If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Интересно написано. Добре беше да се кажат няколко думи какво да се очаква от най-големите - гледам, че някои от тях (RDS, TOT... PBR ) гълтат вода все по-успешно
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Много добре наистина ,искренно се радвам за човека дай боже повече такива хора.Колкото повече спечелят толкова повече ще инвестират тук с идеята да спечелят още повече,а това се казва наливане на ликвидност !
Е, строго погледнато тя не инвестира за пръв път, така че донякъде не се брои, макар декември да почна отново от нулата.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Моите падуани не се оплакват.
Например Пате в срок около месец си сформира портфейл със 7% дивидентна доходност - съвсем незле за момента.
Много добре наистина ,искренно се радвам за човека дай боже повече такива хора.Колкото повече спечелят толкова повече ще инвестират тук с идеята да спечелят още повече,а това се казва наливане на ликвидност !
Не се ядосвам, драги - просто ми е чудно как Форти може да се бъзика с мене няколко години за погрешна инвестиция, от която съм загубил всичко на всичко стотина лева.
Бате Ви Софикс с пияната глава ще каже следното: След като още сме на борсата значи загубените пари са по-малко от спечелените
Не се ядосвам, драги - просто ми е чудно как Форти може да се бъзика с мене няколко години за погрешна инвестиция, от която съм загубил всичко на всичко стотина лева.
Драги приятелю, постовете в които ме поднасяш за саламаджийницата, са повече от левчетата, които съм загубил там.
А ако искаш да продължиш, докато поднасящите ти постове станат повече от левчетата, дето съм спечелил от Жабокът, ще трябва да смениш поради атрофия 2-3 клавиатури.
импето какво имаше от саламаджийницата? нещо пак с голяма лихва беше
Драги приятелю, постовете в които ме поднасяш за саламаджийницата, са повече от левчетата, които съм загубил там.
А ако искаш да продължиш, докато поднасящите ти постове станат повече от левчетата, дето съм спечелил от Жабокът, ще трябва да смениш поради атрофия 2-3 клавиатури.
Коментар