IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.imot.bg/96y24a
    Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-04-24 170159.jpg
Views:	1
Size:	40.8 КБ
ID:	4055729

Следва 19хх,

докато пиша, стана 1831...

Моля понижителите да започнат да рутят цените, че по-скоро да минем границата 1900
    Last edited by Конан-Варварина; 26.04.2023, 10:52.

Коментар

• https://www.varna24.bg/novini/varna/...-Varna-1652783
      Голяма греда за сделките с имоти във Варна

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
        Мода, сега за какво ме изтри? Какво значи отклоняване от темата? Кавръка спами с едно и също съобщение от 5 медии , че го пуска и в двете теми. Аз мрънках , че БНБ не прави нищо, сега направиха нещичко ( измиха си ръцете) ама това означава ли , че кавръка трябва да ми пусне 1000 линка? Успях да го прочета още от първия, Аре да спира вече.
        Ти не си в час дори и БНБ какво прави или какво не прави ,нито дори изобщо БНБ каква роля,правомощия,и функция има към днешна дата и в условията на Валутния борд ,но си взел да се изказваш че правила нещо БНБ.
        БНБ си изкарва едни там за пред медиите анализи и прогнози и до там ,ама айде поне попрочети малко и за БНБ и за това как са вързали лихвения процент в България и още няколко нещица пък тогава се изказвай

Коментар

• Мода, сега за какво ме изтри? Какво значи отклоняване от темата? Кавръка спами с едно и също съобщение от 5 медии , че го пуска и в двете теми. Аз мрънках , че БНБ не прави нищо, сега направиха нещичко ( измиха си ръцете) ама това означава ли , че кавръка трябва да ми пусне 1000 линка? Успях да го прочета още от първия, Аре да спира вече.

Коментар

• https://www-marica-bg.cdn.ampproject...ashtite-meseci

БНБ предупреждава: Лихвите галопират нагоре в следващите месеци

Коментар

• [QUOTE=better;n4055512]
              Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

В магазините за обзазвеждане няма жива душа - такова нещо не съм виждал досега, без много пазарлък ми оферират -10-15% отстъпка. Предполагам и при имотите е горе долу така.
              Искам това да стане и със строителните материали. Мои приятели смело и безотговорно строят къщи по селата тук около Плевен. В Подем например, цел квартал никне около къщата на едно мое познато семейство. Изчисляват че до завършек къщата ще достигне 300 хил лева. Тез хора мислят ли? А вие как мислите ще паднат после тези имоти.
              Ама поне са умни. Развързали са 6 коня сигурно и не казват. Ето ти кинтите готови.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Ба той коня много волатилен бре, нали докторе?

[ATTACH=CONFIG]n4055630[/ATTACH]
                Точно това покачване трябва да те тревожи. Илядо и кусур лева за 24 часа. Но ти си знаеш.
                Last edited by bulgarian lev; 26.04.2023, 01:01.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Segato, нали викаше БНБ то нищо не прави, ето:
                  БНБ предупреди банките, че бързият ръст в кредитирането носи и рискове

https://www.dnevnik.bg/biznes/2023/0...rziiat_rust_v/

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В Априлци знам двама такива тариката, които взеха европари и си построиха палати с тях - уж къща за гости. А гости - никакви, собствено ползване. Идват им проверки веднъж годишно, предварително ги уведомяват, онези настанят приятели, представят резервация, фактура....
                    На единия му помогнах да се измъкне, бяха се усетили, в замяна ми беше дал ключ да си водя колегите на тим-билдинг или някоя мацка, когато не е там.

Трети пък беше взел пари около 30 хиляди лева като млад земеделец. А той набил фиктивно колове за домати на 500 квадрата място, забито до Острешка река - там сянка, домати не стават, а и не е сял нищо. Онези дошли, видяли коловете и го потупали по рамото - срещу 20% от сумата директно в джоба се отървал и не го търсили повече.
                    джонка, според теб, системата ли е така създадена
                    или контрола го позволява
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Бляк - видя ли кухнята и банята? Това гони по мръсотия къщата на Лорда. Откакто е построена сградата, това не е чистено, вътре сигурно гъмжи от зарази.

Пак някой прошляк с наследствен имот, който иска да забогатява на чужд гръб...
                      Аааа не, не искам да рискувам вече! Откакто видях къщата на лорда, още не мога да си оправя стомаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

600 палки???? Отсреща шахматните донове на Ганка.... безценно.
                        Бляк - видя ли кухнята и банята? Това гони по мръсотия къщата на Лорда. Откакто е построена сградата, това не е чистено, вътре сигурно гъмжи от зарази.

Пак някой прошляк с наследствен имот, който иска да забогатява на чужд гръб...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

любимата ти тема
                          сънуваш ли вариации на принудително вземане на чужди имоти
                          В Априлци знам двама такива тариката, които взеха европари и си построиха палати с тях - уж къща за гости. А гости - никакви, собствено ползване. Идват им проверки веднъж годишно, предварително ги уведомяват, онези настанят приятели, представят резервация, фактура....
                          На единия му помогнах да се измъкне, бяха се усетили, в замяна ми беше дал ключ да си водя колегите на тим-билдинг или някоя мацка, когато не е там.

Трети пък беше взел пари около 30 хиляди лева като млад земеделец. А той набил фиктивно колове за домати на 500 квадрата място, забито до Острешка река - там сянка, домати не стават, а и не е сял нищо. Онези дошли, видяли коловете и го потупали по рамото - срещу 20% от сумата директно в джоба се отървал и не го търсили повече.

Коментар

• Ба той коня много волатилен бре, нали докторе?

Click image for larger version

Name:	frc.jpg
Views:	1
Size:	60.2 КБ
ID:	4055630

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Тотална загуба на разсъдъка.
                              Че и с ТЕЦ!
                              Тецът ли му е проблемът? А не 3600 м2?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Пачанга ,статията е за имоти и принудителното им взимане ...
                                Точно по темата..Милко остава без къща човека .. това е скъп имот
                                любимата ти тема
                                сънуваш ли вариации на принудително вземане на чужди имоти
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X