IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    7.48% - УПФ и 10.08% - ДПФ към началото на годината. Малко повече от 6-7%, но не ного.
    УПФ-то е важно, там са многото пари

А на Доверие процента е доста по-малък

Коментар

• Импе, а не е ли по до добре с 21% да си утроиш главницата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Импе, този портфейл не е за хвалене.Много ниска доходност- да не чакаш края на света
        Не е лош - ще увеличавам по-агресивните фондове - но и 7% е незле - още преди 2 000 години евреините-лихвари са сметнали, че 7% лихва удвоява главницата за 10 години.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Та викаш конкурираш се с ПФ-тата да надувате едни същи акции с надеждата да дойде нЕкой заблуден?
          Алианц имат много пари на БФБ а не само 6-7%.
          Колкото до селектираните като тимаджии изобщо не ми ги споменавай.
          7.48% - УПФ и 10.08% - ДПФ към началото на годината. Малко повече от 6-7%, но не ного.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
            Импе защо пускаш към 05.01. това не изкривявя ли доходноста в по голям +
            Защо: това е от пръвият работен ден на.

Коментар

Геле и Вуте си направили квартално чейндж-бюрце. Седят-седят: никой не влиза. По едно време Гели вика:
              - Вуте, дай да направим навалица и хората сами ще дойдат.
              - Как, бе?
              - Ами ще се редим двамата на опашка, ще влизаме и излизаме - и те така.
              Нямало какво да правят - опитали. Вървели напред-назад през вратата и така - докато по едно време Геле не изпищял:
              - Вуте-е-е-е !!! Какво става бе - зеленото го няма !!!
              - Какво зелено, бе?
              - Доларите бе, пор !!! Доларите от касата ги няма !!! Кой ги взе, бе?
              - Де да знам бе, Геле - забърсал ги е някой в тая навалица !!!

Разбра ли сега?

А моят ПФ инвестира само 6-7% на БФБ, пък и моите инвестиции в, са не толкова големи, та да са съществени за портфейлът му - имаме клиенти, дето набиват стотици бимберици в. Само декември-януари, само клиенти на нашата кантора са вкарали по ДПФ близо половин КБ.
              Та викаш конкурираш се с ПФ-тата да надувате едни същи акции с надеждата да дойде нЕкой заблуден?
              Алианц имат много пари на БФБ а не само 6-7%.
              Колкото до селектираните като тимаджии изобщо не ми ги споменавай.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Импе, този портфейл не е за хвалене.Много ниска доходност- да не чакаш края на света

Коментар

• Импе защо пускаш към 05.01. това не изкривявя ли доходноста в по голям +

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Ми не ми се смята сега.

Нивата към 05.01. са 1.4084 за УПФ и 1.4523 за ДПФ.

Коментар

значи ако гледаме данните
                    към 30.12.2014 и към днешна дата 20.07.2015
                    за УПФ на Алианц и НН резултатите са следните

за НН 1.59080 днес и 1,56337 към 30.12.2014
                    за алианц 1.42869 днес и 1.41312 към 30.12.2014

или в проценти
                    НН 1.75%
                    алианц 1.1 %

ако на някой му се занимава да пусне за доверие да сравним
                    Щото Нъ-нъ са лапнали диведентченце от Атерката.

Коментар

• значи ако гледаме данните
                      към 30.12.2014 и към днешна дата 20.07.2015
                      за УПФ на Алианц и НН резултатите са следните

за НН 1.59080 днес и 1,56337 към 30.12.2014
                      за алианц 1.42869 днес и 1.41312 към 30.12.2014

или в проценти
                      НН 1.75%
                      алианц 1.1 %

ако на някой му се занимава да пусне за доверие да сравним

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Не съм гледал. Някой с набити бимберици преди 2007 излязъл ли е на +

Най високото ниво от Седма е по-ниско от сегашните стойности. А да не забравяме и прецакването на горанов - което си е реална доходност. Ако набичиш 1 Б при стойност на дяловете 1.5, реално все едно си ги купил на 1.38, след като си вземеш облекчението.
                        А който е влязъл преди Седма, сторил го е на доста по-ниски нива.

Минус е липсата на гъвкавост - дано по-скоро измислят мултифондовете.

Коментар

Няма нужда да им - в сайтът ни има данни от Четвърта насам.

На клиентите по човешки застраховки им показвам едни графики на фондовете от последните 10 години, включващи сривът от Осма - за да видят как се държи всеки фонд в подобни ситуации. Все пак хората макар и неинвеститори, не са простаци и имат спомен какво стана тогава.
                          Не съм гледал. Някой с набити бимберици преди 2007 излязъл ли е на +

Коментар

сега гледам доходноста на НН за първите 6 м на 2015
                            за УПФ до колкото я изчислих е 0,2%
                            за ДПФ е 0,95%

*взимам стойност на един дял на 30.06.2015 и 30.12.2014 доколкото успях да ги извадя че толкова трудно са го направили докато стигнеш до стойноста на един дял

Импе колко е на Могъщия Алианц

Ми не ми се смята сега.

Нивата към 05.01. са 1.4084 за УПФ и 1.4523 за ДПФ.
                            Моментните стойности са: 1.4287 за УПФ и 1.4773 за ДПФ.

Това мисля е над процент? Бяхме стигнали до над 4% само до средата на март, ама маслинакис ни прецакаха... временно.

Ето:

http://beta.allianz.bg/popups/pod_shares.php

Коментар

сега гледам доходноста на НН за първите 6 м на 2015
                              за УПФ до колкото я изчислих е 0,2%
                              за ДПФ е 0,95%

*взимам стойност на един дял на 30.06.2015 и 30.12.2014 доколкото успях да ги извадя че толкова трудно са го направили докато стигнеш до стойноста на един дял

Импе колко е на Могъщия Алианц

Ми толкова излиза 32 пипса Иначе към днешна дата са набалончени Къде 4% годишна доходност.
                              1.56337 - 31.12.14
                              1.56657 - 30.6.15
                              1.59080 - днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Да не съм луд
                                Ти на твоите клиенти доходността след 2008 ли им показваш???
                                Няма нужда да им - в сайтът ни има данни от Четвърта насам.

На клиентите по човешки застраховки им показвам едни графики на фондовете от последните 10 години, включващи сривът от Осма - за да видят как се държи всеки фонд в подобни ситуации. Все пак хората макар и неинвеститори, не са простаци и имат спомен какво стана тогава.

Коментар

Working...
                                X