро само комунизма на горе .... и съсела и той, че треа ми излезе опцията, само копачите на доле ве кво ги праат дееба и кретените нишо нишо после x10

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Всичкото социализъм е up - и PBR прави 5%
          А смятай що ще стане кат дойде време по малко цоцоализъм да има и у двете...
          А за Браса кво са 5% - он си го има начертано поне 5 пъти да ни кихне

Коментар

Страшен потенциал имат рашънчетата.
            Скивахте ли как се изстреляха с по 5-6% и ERUS и RSXJ-то
            Дабъла не ме устройва, ке си държа поне до трипъл.
            Всичкото социализъм е up - и PBR прави 5%
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Страшен потенциал имат рашънчетата.
              Скивахте ли как се изстреляха с по 5-6% и ERUS и RSXJ-то
              Дабъла не ме устройва, ке си държа поне до трипъл.

Коментар

• лъжливото еврейче ли е възкръснало . другата седимица ще го пръсна
                Поря ги кът рибииииииииииии, тъпча ги кът агнитаааааааа
                Last edited by the architect; 17.04.2014, 21:50.

Коментар

• къс дакс

Коментар

Кво сте ме обсъждали туканка бре..Мдаа, Мишо златобълхов решил да ме кръсти Кастро...ми ок, макар и да съм заклет античервен няма лошо, дано съм така твърд и безсмъртен с артиите кат него.

Бай Сиидрил на 32.5$...12% дивидентец, ох котарак
                    Шорт SCO на 26.7 $ - обичам дънца, па и много ойл за хеджене има.

Давайте други идеи ?
                    Чи има едни $ останали де се чудя дали да не ги наврем и тях у Гилдо, аче нямам по блестящи хрумвания..
                    Не знам този дрил накъде се е запътил.... В сравнение с RIG през 2009 е бил в тинята.

Коментар

• Кво сте ме обсъждали туканка бре..Мдаа, Мишо златобълхов решил да ме кръсти Кастро...ми ок, макар и да съм заклет античервен няма лошо, дано съм така твърд и безсмъртен с артиите кат него.

Бай Сиидрил на 32.5$...12% дивидентец, ох котарак
                      Шорт SCO на 26.7 $ - обичам дънца, па и много ойл за хеджене има.

Давайте други идеи ?
                      Чи има едни $ останали де се чудя дали да не ги наврем и тях у Гилдо, аче нямам по блестящи хрумвания..

Коментар

И тва ше стане само не знам коя ще да е NTWK, EZPW, EPU, PBR ....
                        Вярно, списъкът е дълъг. Аз лично гласувам за NTWK по обясними причини.
                        Last edited by chronos; 17.04.2014, 19:25.

Коментар

• къс дакс

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Имах такива подозрения, ......но си помислих, че може да си кръстил някоя компания на негово име
                            И тва ше стане само не знам коя ще да е NTWK, EZPW, EPU, PBR ....

Коментар

Кастро е pibel аз го кръстих така, защото много ми прилича на Фидел и от там Фидел Кастро, та Пибел Кастро
                              Имах такива подозрения, ......но си помислих, че може да си кръстил някоя компания на негово име

Коментар

• тъз обърната чутура дето си я направиха фашагите сега ака не я закарат до 9408 наси една работа

Коментар

X