If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цените скочиха заради глобалното затопляне, Путин,Тръмп и Джо Байдън,други фактори са честите смени на потребителските имена на Митко...има и други причини ама не ми се изброяват
хахахахахахахахаха
Хубаво е, че ви има вас понижителите. Без вас пазара на наемите ще закъса, а и няма да има с кой да се гъбаркаме. Колкото повече понижители, толкоз повече бъдещи наематели. И съотношението 30/70 ще бъде достигнато по-бързо.
Точно по темата писах. Цените рязко скочиха, точно СЛЕД като изтрихте темата. Нервността на понижители, бездомници и смотани модератори е ясен признак за предстоящ ръст в цените на жилищата. Всеки изтрит пост, всяка заплаха за бан се материализират в поскъпване на мечтания имот.
така е трайчо
2017-та аз реших, че вече не е изгодно за се влиза на зелено. писах и тук няколко пъти.
затова влязох края 2022, че е много "изгодно"
2020 пък можех да се закълна, че цените ще обърнат.
и вместо да купувам, аз продавах.
като видях, че не е по силите ми да познавам пазара,
реших да се отдам на закачки с другите потребители
Ковид кризата оказа голямо влияние на пазара, щото се изляха милиарда като помощи и по стар български обичай се набиха в имоти.И в депозити в банките.
Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие.Колко точно ще са и как ще се разпределят не е ясно.
Няма човек, който да предскаже с точност кога ще се случи спада при НИ. Според мен вече пазара обръща и няма връщане назад. Цените вече падат.
така е трайчо
2017-та аз реших, че вече не е изгодно за се влиза на зелено. писах и тук няколко пъти.
затова влязох края 2022, че е много "изгодно"
2020 пък можех да се закълна, че цените ще обърнат.
и вместо да купувам, аз продавах.
като видях, че не е по силите ми да познавам пазара,
реших да се отдам на закачки с другите потребители
точно последните 2 години една част от участниците смятаха, че всеки момент почва големото мяу
а няколко тесни специалиста по квартирите пък даже тръбяха, че спада е започнал, но още не се вижда
а през това време купувачите наддаваха за читав имот.
Няма човек, който да предскаже с точност кога ще се случи спада при НИ. Според мен вече пазара обръща и няма връщане назад. Цените вече падат.
точно последните 2 години една част от участниците смятаха, че всеки момент почва големото мяу
а няколко тесни специалиста по квартирите пък даже тръбяха, че спада е започнал, но още не се вижда
Неведоми са пътищата в които същите ще разберат ,че совите не са това което са !
Колега, нека да уточниш кога точно си купувал с минимум 10% отстъпка? Със сигурност не е било през последните 2 години. До скоро купувачите се радваха ако купят на офертна цена, камо ли за отстъпка.
Точно по темата писах. Цените рязко скочиха, точно СЛЕД като изтрихте темата. Нервността на понижители, бездомници и смотани модератори е ясен признак за предстоящ ръст в цените на жилищата. Всеки изтрит пост, всяка заплаха за бан се материализират в поскъпване на мечтания имот.
Цените скочиха заради глобалното затопляне, Путин,Тръмп и Джо Байдън,други фактори са честите смени на потребителските имена на Митко...има и други причини ама не ми се изброяват
Коментар