If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.........................................2014 г......2012 г.
Агрия груп холдинг .............50........403........
Българска роза – Севтополис ..1015................
Елхим-Искра ...................992................
Енемона ......................1075........305........
Енерго-Про Мрежи ...............17................
ЗАИ АД .......................3400........2000........
Ломско пиво ..................2000................
Медика АД ................. ...700........800........
Парк АДСИЦ ...................6605........2500........
Трансстрой Бургас ...............2........2........
Химимпорт .....................550........800........
........................................0......... .1752........ ТБ ЦКБ АД
........................................0......... .1500........ Фонд да недвижими имоти България АДСИЦ
........................................0......... .1101........ Зърнени храни България АД
........................................0......... .500........ Трансинвестмънт АДСИЦ
........................................0......... .250........ ПИБ АД
........................................0......... .240........ Етропал АД
Човека явно активно си менажира портфейла през годините, а вероятно ползва професионални консултации, тъй като е правист.
Лично според мен, явно консултациите не са особено качествени, ама знае ли човек?
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Интересно написано. Добре беше да се кажат няколко думи какво да се очаква от най-големите - гледам, че някои от тях (RDS, TOT... PBR ) гълтат вода все по-успешно
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Много добре наистина ,искренно се радвам за човека дай боже повече такива хора.Колкото повече спечелят толкова повече ще инвестират тук с идеята да спечелят още повече,а това се казва наливане на ликвидност !
Е, строго погледнато тя не инвестира за пръв път, така че донякъде не се брои, макар декември да почна отново от нулата.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Моите падуани не се оплакват.
Например Пате в срок около месец си сформира портфейл със 7% дивидентна доходност - съвсем незле за момента.
Много добре наистина ,искренно се радвам за човека дай боже повече такива хора.Колкото повече спечелят толкова повече ще инвестират тук с идеята да спечелят още повече,а това се казва наливане на ликвидност !
Не се ядосвам, драги - просто ми е чудно как Форти може да се бъзика с мене няколко години за погрешна инвестиция, от която съм загубил всичко на всичко стотина лева.
Бате Ви Софикс с пияната глава ще каже следното: След като още сме на борсата значи загубените пари са по-малко от спечелените
Не се ядосвам, драги - просто ми е чудно как Форти може да се бъзика с мене няколко години за погрешна инвестиция, от която съм загубил всичко на всичко стотина лева.
Коментар