Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дори да е финансист и то както Бертрам казва наистина са проветриви. Не му го пожелавам, сигурно е че си върши работата, но той знае най-добре. По-добре от мен и теб как са нещата.
Виж такъв като мен със свещ трябва да дирят. Обичам да съм нескромен. Но така е, аз съм вложил 25 години обучение, и стотици хиляди левове досега и сега го правя.
ПП: Нещо некъв петльо се обажда и ергени нещо дърти му се искат. Да го не почвам па тоя с жените и каките че ще залинее хептен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеМиии, по пазарите съм от 2005-та, та точно ти да ме учиш, малко смешно.
Не, че не бих взел под внимание ценно мнение, но си малко ниска топка с това поведение...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Да де, ама трайо е притеснен. Значи е задухал друг вятър...
Нали знаеш колко "проветриви са тези столчета", като на трайо ...
Виж такъв като мен със свещ трябва да дирят. Обичам да съм нескромен. Но така е, аз съм вложил 25 години обучение, и стотици хиляди левове досега и сега го правя.
ПП: Нещо некъв петльо се обажда и ергени нещо дърти му се искат. Да го не почвам па тоя с жените и каките че ще залинее хептен.Last edited by bulgarian lev; 03.12.2024, 22:52.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Кажи днес колко поскъпнааа билетите...?
Коня спихва, билети поскъпват...
п.п. Да ти дам пример от днес - един колега ме гони от петък за къща, която имам в Бистрица. Дадох му инфо и цена и ми връща отговор: Ама мноо скъпо.
Приключих разговора с този отговор: "Това е цената! Не коментирам повече. Успех в търсенето!"
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДрътите ергени - злобарЕ, пак осрали форума (сефте).
Ударете си по една злобарка и заспивайте бе. Аман от вас вече....Last edited by COVID-19; 03.12.2024, 22:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Абсолютно. Гледам той точно нищо не усвоява, усвояват други, той изпълнява. Така е, и при мен моите работодатели единствено усвояват яко, аз обаче гледам да си усвоя кинтите, които и щом са добри да ги защитя, не просто да ги вземам и да им покажа че могат още да усвояват ако държат на експертните мнения от моя страна (отговарям за себе си единствено), ако сертифицират диагностиката по ICO, ако участват във външен контрол и имат четвърто ниво на компетентност. Тогава стават фигури, а не с печалбарщина от уличен тип сульо и пульо.
Нали знаеш колко "проветриви са тези столчета", като на трайо ...
Коментар
-
Миии, по пазарите съм от 2005-та, та точно ти да ме учиш, малко смешно.
Не, че не бих взел под внимание ценно мнение, но си малко ниска топка с това поведение...
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Това че си брокер и по кредити не те прави експерт макро-икономист и финасист
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Кои, тези от ЕС-то ли...?!?
Че, ако е там "експерт" то си е само усвояване...
п.п. Странно, как имаш вътрешно инфо...?!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеСчети, стига се пЕни, бре!
И с кредити се занимавам...
п.п. удари една пърцуца да ти олекне...
- 3 Харесвания
Коментар
-
И застраховки живот
Общо ликвидни активи-43000+ 25 000 високо ликвидни активи, почти колкото апарта в Бургас- 80 ,000.Last edited by Bailor; 03.12.2024, 22:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Направо ме уби (като повечето ти пациенти) и сега отивам да си допивам винцето до гъзъ на жената.
Не мога да се меря със самотници, като вас.
Айде лека и нищо лично.
Коментар
-
Счети, стига се пЕни, бре!
И с кредити се занимавам...
п.п. удари една пърцуца да ти олекне...
Брокерче с празна глава и килийно образование,БНБ води стистика.А дали си чувал че лихвата зависи от риска.Виждал съм потребителски и на 50%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Към тези 4,5% като сложиш такса за разглеждане, такса за обработка, месечна такса за обслужване, и още няколко други таксички,
процените стават минимално 7, максимално 8-9
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеСчети, БНБ не раздава потребителски кредити...
Last edited by nradev1111; 03.12.2024, 22:35.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар