IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При мен портфейла общо взето е "sans changement"... С някакви десети от процента съм "над водата" и то благодарение основно на 1 акция. Това обаче съвсем не е повод за радост. Сега точно е сезона на общите събрания. В цените на акциите е калкулиран и очаквания, а при някои дори разпределен, дивидент. От сега е ясно какво ще се случи с цените след месец-два, освен ако някой не очаква чудеса при отчетите за ІІ тримесечие. Не ми се коментира просто. Поне вече и на децата трябва да е станало ясно, че "при милиционери капитализъм (борса) не вирее"... Deja-vu !
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Ами то ако сега не върне, ще върне вече на 450.
      Съгласен съм.Виждам го най много да падне до 450.По-надолу не вярвам да стигне.Колкото и да е спада за мен всеки спад е добре дошъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        -1.26%
        проблемът е, че не виждам ракети, дори и мънички
        Определено е проблем, не е да няма хич, ма са миниатюрни наистина, не вижда окото ми нищо де мога спокойно да заложа че ще ми даде дабъл близките години...

Не особено радващо и за мен на бфб, особено като се има предвид общо взето дефанзивния ми портфейл.
        YTD почти 10% по зле от постигнатото отвъд локвата, дори 20% на левов еквивалент.

Хубавото е че и на 2-те места ги трепя индексите, а на бфб ми е по малката част.
        Както и наближаващите сосни двуцифрени дивиденти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Бия те!
          С - 14% съм
          oт мен бирата тогава
          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• днес и утре може малко да вдигнат да си отчетът месечните проценти

Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
            Гледам и разпродажбите спряха......:превес на продавачи над купувачи има ,но не желаят да събарят повече цената!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              Гледам и разпродажбите спряха......:превес на продавачи над купувачи има ,но не желаят да събарят повече цената!
              Ами то ако сега не върне, ще върне вече на 450.

Коментар

• Значи аз съм доста скромен с моите -9%

Коментар

• Хубавото колеги знаете ли какво е, че поне тези които сме дивидентно ориентирани ни чакат едни не лоши сумички, които да ни зарадват и понапълнят сметките !

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Всеобщия негативизъм дава някакви надежди. Дано!
                    Че е зле ситуацията - зле е, и спадът за индекса последните 13 месеца е 23%, а отделни от топ позициите имат спадове от по 30-40%.

Това е добра основа
                    Last edited by спекуланта; 28.05.2015, 11:42.

Коментар

• Всеобщия негативизъм дава някакви надежди. Дано!
                      Че е зле ситуацията - зле е, и спадът за индекса последните 13 месеца е 23%, а отделни от топ позициите имат спадове от по 30-40%.

Това е добра основа

Коментар

• Аз само леко съм под водата с -0.41%

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                          Това ми хареса много.
                          А иначе, човек като си каже му олеква, при мен от началото на годината, до сега е минус 13,78.
                          То и с педерастията е така

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            -1.26%
                            Кви ракети бе човек, един час търговия нема 20к. оборот, баничарницата пред офиса заедно с кафето и домашните потреби са завъртяли повече пари от сутринта, баси спрялата борса...

Коментар

• -1.26%

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                Минусите са временни,а педерастията за цял живот
                                Това ми хареса много.
                                А иначе, човек като си каже му олеква, при мен от началото на годината, до сега е минус 13,78.

Коментар

Working...
                                X