мммммммммм красота
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПетролчето и газта са скъпи, а цените на дрилърите отново падат. Чудя се да се включа ли в RIG и ESV?
ESV ~ 48 - 48.5 $
SDRL 32-33$
Това са за мене нивата за влизане/допълване. Няма нищо спешно, цяла година очаквам да се мандахерцат и да си ги тестват. Другата ще тръгнат на горе.
Което е много добре за мене, че наесен ще имам кеш да си удвоя портфейла на нисе.
Сиидрил не са за изпускане в момента, все пак близо 12% дивидент. Не очаквам да го режат или други проблеми с него. При това е бермудски, нетаксуван.
Аз предпочитам да ги имам и 3-те основни играча в сектора. Ако много я закъса някой, просто е добре за останалите пък. Комбинирано ми снасят 7% чист дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНякой би ли определил компетентно поведението на долара.
Коментар
-
Петролчето и газта са скъпи, а цените на дрилърите отново падат. Чудя се да се включа ли в RIG и ESV?Last edited by bate Goiko; 11.04.2014, 21:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениепак ни изработихаЧакаме 10%-20% от долната страна.
Вие се бламирате сами. Много лесно се плашите
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетова е от яхото
3 reasons why this pullback could get more severe
значи днеска ще има обръщачка
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемен все той ми е в душата и сънищата
Коментар
Коментар