If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Комуне е, да. Питам вчера за VLO, мълчи като партизанин.
Копачите в киреча, набивам ти го в акъла, ама не влиза. Направи поне един хедж върху злото с тез твойте опции.
продаам продаам CALLs аз нека си падат ... то става inverted H&S на всички копачи, само не би беше ясно, защо злодея ходи на горе, копачите падат, после злодея на доле, копачите па падат. Искат да откажат народа съвсем там, искат за жълти стинки да изкупят всичко ама бахур, не дааам аз ...
е скива ли що ти викам Кастро само комунизма на горе .... и съсела и той, че треа ми излезе опцията, само копачите на доле ве кво ги праат дееба и кретените нишо нишо после x10
Комуне е, да. Питам вчера за VLO, мълчи като партизанин.
Копачите в киреча, набивам ти го в акъла, ама не влиза. Направи поне един хедж върху злото с тез твойте опции.
А смятай що ще стане кат дойде време по малко цоцоализъм да има и у двете...
А за Браса кво са 5% - он си го има начертано поне 5 пъти да ни кихне
е скива ли що ти викам Кастро само комунизма на горе .... и съсела и той, че треа ми излезе опцията, само копачите на доле ве кво ги праат дееба и кретените нишо нишо после x10
Кво сте ме обсъждали туканка бре..Мдаа, Мишо златобълхов решил да ме кръсти Кастро...ми ок, макар и да съм заклет античервен няма лошо, дано съм така твърд и безсмъртен с артиите кат него.
Бай Сиидрил на 32.5$...12% дивидентец, ох котарак
Шорт SCO на 26.7 $ - обичам дънца, па и много ойл за хеджене има.
Давайте други идеи ?
Чи има едни $ останали де се чудя дали да не ги наврем и тях у Гилдо, аче нямам по блестящи хрумвания..
Не знам този дрил накъде се е запътил.... В сравнение с RIG през 2009 е бил в тинята.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Кво сте ме обсъждали туканка бре..Мдаа, Мишо златобълхов решил да ме кръсти Кастро...ми ок, макар и да съм заклет античервен няма лошо, дано съм така твърд и безсмъртен с артиите кат него.
Бай Сиидрил на 32.5$...12% дивидентец, ох котарак
Шорт SCO на 26.7 $ - обичам дънца, па и много ойл за хеджене има.
Давайте други идеи ?
Чи има едни $ останали де се чудя дали да не ги наврем и тях у Гилдо, аче нямам по блестящи хрумвания..
Коментар