IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

Ми тук важи наѝ важното правило при инвестираното: смяна на продукта. Аз съм оптимистичен, все пак цигари и алкохол заедно със старчиски донове са топ позиции не само в спекулативното ми портфолио, но и в това за наследниците ми
    При старците сега май има свръхпредлагане,но по дългосрочно е ок.
    Къде при тях си сложил ? Аз имам само вентас, дори днес допълних след мориса, тамън да ми стане 6.25% средната диви.
    Също като тебе с бая хоризонт, като за синковеца.

От рейтовете и за пандизите се облизвам cxw geo ( по скоро спекулативно) ма засега си трая, все още...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И аз се включих с малко на 84$. Все пак >5% дивидентната стана.
      Ма с малко щото мисля че докато се задъни и по добри дисконти ще има.
      Ми тук важи наѝ важното правило при инвестираното: смяна на продукта. Аз съм оптимистичен, все пак цигари и алкохол заедно със старчиски донове са топ позиции не само в спекулативното ми портфолио, но и в това за наследниците ми

Коментар

sold bet at home at 83. Long PM at 70.35 Euro, biggest position now.
        Additional Calls with strike 90 USD
        И аз се включих с малко на 84$. Все пак >5% дивидентната стана.
        Ма с малко щото мисля че докато се задъни и по добри дисконти ще има.

Коментар

• sold bet at home at 83. Long PM at 70.35 Euro, biggest position now.
          Additional Calls with strike 90 USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Може и настрани да върви цяла година. Най-вероятно, даже.
            Че кога пазарите са вървели настрани? Ако не е надолу е нагоре и обратно..

Коментар

• Може и настрани да върви цяла година. Най-вероятно, даже.

Коментар

Хм, то това прилично болшинство. А обичайно в такъв случай - не познават.
                Има мегдан да върви нагоре.
                Факт е че засега се наблюдава основно „distributiuon“ (разтоварване), но от друга страна типичните показатели в късните етапи на цикъла все още не са налице (inverse yield curve и висок ливъридж). Според мен няма да направи ново дъно, но преди да тръгне решително нагоре ще трябва да изхвърли още бая народ от кораба.

Коментар

Те не познават докато 10% от тях не селнат. После кърпи и хапчета.

Коментар

• Fifty-eight percent of global money managers surveyed by Bank of America Merrill Lynch think the stock market has already peaked or will later this year.

Коментар

• късо мааааааааааааа.... от тоя бомба ще ви разкажа фамилията. хяхяхяхяхяяххя

Last edited by RUBLA; 18.04.2018, 10:05. Причина: Обиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Цял хедж фонд има човека, ама не смее да пусне сделки като теб , че ще му рухне имижда на хедж фонд мениджър.
                        А няма проблем, всеки е различен. Аз не обосновавам сделките си, и просто които иска може да проследи или сам да реши за себе си дали му пасват.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Цял хедж фонд има човека, ама не смее да пусне сделки като теб , че ще му рухне имижда на хедж фонд мениджър.
                          А няма проблем, всеки е различен. Аз не обосновавам сделките си, и просто които иска може да проследи или сам да реши за себе си дали му пасват.

Коментар

Хехе, мерси, но Костолани и моето име на едно е обидно за косталани. Ако стигна lv Max или Императора ще съм доволен

Коментар

• Нова позиция в francotyp postalia holding на 3.40

Коментар

Нова позиция в Christian Holding 67.60
                                Sold 71.20

Коментар

Working...
                                X