IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
    Идеи за петролни акции с потенциал в блога на ЕЛАНА Трейдинг

Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
    Интересно написано. Добре беше да се кажат няколко думи какво да се очаква от най-големите - гледам, че някои от тях (RDS, TOT... PBR ) гълтат вода все по-успешно
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Някои идеи за петролни акции

Идеи за петролни акции с потенциал в блога на ЕЛАНА Трейдинг

Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Според теб колко % ще и бъде див. доходност след 1-2 г. при положение, че не пипа акциите си?
        Не зная, неговата кожа. Атерата, може би и Жабокът вече няма да са толкова сосни.
        Тя ще компенсира доколкото може с реинвестиране.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Моите падуани не се оплакват.
          Например Пате в срок около месец си сформира портфейл със 7% дивидентна доходност - съвсем незле за момента.
          Според теб колко % ще и бъде див. доходност след 1-2 г. при положение, че не пипа акциите си?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Бате Ви Софикс с пияната глава ще каже следното: След като още сме на борсата значи загубените пари са по-малко от спечелените

Наздраве на цЕлата маса
            Че кой за пари на борсата,бе?Аз играя заради тръпката
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              Много добре наистина ,искренно се радвам за човека дай боже повече такива хора.Колкото повече спечелят толкова повече ще инвестират тук с идеята да спечелят още повече,а това се казва наливане на ликвидност !
              Е, строго погледнато тя не инвестира за пръв път, така че донякъде не се брои, макар декември да почна отново от нулата.

Коментар

Например Пате в срок около месец си сформира портфейл със 7% дивидентна доходност - съвсем незле за момента.
                Много добре наистина ,искренно се радвам за човека дай боже повече такива хора.Колкото повече спечелят толкова повече ще инвестират тук с идеята да спечелят още повече,а това се казва наливане на ликвидност !

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                  Зависи кой откога е на борсата,това едва ли се отнася за хората инвестирали на БФБ през последните 2 години......

Коментар

Бате Ви Софикс с пияната глава ще каже следното: След като още сме на борсата значи загубените пари са по-малко от спечелените

Наздраве на цЕлата маса
                    Зависи кой откога е на борсата,това едва ли се отнася за хората инвестирали на БФБ през последните 2 години......

Коментар

Наздраве на цЕлата маса
                      Хе-хе-хе: на куче ли стана, бе - или вече стана на две кучета?

Иначе си прав - макар всъщност да сме всичко на всичко 3600-3700 души тука, дето само се чешем едни други като маймуняци в жегата.

Коментар

Не се ядосвам, драги - просто ми е чудно как Форти може да се бъзика с мене няколко години за погрешна инвестиция, от която съм загубил всичко на всичко стотина лева.

Наздраве на цЕлата маса

Коментар

Не се ядосвам, драги - просто ми е чудно как Форти може да се бъзика с мене няколко години за погрешна инвестиция, от която съм загубил всичко на всичко стотина лева.
                          Еми вижда те че палиш веднага и затова....

Коментар

Ти пък не се ядосвай! Всички сме правили грешки

Коментар

Драги приятелю, постовете в които ме поднасяш за саламаджийницата, са повече от левчетата, които съм загубил там.

А ако искаш да продължиш, докато поднасящите ти постове станат повече от левчетата, дето съм спечелил от Жабокът, ще трябва да смениш поради атрофия 2-3 клавиатури.
                              Ти пък не се ядосвай! Всички сме правили грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                импето какво имаше от саламаджийницата? нещо пак с голяма лихва беше
                                Драги приятелю, постовете в които ме поднасяш за саламаджийницата, са повече от левчетата, които съм загубил там.

А ако искаш да продължиш, докато поднасящите ти постове станат повече от левчетата, дето съм спечелил от Жабокът, ще трябва да смениш поради атрофия 2-3 клавиатури.

Коментар

Working...
                                X