IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    Суровини се купуваха 2020 година .Суровините са много рискови особено сега ,до 6 месеца има план да приключат войната и тогава ще си биеш суровините в главата
    Забележи как казват суровини,но те са 1000 суровини
    Никой не казва кои точно суровини,тикерите им,стопове имат ли,таргети ,тея работи липсват.Конкретиката е нула
    И защо после ватника като го проверих зимата,бе купувал на цени които не съществуват и бяха доста под текущото ниво
    Аматъорчета на които вяра да нямаш !

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
      Коя я моята теория ?
      Не ми отговаряй с въпрос шматко,а се изразявай като мъж ясно и без плюнчене !
      Пускането на неадекватни гифове не на място ,също е тъпо действие
      И се научи да анализираш и търгуваш,щото си най-ниското ниво в тази тема !
      Надявам се, не си на демо като ватника.
      Един фалира след негови съвети (6000) шортвайки УК100 на върха, ти си следващия пациент като ти гледам неадекватността
      Last edited by petrg5s; 05.07.2023, 07:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        ??? За каруцарите си е ясно, ама как ще продаваш суровини, бре човек.
        За ватниците които постват тук,а всъщност лъжат,че имат каква да е позиция е ясно
        А петрола от 90 все го чакаш да избухне и все не идва тоя момент.Риба ама риба
        Last edited by petrg5s; 05.07.2023, 07:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Суровини се купуваха 2020 година .Суровините са много рискови особено сега ,до 6 месеца има план да приключат войната и тогава ще си биеш суровините в главата

Коментар

Утре кътвъм хелткеаъра и още комодитис, купувам Гогъл и някакви транспортери. Това е плана.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Бавноразвиващ ли си или си пил 1 малко и си се напил?
              Ако имаш да казваш нещо казвай,кво ми се плюнчиш ,палячо

Коментар

Дошъл си за риба във форума ? Имаш нужда от помощ ми се струва, да ?
                Бавноразвиващ ли си или си пил 1 малко и си се напил?
                Ако имаш да казваш нещо казвай,кво ми се плюнчиш ,палячо

Коментар

Хахаха
                  От твоята уста критиката е меко казано неуместна
                  Проверявам ви чат пат тук рибите и ти си с най-грешните и губещи акции !
                  Мога да ти ги покажа даже една по една
                  Та почни първо да печелиш,после питай
                  Дошъл си за риба във форума ? Имаш нужда от помощ ми се струва, да ?

Коментар

В смисъл колко пъти си познал до тук?
                    Хахаха
                    От твоята уста критиката е меко казано неуместна
                    Проверявам ви чат пат тук рибите и ти си с най-грешните и губещи акции !
                    Мога да ти ги покажа даже една по една
                    Та почни първо да печелиш,после питай

Коментар

А твоята теория каква е ?
                      Коя я моята теория ?

Коментар

В смисъл каква ти е терията, какви данни използва, колко време назад във времето е тествана и какъв е процента успеваемост до тук?
                        А твоята теория каква е ?

Коментар

В смисъл?
                          В смисъл колко пъти си познал до тук?
                          Last edited by dollarman; 04.07.2023, 21:30.

Коментар

с една дума много знаеш ама нищо не знаеш
                            В смисъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
                              25% от личното ми състояние е в акции и по-специално само в една - TSLA, като това е от много години, така, че за компанията знам всичко. В тази връзка, концепцията за това как ей сега ще се създаде кола и ще се превземе пазара е .... крайно налудничава. Прототип е лесно да създадеш, още по-лесно е да го презентираш, но да създадеш производствена линия за него и да имаш positive cash flow от продукта е сто пъти по-трудно. Лусид Мотърс и Ривиан в момента го изпитват на собствен гръб, защото произвеждат автомобили, които продават на загуба, като това в момента е толкова драматично при Лусид, че ми е трудно да си представя как ще избегнат фалита. Форд продават на загуба електромобилите си, като средно губят по 700 щатски долара на кола. Фолксваген продават ID 4 на загуба, а също и Дженеръл Мотърс. Стелантис са на нула от електромобилите си, като всички изброени компании имат годишна печалба, генерирана от автомобилите с ДВГ. Например, Фолксваген и Тойота правят марджин от 2000 долара средно на автомобил - ДВГ и хибриди. И тук идва забавната част .......... Тесла прави печалба между 9000-9500 долара на всяка продадена кола, като това постижение е невиждано в сектора и дори никой не е близо до него. Още по-забавно е, че за времето, през което Фолксваген произвежда 1бр. ID4 Тесла сглобява 3бр. от Модел Y. При тези данни да се опитваш да влизаш на този пазар е ритуално самоубийство дори и да се казваш Apple. Да не говорим, че в рамките на настоящото десетилетие FSD или иначе казано full self driving вероятно ще е стандарт при автомобилите, а с тази технология разполага само Тесла. Тим Кук не е тъп и знае това. Така, че Епъл ще пропусне тази "възможност".
                              Тойота, мерси за идеята

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

А,стигнахме даже минахме 3 трилиона!Минахме ги ..след 2 години 4 трилиона .Това е .Сега даже Епъла взима дял и от търсачките Сафарито все повече става предпочитано.Ами ако изкараме и кола ,Ел кола Тогава даже не ми се и мисли . .Акция таргет 1000 долара
                                25% от личното ми състояние е в акции и по-специално само в една - TSLA, като това е от много години, така, че за компанията знам всичко. В тази връзка, концепцията за това как ей сега ще се създаде кола и ще се превземе пазара е .... крайно налудничава. Прототип е лесно да създадеш, още по-лесно е да го презентираш, но да създадеш производствена линия за него и да имаш positive cash flow от продукта е сто пъти по-трудно. Лусид Мотърс и Ривиан в момента го изпитват на собствен гръб, защото произвеждат автомобили, които продават на загуба, като това в момента е толкова драматично при Лусид, че ми е трудно да си представя как ще избегнат фалита. Форд продават на загуба електромобилите си, като средно губят по 700 щатски долара на кола. Фолксваген продават ID 4 на загуба, а също и Дженеръл Мотърс. Стелантис са на нула от електромобилите си, като всички изброени компании имат годишна печалба, генерирана от автомобилите с ДВГ. Например, Фолксваген и Тойота правят марджин от 2000 долара средно на автомобил - ДВГ и хибриди. И тук идва забавната част .......... Тесла прави печалба между 9000-9500 долара на всяка продадена кола, като това постижение е невиждано в сектора и дори никой не е близо до него. Още по-забавно е, че за времето, през което Фолксваген произвежда 1бр. ID4 Тесла сглобява 3бр. от Модел Y. При тези данни да се опитваш да влизаш на този пазар е ритуално самоубийство дори и да се казваш Apple. Да не говорим, че в рамките на настоящото десетилетие FSD или иначе казано full self driving вероятно ще е стандарт при автомобилите, а с тази технология разполага само Тесла. Тим Кук не е тъп и знае това. Така, че Епъл ще пропусне тази "възможност".

Коментар

Working...
                                X