Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ще се старае да плющи по повече на вноските. Срокът на кррдита също е важен.
Абе, луди хора. Но смели и действат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мисълта ми е,че на тая възраст не се знае дали ще е жив и здрав достатъчно дълго, за да изплати кредита.А защо и как са му го отпуснали няма голямо значение.
Абе, луди хора. Но смели и действат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На 65 години за да му дадат ипотечен кредит трябва да може да го гарантира с активи- имоти или друго, иначе на тая възраст абсурд да му отпуснат стандартен ипотечен кредит с гаранция само жилището, което изплаща. Ако има достатъчни за обезпечение активи и на 93 години ще му отпуснат ипотечен кредит без проблем
Коментар
-
Да е жив и здрав човека и да бачка до 80 години.Ама на 65 години не е първа младост и ако стане така, че не може да работи, а жена му е с даскалска заплата от 2000 лв как точно ще плащат вноските ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз поне не знам банка, която да дава ипотека при подобни условия. Проучвал съм въпроса. Над 55 години не дават, а в условията им е посочено "кредита да се погаси до навършване на 60-65(различно при различните банки) години на кредитоискателя"
Дали и колко работи не е важно, на тези години е в рискова група.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз поне не знам банка, която да дава ипотека при подобни условия. Проучвал съм въпроса. Над 55 години не дават, а в условията им е посочено "кредита да се погаси до навършване на 60-65(различно при различните банки) години на кредитоискателя"
Дали и колко работи не е важно, на тези години е в рискова група.
да не попадаш на такъв доктор с голема ипотека за синчето.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Не знам. Наистина. Ще го питам. Но как. Ипотечка. За София става. Но съм сугурен че не са взели потребителски.
Но е риск. Казвам му сега мълчиш и работиш. Даже на още едно място работи той. Пара свлича, но се натоварва.
Дали и колко работи не е важно, на тези години е в рискова група.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какъв е този син, бащата на 65 да тегли кредити?
Прост народ.
как да го оставиш да се блъска сам в тоя живот,
като няма и 5 евро за самоучастиепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какъв е този син, бащата на 65 да тегли кредити?
Прост народ.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Абе как ги дават тия ипотеки банките на чичак на 65?
Банките искат края на кредита да настъпи, когато изтеглилият е на 65 години. Коя е тая банка?
Но е риск. Казвам му сега мълчиш и работиш. Даже на още едно място работи той. Пара свлича, но се натоварва.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да е жив и здрав човека и да бачка до 80 години.Ама на 65 години не е първа младост и ако стане така, че не може да работи, а жена му е с даскалска заплата от 2000 лв как точно ще плащат вноските ?. Както казваше един колега тук..вие какво точно работите, че сте имунизирани от всичко?
Коментар
-
Дълъг текста на обявата. Трябваше ми време да осмисля че 2000€ на квадрат е поносима цена и то в спокоен, тих и зелен район. От предпочитаните от бай Пешо. Идеален семеен дом. Да захлупва. С малко кредит за около 30 годинки да е ниска вноската.
Аз писах. Мой колега и жена му, той е на 65 години почти теглиха кредити и двамата - общо 150К€. 50 са имали собствен капитал за да купят на сина си в Манастирски Ливади за малко над 200К€. Хич да не е ще побачка в моята болница на дебела заплата и ще го погаси. И неговия, и на жена си, която е даскалица.
- 1 like
Коментар
Коментар