IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Предизвиквам ви: ако имате парички, поверени на чужди рачички - признайте си това без бой.
    Имам и го отчитам като грешка.

Коментар

• Старият Бен толкова пари е дал за учебници, уроци и магистърската степен от Унивесритета на Живота и Практиката, че никога нема'а да повери парички си на чужди ръчички ....
      Life won't wait for you.

Коментар

Това не е структура на ПФ, а лично мое инвестиционно разпределение. Пенсионните фондове са посочени с отделни резенчета на тортата, в която влиза новият ми инвестиционен продукт и човешката ми застраховка стартирана Осма година, която е разпределена в Селект Облизвации и Селект Регионал.
        Под ПФ имах предвид портфейл, а не пенсионен фонд. Много е жега и ме мързеше да го пиша цялото.

Коментар

А, като обем на инвестицията това колелце е доста по-скромно от колелцето на БФБ. Че аз само в Златният Жабок имам повече пари, отколкото в това колелце.

И аз съм немохикан. Макар че съм доста консервативен инвеститор май - така излиза - заради голямата тежест на златцето, сребърцето, платинчичката и елмазите в общият ми инвестиционен портфейл.
          а, това е друго. Приема се уточнението, че това са фондовете, а не целия портфейл иначе при скок на софчето - мъка щеше да се забоде в императорското сърце и то от злочестината на пропуснатите ползи
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Най-лошото е човек да почне прекалено много да диверсифицира или да е дефанзивно ушит. Почва да не знае какво прави. Точно както е положението с Императора. Човекът не знае какво прави.
            Bulls on BSE

Коментар

В чуждите рачички:
              Импе, изгорЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Импе така си се овъртял в тази диверсификация, че тръгне ли нагоре софчето и ще гледаш , както казваше батя
                То защита, защита до едно време добре, ама чак и от себе си да се защитиш - някак прекалено е за мохикан-инвеститор
                А, като обем на инвестицията това колелце е доста по-скромно от колелцето на БФБ. Че аз само в Златният Жабок имам повече пари, отколкото в това колелце.

И аз съм немохикан. Макар че съм доста консервативен инвеститор май - така излиза - заради голямата тежест на златцето, сребърцето, платинчичката и елмазите в общият ми инвестиционен портфейл.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Импе, тия колелца са мното силни!
                  Тия облизвации - 40% от ПФ
                  Това не е структура на ПФ, а лично мое инвестиционно разпределение. Пенсионните фондове са посочени с отделни резенчета на тортата, в която влиза новият ми инвестиционен продукт и човешката ми застраховка стартирана Осма година, която е разпределена в Селект Облизвации и Селект Регионал.

Коментар

В чуждите рачички:

ПАРИЧКИ ПОВЕРЕНИ В РЪЦЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В НАЙ-РАЗЛИЧНИ ФОНДОВЕ:

Туканка целта ми е да увеличавам делът на агресивните фондове, които са само около 28%, а консервативните са 67%, макар че и при това разпределение мога да очаквам около 7% годишна доходност, без да броя сосните данъчни облекчения, които ползвам. Идеята бе освен туй да туря парички по светът, защото макар ръцете на бойкоборисов и хунтата му да са непохватни и по селташки груби, те са и твърде късички и само туканка барат.

Непропорционалното разпределение си има техническо оправдание, но най-могъщо представеният фонд, макар и консервативен, се представя повече от достойно - в добри дни носи 5-6% годишно, в лоши дни се крепи стабилно - например покрай гръцката криза загуби само 0.3% от стойността си.

Предизвиквам ви: ако имате парички, поверени на чужди рачички - признайте си това без бой.
                    Импе така си се овъртял в тази диверсификация, че тръгне ли нагоре софчето и ще гледаш , както казваше батя
                    То защита, защита до едно време добре, ама чак и от себе си да се защитиш - някак прекалено е за мохикан-инвеститор
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Импе, тия колелца са мното силни!
                      Тия облизвации - 40% от ПФ

Коментар

• В чуждите рачички:

ПАРИЧКИ ПОВЕРЕНИ В РЪЦЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В НАЙ-РАЗЛИЧНИ ФОНДОВЕ:

Туканка целта ми е да увеличавам делът на агресивните фондове, които са само около 28%, а консервативните са 67%, макар че и при това разпределение мога да очаквам около 7% годишна доходност, без да броя сосните данъчни облекчения, които ползвам. Идеята бе освен туй да туря парички по светът, защото макар ръцете на бойкоборисов и хунтата му да са непохватни и по селташки груби, те са и твърде късички и само туканка барат.

Непропорционалното разпределение си има техническо оправдание, но най-могъщо представеният фонд, макар и консервативен, се представя повече от достойно - в добри дни носи 5-6% годишно, в лоши дни се крепи стабилно - например покрай гръцката криза загуби само 0.3% от стойността си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          Ще включиш ли чуждестранните акции?
                          Ха-ха-ха - ти: хитрец. Колелцето ще се казва: "В чуждите рачички."

Коментар

Утре ще ви пусна едно ново и твърде специфическо колелце, което сигурно ще предизвика ного обсъждания.
                            Ще включиш ли чуждестранните акции?
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Утре ще ви пусна едно ново и твърде специфическо колелце, което сигурно ще предизвика ного обсъждания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                И как уважаеми оцени Елхим Искра като лоша инвестиция..
                                Човека си говори без много да мисли

Коментар

Working...
                                X