ето сега ще направим един лас ветас с пешо диков на мястото на кремиковци.съсъсъсъ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
Като гладни чакали профукали всичко на борсата
Поне няма да съм сам
Дакса заби в горния Бойлинджър на дневна
Слагайте скитеLast edited by hemilio; 14.05.2014, 17:28.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнението хубаво ,да не се наложи само да вием срещу луната ,като чакали
Като гладни чакали профукали всичко на борсата
Поне няма да съм сам
Коментар
-
Давай абдале давай към 16280 знам че го искаш с теб съм. ама като се замисля 16161 ми е любимотоLast edited by the architect; 14.05.2014, 12:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеSell in JUNE and watch the ... MOON !
Поздрави и успехи!
то хубаво ,да не се наложи само да вием срещу луната ,като чакали
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМного сте се развълнували тука инвеститорите.
Не е станало кой знае какво, то си върви по тренда и си стой в рейндж.
Не мисля че ще вдига още много, по скоро ще падне малко.
А и върховете не са това което бяха (миналата година), туй 1900 го мъчим от 3 месеца и още не можем да го минем трайно. Така че споко.
Но и тия дето чакат 15-20% да не се надяват.
Ще си движим в рейндж и нагоре по тренда и така..хайде успехи.да не познахме че почва април мечката но тя няма да се забави много
Коментар
-
Една истина съм забелязал на бористе, като го надуят и откажат всички мечки, а биковете накупят на върха щото са алчни и виждат големите печалби и си викат Туй нещо ще върви само нагоре ... и те обръщат тренда ... и яко надолу
И обратното като го свалят и откажат и последният бик и като всички вече чакат тия прословути 10-15% и чакат да почне мечия пазар .... и те пак го обръщат и нагоре до нов връх.
Така че борсата никога не е толкова добре колкото изглежда, нито е толкова зле.
Коментар
-
Много сте се развълнували тука инвеститорите.
Не е станало кой знае какво, то си върви по тренда и си стой в рейндж.
Не мисля че ще вдига още много, по скоро ще падне малко.
А и върховете не са това което бяха (миналата година), туй 1900 го мъчим от 3 месеца и още не можем да го минем трайно. Така че споко.
Но и тия дето чакат 15-20% да не се надяват.
Ще си движим в рейндж и нагоре по тренда и така.
Коментар
Коментар