Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Момчета и момчета, купувайте смело! Знаете през годините когато берджо предрече спад, какво се случва с цените на имотите, нали.
ковида ще те уреди и с кредитче, че да ползваш силата на левъриджа
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Е, нЕма да е тук, нито на лични. Ще ти драсна тел.Last edited by Bailor; 09.12.2024, 20:20.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Супер, евала, че можеш да съпортваш в такива неща, щото моята брокерка откак се разкъса между Столицата и морето, не й се занимава само с такива, като мен...интересни са ми нива на вноска за доход 2,300лв. и такива за 3600лв. ориентировъчно....на лични, че тука има много чакали...Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 20:03.
Коментар
� -
Не уцели на ментор накавръка и това си е.
"Ментора", се явява "фактор" тук и все греди цели...
Коментар
� -
Може, ако имаш нужда - мога да помогна.
Коментар
� -
Всяка година Ъп.
А, ония коньовския "интелект", кога рипаше на 13.03.2020-та, какъв "пророк" бил, тук се изредиха една камара да го "поздравяват" за "успешната прогноза".
4 1/2 (четири и половина) години след това, фактите говорят.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не става въпрос за бизнес, аз не се занимавам с такъв. Интересно ми е, обаче, мога ли да изтегля два потребителски кредита по 80К, за два различни дохода, паралелно? Общо 160 000.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само на капиталовите може да умножаава 80К. И за гараж не стигат вече. А за бизнес, да зареди със стока някой магазин да. За нещо повече едва ли са достатъчни.
Виж аз мога с 80К да си купя неща за тестове в моята сфера и да ги избия по 3 за месеци. Има леко административно неудобство само.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Какъв бизнес с 80К лева.Спекулацията не е бизнес
Виж аз мога с 80К да си купя неща за тестове в моята сфера и да ги избия по 3 за месеци. Има леко административно неудобство само.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Я, кажи при кой нотариус прави ипотека за 300 К за 1000 BGN... ?!?
Кои сте тези, които я правихте сделката...?!?
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеСкоро правихме сделка за тристаен с ипотека за 300 000 лв.Банката определи нотариуса и таксата беше само 1000лв.Сметай колко процента е ,ако можеш.Скалата е дегресивна.За по-големи суми процента е по-малък.Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 19:19.
- 1 like
Коментар
� -
Счети, с панеляка в дружба, не знам коя част, аре да си допиеш пърцуцата и да си лЕгаш...
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Марш обратно в ПУЦа за шофьори да доучиш аритметиката
Коментар
� -
Момчета и момчета, купувайте смело! Знаете през годините когато берджо предрече спад, какво се случва с цените на имотите, нали.
А, ония коньовския "интелект", кога рипаше на 13.03.2020-та, какъв "пророк" бил, тук се изредиха една камара да го "поздравяват" за "успешната прогноза".
4 1/2 (четири и половина) години след това, фактите говорят.Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 19:00.
Коментар
�
Коментар