Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Чудесата са само в главите на тези, които им е трудно да осмислят фактите. Ето едно още по-големо чудо:
https://blitz.bg/ikonomika/v-tozi-gr...ews949371.html
чакащите се надпреварват, кой да е по-остроумен в критиките към собствеността
и опитват да покриват норматив 50% спад за 12 месеца, само прогнозно, разбира се
перона има своите традиции и свои признати в годините и закалени от кибичене в студените зими авторитети
те дават мъдри наставления и наклон на новите голобради понижители,
които радостно подвикват и изплискват с ръце легенчетата си
...после идва зиматапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Препоръчвам да изтеглиш нов потребителски докато са ниски лихвите и да стегнеш малко дворците...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
А 3 метров зид с кльон, камери с нощно виждане и шишанета?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Не е причината инфлацията, а постоянното увеличаване на населението в големите градове, липсата на ново строителство, голям брой наематели. При нас нито един от тези фактори не е налице, но въпреки това се увеличават цените - чудо на икономиката без съмнение!
https://blitz.bg/ikonomika/v-tozi-gr...ews949371.html
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно така. Имотите за купуване стават недостъпни в Сф и няколко още града, но ще ти кажа. Бях на гости на мой приятел в малък град. От селски тип почти. Къщата която е купил с двора и направил му струва почти милион. Като фамилна къща. На един етаж, но е като прогимназия. Колко спални и градини - зимни и прочие и как отвътре е изпипал е за похвала. Но не казва аз що налях толкова пари в нея. Напротив, кефа е голям. Той там си живее. Не смята че едва ли може да и вземе кеша поне на този етап. Същевременно има един тристаен в едно блокче и го е обявил за 60 хил лева и няма желаещи. Е, все ще го развърже, ще се появи някой, но за къщата ми е мисълта. Хората си правят удобства и уютни имоти независимо къде се намират.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно така. Имотите за купуване стават недостъпни в Сф и няколко още града, но ще ти кажа. Бях на гости на мой приятел в малък град. От селски тип почти. Къщата която е купил с двора и направил му струва почти милион. Като фамилна къща. На един етаж, но е като прогимназия. Колко спални и градини - зимни и прочие и как отвътре е изпипал е за похвала. Но не казва аз що налях толкова пари в нея. Напротив, кефа е голям. Той там си живее. Не смята че едва ли може да и вземе кеша поне на този етап. Същевременно има един тристаен в едно блокче и го е обявил за 60 хил лева и няма желаещи. Е, все ще го развърже, ще се появи някой, но за къщата ми е мисълта. Хората си правят удобства и уютни имоти независимо къде се намират.
А все повече хора се местят да живеят от апартаменти в къщи.Last edited by Vergil1975; 22.04.2023, 22:20.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЯ, да питам ревачите от по-нисшето понижително съсловие /каста/, какво стана с увеличението на лихвите??? При мен мина почти половината период на кредита, а лихвите не са помръднали...то ще дойде време пак да купувам, а лихвите-замръзнали две години вече..
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЯ, да питам ревачите от по-нисшето понижително съсловие /каста/, какво стана с увеличението на лихвите??? При мен мина почти половината период на кредита, а лихвите не са помръднали...то ще дойде време пак да купувам, а лихвите-замръзнали две години вече..
язък, толко тропане по клавиатурите и потене пред мониторите
и нишо! ни-що!препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Освен че всички имат много по-висок дълг, знаеш ли и какво е много по-високо? Цените на имотите
А за да се стигне до такива цени те са яли и яли инфлация. При нас просто предстои. Стягай колана и почвай да мислиш как да събираш пари за евро-регулирана зелена евтаназия. Щото на държавна пенсия това те чака, ще опоскат всичко Харвардците. За тухлена пенсия изтърва, сега поне за евтаназията гледай да се класираш, иначе робство, в съревнование с роботи на изкуствен интелект които не се искат почивки и ваканции.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Къщата ми се намира на 3 км от центъра на областният град.Административно се води село, но разстоянието от двете табели за населеното място е около 50 метра .В последните години около нас масово се строят и ремонтират основно къщи от заможни хора, на които им е писнало да живеят в блок.
И изобщо не ме бърка каква й е цената, щото нямам никакво намерение да я продавам. И в сравнение с коптора на публикуваната от теб обява в Слатина е като палат.Чакам да се сгрее малко времето и басейна да сложа.Лятото се къпем лятото с децата хвърлям пържоли на барбекюто и нищо друго не ми трябва.
А пиша в темата,защото така съм решил. Обяснения ли трябва да давам?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХм, лоша работа... на Пена & Вуте току-що им беше казано по БиЧиВи-ту за спада при имотето!
п.п.
Трайчо - по отношение на сутрешната ти дилема /дали хотелиера или благародника... мисля, че още тук си вече в грешка/ - трябва да помислиш за форумната Мика Зайкова!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Знам ,че законът на търсенето и предлагането винаги и при всякакви обстоятелства е в сила.Като намалява населението и се увеличават жилищата е ясна посоката на цените. В момента има търсене и на имоти като инвестиция,но като тези,които купуват жилища, за да живеят в тях, намалеят драстично, то и инвестицията ще е неизгодна.
Топим се зловещо, като във война. До 2050 г. ще сме с 24% по малко. А как е по време на война?
Коментар
�
Коментар