If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миии, по пазарите съм от 2005-та, та точно ти да ме учиш, малко смешно.
Не, че не бих взел под внимание ценно мнение, но си малко ниска топка с това поведение...
Абсолютно. Гледам той точно нищо не усвоява, усвояват други, той изпълнява. Така е, и при мен моите работодатели единствено усвояват яко, аз обаче гледам да си усвоя кинтите, които щом са добри да ги защитя, не просто да ги вземам и да им покажа че могат още да усвояват ако държат на експертните мнения от моя страна (отговарям за себе си единствено), ако сертифицират диагностиката по ICO, ако участват във външен контрол и имат четвърто ниво на компетентност. Тогава стават фигури, а не с печалбарщина от уличен тип сульо и пульо.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Соди Девня 23 000лв. Това ми е акаунта. Ако е малко, на БФБ , имам още толкова а на международните още 13 000€. На БФБ общо 20 000 още, демек 43 000
Общо ликвидни активи-43000+ 25 000 високо ликвидни активи, почти колкото апарта в Бургас- 80 ,000.
Направо ме уби (като повечето ти пациенти) и сега отивам да си допивам винцето до гъзъ на жената.
Не мога да се меря със самотници, като вас.
Айде лека и нищо лично.
Хахахахаха, какво прозрение, само той е семеен мъж, до газа на жена си!!! Само Трайо ли бил? Няма такива мъже! Хахаха
Към тези 4,5% като сложиш такса за разглеждане, такса за обработка, месечна такса за обслужване, и още няколко други таксички,
процените стават минимално 7, максимално 8-9
Прави ли ти впечатление, че по това време няма модерация във форума? А до преди няколко месеца досега да са изтрили всичко и да са ударили някой БАН!
Ето, съкращенията са в ход вече... Да не стане така, че и болницата да съкрати разходите за помощен персонал и ти да бършеш повръщаното от пациентите...
Лека вечер!
Наздраве, Трайо!
Утре ще ни изтрият. Или в 22 часа. Не ми пука.
Последното няма как да се случи, уверявам те. Ако те познавах или беше срещу мен щях да ти обясня и начертая защо няма да се случи. Но щом имаш подобни притеснения имай си ги...може и да бърша, но срещу втора брутна заплата. Ти сам каза, срамна работа няма.
Лека вечер!
Наздраве! И на теб, и на жената. Но помисли! Само аз съм на смяна, няма от какво да се тревожиш. Но в задълженията ти влиза и идеално поддържане на чистотата в помещението. Тва е леко неприятно, но се свиква.
Наздраве и на теб докторе!
Наистина последно включване от мен за вечерта.
Прави ли ти впечатление, че по това време няма модерация във форума? А до преди няколко месеца досега да са изтрили всичко и да са ударили някой БАН!
Ето, съкращенията са в ход вече... Да не стане така, че болницата да съкрати разходите за помощен персонал и да съвместяващ 2 длъжности, но с една заплата?
Лека вечер!
трайчо до колкото знам е експерт при това на добро ниво (май беше по външните финансирания ако не греша)
извинявай док, но ти си лекар на заплата - не в държавна болница верно, но все пак болницата е на някой а ти си експерт
та в този ред на мисли с трайчо сте колеги та го уважавай малко .
пак сте обърнали темата на вайбър чат.
пълна боза
няма да си давам зор да чета назад
лека ви вчер.
Как не се сетих! Ти имаш сиви-тата на всички. Браво! Защо чак сега ми каза, та калинка го нарекох. Почитания и на Трайо. Щом е финансист значи поназнайва и от имоти. Но търси сам, и да купи, и да продаде, а така няма да намери.
Направо ме уби (като повечето ти пациенти) и сега отивам да си допивам винцето до гъзъ на жената.
Айде лека и нищо лично.
Наздраве! И на теб, и на жената. Но помисли! Само аз съм на смяна, няма от какво да се тревожиш. Но в задълженията ти влиза и идеално поддържане на чистотата в помещението. Тва е леко неприятно, но се свиква.
Ма аз забравих ли да му кажа? На място ше го разбере.
Айде лека и нищо лично.
Коментар