При мен портфейла общо взето е "sans changement"... С някакви десети от процента съм "над водата" и то благодарение основно на 1 акция. Това обаче съвсем не е повод за радост. Сега точно е сезона на общите събрания. В цените на акциите е калкулиран и очаквания, а при някои дори разпределен, дивидент. От сега е ясно какво ще се случи с цените след месец-два, освен ако някой не очаква чудеса при отчетите за ІІ тримесечие. Не ми се коментира просто. Поне вече и на децата трябва да е станало ясно, че "при милиционери капитализъм (борса) не вирее"... Deja-vu !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАми то ако сега не върне, ще върне вече на 450.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение-1.26%
проблемът е, че не виждам ракети, дори и мънички
Не особено радващо и за мен на бфб, особено като се има предвид общо взето дефанзивния ми портфейл.
YTD почти 10% по зле от постигнатото отвъд локвата, дори 20% на левов еквивалент.
Хубавото е че и на 2-те места ги трепя индексите, а на бфб ми е по малката част.
Както и наближаващите сосни двуцифрени дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБия те!
С - 14% съммненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
днес и утре може малко да вдигнат да си отчетът месечните проценти
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеГледам и разпродажбите спряха......:превес на продавачи над купувачи има ,но не желаят да събарят повече цената!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеГледам и разпродажбите спряха......:превес на продавачи над купувачи има ,но не желаят да събарят повече цената!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВсеобщия негативизъм дава някакви надежди. Дано!
Че е зле ситуацията - зле е, и спадът за индекса последните 13 месеца е 23%, а отделни от топ позициите имат спадове от по 30-40%.
Това е добра основаLast edited by спекуланта; 28.05.2015, 11:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеТова ми хареса много.
А иначе, човек като си каже му олеква, при мен от началото на годината, до сега е минус 13,78.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение-1.26%
проблемът е, че не виждам ракети, дори и мънички
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеМинусите са временни,а педерастията за цял живот
А иначе, човек като си каже му олеква, при мен от началото на годината, до сега е минус 13,78.
Коментар
Коментар