И аз съм се окъсил от 16600, но нещо не ми харесва резултата. Новините са негативни, но да видим какво ще стане. Очаквам като нищо след 45мин да тръгнем пак нагоре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеNasdaq - Наско
Russel 2000 - Руско
DAX - Дечко
FTSE 100 - Фичо
Apple - гнилочите
Gold - злото
Oil - маслото
още идеи?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ кога ще се сгромоляса,това е най-важното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДа направим и една прогноза за следващите 6 месеца до края на 2014 година.
До края на Май началото на Юни сигурно ръста ще продължи (надувай балона), С&П могат да го докарат до 1925, Дау до 16800 а ДАКС-а близо до 10 000 като се има предвиди дивидента и стимулите на ЕЦБ (там вече не знам какво може да се очаква) но по скоро мисля че "стимулите" ще са малки и разочароващи и ще свалят пазара отколкото да го вдигнат над 10 000, но 10 000 е възможно дори тази пролет.
Лятото лек спад и рейндж 5-6% летаргия и без много движение (ако няма някое събитие подобно на Украйнската криза) но това от сега няма как да го знаем.
ДАКС-а ще остане много волатилен и ще е може би най-добрият индекс за трейдване както на дълги така и на къси. Заради Украйнската криза се очаква напрежението да продължи. Може би ГАЗПРОМ ще спре доставките на газ лятото така че това няма начин да не се отрази на ДАКС-а.
Есента се очакват нови върхов, балона ще бъде надут отново и може би Декември ще има нови рекорди.
СиП 2000, Дау 17000, ДАКС-а над 10 000 (заради стимулите на ЕЦБ), зависи и от кризата в Украйна (зимата кризата с газта ще се разрази с пълна сила) може да има волатилност. Дори мисля че и Руссел и Насдак ще направят нови върхове есента.
Така че тази година ръста ще е доста по умерен.
Коментар
-
Да направим и една прогноза за следващите 6 месеца до края на 2014 година.
До края на Май началото на Юни сигурно ръста ще продължи (надувай балона), С&П могат да го докарат до 1925, Дау до 16800 а ДАКС-а близо до 10 000 като се има предвиди дивидента и стимулите на ЕЦБ (там вече не знам какво може да се очаква) но по скоро мисля че "стимулите" ще са малки и разочароващи и ще свалят пазара отколкото да го вдигнат над 10 000, но 10 000 е възможно дори тази пролет.
Лятото лек спад и рейндж 5-6% летаргия и без много движение (ако няма някое събитие подобно на Украйнската криза) но това от сега няма как да го знаем.
ДАКС-а ще остане много волатилен и ще е може би най-добрият индекс за трейдване както на дълги така и на къси. Заради Украйнската криза се очаква напрежението да продължи. Може би ГАЗПРОМ ще спре доставките на газ лятото така че това няма начин да не се отрази на ДАКС-а.
Есента се очакват нови върхов, балона ще бъде надут отново и може би Декември ще има нови рекорди.
СиП 2000, Дау 17000, ДАКС-а над 10 000 (заради стимулите на ЕЦБ), зависи и от кризата в Украйна (зимата кризата с газта ще се разрази с пълна сила) може да има волатилност. Дори мисля че и Руссел и Насдак ще направят нови върхове есента.
Така че тази година ръста ще е доста по умерен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенадолу цели цели, мамо,мамо, ще е грозна гледка . а те вече ми отварят шампанските
Коментар
-
Понеже наближаваме средата на годината, добре е да направим един анализ и да си сверим часовниците, да видим къде сме в момента.
И къде сме спрямо прогнозите от Декември 2013.
За мен през тези 5 месеца нямаше изненади както и прогнозирах Декември пазара върви плавно нагоре с няколко спада от по 5-6%.
Единствената изненада ( и по голям спад на ДАКС-а ) дойде от кризата в Украйна (геополитическо събитие което беше трудно или дори невъзможно да се предположи) но така или иначе знаем че има 2-3 такива събития в годината.
Което свали ДАКС-а 10% до дъно от 8900.
Американските индекси (сериозните С&П и Дау Джоунс) (Насдак и Руссел не ги броя те са супер волатилни и големи балони) се движеха в рейндж 5-6% като направиха един сериозен спад и очаквано пролетта направиха нови върхове.
Наблюдава се излизане от високорискови акции и индекси като (Руссел и Насдак) и влизане в по консервативни акции и индекси като (Дау Джоусн и С&П).
Също с намаляне на QE се намали и ръста на индексите тази година както предполагахме ръста е много по умерен (5-6%) а във високорисковите дори има спад.
ДАКС-а беше много волатилен (заради кризата в Украйна) и за годината е с малък ръст или почти флат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабдал жоунс
Russel 2000 - Руско
DAX - Дечко
FTSE 100 - Фичо
Apple - гнилочите
Gold - злото
Oil - маслото
още идеи?
Коментар
-