Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
iShares STOXX Europe 600 Food & Beverage UCITS ETF DE - 100%
http://www.bloomberg.com/quote/SX3PEX:GR
сега му влязох ,на малък минус съм.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз бях горе-долу така до есента миналата година. Не е лошща тактика, ако пазарът е стане възходящ.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеМоя е 100% 6C4,набълбукал съм се пък да видим
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИване, а каква е доходността?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеИ не само - има ги и по аптеки, и по заведения за хранене, и по разни магазини... Цената е убийствена като за 30 грама блокче, но наистина е качествено, спор няма! И е вкусно! Не съм им адвокат, само споделям личното си мнение. Аз заради единият вкус няма да участвам в IPO, но в зависимост от отчетите и проспекта, може и да размисля, и да добавя още една компания към портфейла си.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеРоолбара е вече в Лидл
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениемоя портфейл няма да го пускам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеМоят актуален портфейл след леко преструктуриране, което още не е завършило, заради ниската ликвидност:
ATERA - 20.71%
SFTRD - 34.70%
CHIM - 44.60%
Заделил съм и малко пари за участие в IPO-то на "Смарт органик", но това е малко под въпрос. Трябва първо да видя проспекта и ще реша дали да влагам пари там или не. IPO-то на Сирма го изключвам напълно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеМоят актуален портфейл след леко преструктуриране, което още не е завършило, заради ниската ликвидност:
ATERA - 20.71%
SFTRD - 34.70%
CHIM - 44.60%
Заделил съм и малко пари за участие в IPO-то на "Смарт органик", но това е малко под въпрос. Трябва първо да видя проспекта и ще реша дали да влагам пари там или не. IPO-то на Сирма го изключвам напълно.
Коментар
-
ivandavidov
Моят актуален портфейл след леко преструктуриране, което още не е завършило, заради ниската ликвидност:
ATERA - 20.71%
SFTRD - 34.70%
CHIM - 44.60%
Коментар
Коментар