Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Замислил съм да си купя един бус, та като нищо можем да направим една екскурзия-пазар и на по-късен етап. Па може да вземем и кольо та да ни развежда из по-евтините сергии за кашкавал, прах, маслини и сиренье
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Oтдавна се вдигнаха там цените но има едно други места от които са по добри ,като дойде време ми се обади и ще ти кажа ,а Конан Варварина да се оправя той е богат и има пари от Холандията ,така че с него няма да се занимавам
казвай евтините места и всички колеги да преценят
ако им е изгодно да купуват от там
препоръка е
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...pazar-v-sofiya
Навлизането на AI в отделни професии ще свие клиентите на имотния пазар в София
Наско Атанасов, бивш председател на Национално сдружение "Недвижими имоти" и управител на "Виктория имоти инвест", в „Бизнес старт”, 27.04.2023
Най-активните групи купувачи на имотния пазар в момента в София са от IT сектора. Това са основно млади хора, които имат достатъчно високи доходи. С навлизането на изкуствения интелект голяма част от нашите потенциални клиенти ще изчезнат, това ще се отрази и на наемния пазар, защото хората от този сектор предпочитат да бъдат под наем, коментира
Който си прави сметка за виисоки наеми ,май ще се радва АКО ИЗОБЩО ИМА НАЕМАТЕЛИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и аз си го мислех, но още ми е рано.
но вече може да се се дигнали и там цените
- 1 like
Коментар
-
а по огледи кой ще ходи вместо тебе? Баш сега ли набара да боледуваш, насред дискаунтите?препоръка е
Коментар
-
и аз си го мислех, но още ми е рано.
но вече може да се се дигнали и там цените
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеПичове,
Някой ще обзавежда ли скоро жилище, че да се комбинираме да отидем до Турция и да напълним един камион с мебели, плочки, кухни и каквото ни трябва, че аз имам да обзавеждам 2 жилища. Гледам приятели и познати си обзаведоха и довършиха всичко за на 1/2 от цените в БГ. Ратко, ти кога ще обзавеждаш ап.8?
но вече може да се се дигнали и там ценитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Аз чакам така обещания спад да търся парцел и да строя, и съм на перона. Знаеш ли влака кога ще дойде, тук другите перонаджии казват "Всеки момент" от 6 години и още се бави този влак.
Дали имат евтин и качествен цимент, тухли, керемиди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеПичове,
Някой ще обзавежда ли скоро жилище, че да се комбинираме да отидем до Турция и да напълним един камион с мебели, плочки, кухни и каквото ни трябва, че аз имам да обзавеждам 2 жилища. Гледам приятели и познати си обзаведоха и довършиха всичко за на 1/2 от цените в БГ. Ратко, ти кога ще обзавеждаш ап.8?
Дали имат евтин и качествен цимент, тухли, керемиди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеИ какво ще стане? В Румъния от известно време ипотечните лихви са над 8.2%1
Изчистиха се от мафия и сега ще си берат плодовете.
Отделно виж и колко народ имат,виж им и икономиката.
Засега са ок ,защото нямаше криза която да идва отвън и икономиката им се представяше много добре.
Но това ще се промени
- 1 like
Коментар
-
еми той има доверен адвокат и познава домоуправителиLast edited by pwise; 27.04.2023, 14:10.
- 1 like
Коментар
-
Пичове,
- 2 Харесвания
Коментар
-
е стига си се заяждал, джонката как купи докато прекосяваше Стара Планина?препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар