If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е, има и такива които не плащат наеми, а си ръфат мекичките сутрин. А аз утре пак ще трябва да окося тревата, да отида до плажа и да изнасям лятното оборудване.
Ако купя до теб ще сложа едни тонколони на пилони към морето да слушат и рибарите музика.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
тези, които накупиха, забравиха
но тия дето чакат промоциите вече почнаха да забравят от кога чакат
впрочем всеки от тях е изплатил в наеми поне по 1 апартамент от 2009 насам
И аз ако бях слушал глупостите на майка ми, нямаше да купя никога. Щях да си спя със зайчето в детската.
добър повод да си отворя една биричка
кой е наклепал бони?
накавръчко ли или миродесчо
Имаше много големо активно мероприятие от трима понижители в ранния следобяд. Учудих се, че заради цитиране от него на статистика от НСИ за повишена имиграция спрямо емиграцията за 2022г., той явно беше баннат заради стари постове в които е засичал някой на сексуална тематика! Този, който перманентно обижда на етническа, май и той си го получи, но след като сериозно не се спря.
Както и да е, тук обсъждаме цени на имоти и така трябва да бъде. Кой е доволен и кой не от моментното състояние на цените в Столицата, си личи....
Ратко, стига предизвиква безсънни нощи на хората Не си ли чел за оптимизация на разходите? Що мислиш, че жената в днешно време е лукс, ами иска си - жилище, кола, почивки, заведения. Ай кажи ми сега, ако си ергенче или разведен, не си ли е най-добре да си у дома, да те викат само като стане дума за закуска или за вечеря? Прибереш се - хладилника винаги пълен с гответно ядене, сметките платени, леглото оправено. Спирам дотука, че почна да ми липсва детската с плакатите.
веднага бих дал всички маломерки за да се върня в онова време
Ратко, стига предизвиква безсънни нощи на хората Не си ли чел за оптимизация на разходите? Що мислиш, че жената в днешно време е лукс, ами иска си - жилище, кола, почивки, заведения. Ай кажи ми сега, ако си ергенче или разведен, не си ли е най-добре да си у дома, да те викат само като стане дума за закуска или за вечеря? Прибереш се - хладилника винаги пълен с гответно ядене, сметките платени, леглото оправено. Спирам дотука, че почна да ми липсва детската с плакатите.
е, има и такива които не плащат наеми, а си ръфат мекичките сутрин. А аз утре пак ще трябва да окося тревата, да отида до плажа и да изнасям лятното оборудване, да разпъван тенти, да подреждам маси и столове, летен бар и барбекю и тн... Това живот ли е?
Колега, много бъркаш. Аз днес се намесих с един пост и вече бях с предупреждение за бан. Не съм се заяждал и не съм обиждал никого, така че подозирам, че модератора е от вашия отбор...
Нещата са доста относителни, когато се сравняват цени през 2008г и 2023 г.
През 2008 г. класически двустаен панален апарт от 80-те години за ремонт се продаваше за 60-65 000 евро.
Днес такъв апарт с хубав ремонт може да се продаде за 120 000 евро бързо ("ремонтът" ще го продаде). Бюджетни апартаменти в момента няма, тогава имаше разни маломерни, които са компромисни и лоши. Сума народ си накупи апартаменти в периода 2003 -2009г и вече забравиха за това.
Така е. Още си спомням са младата Sky, която купи след добрите напътствия на Дюри, а други потребители останаха само с пръст в...
През 2008 г. класически двустаен панален апарт от 80-те години за ремонт се продаваше за 60-65 000 евро.
Днес такъв апарт с хубав ремонт може да се продаде за 120 000 евро бързо ("ремонтът" ще го продаде). Бюджетни апартаменти в момента няма, тогава имаше разни маломерни, които са компромисни и лоши. Сума народ си накупи апартаменти в периода 2003 -2009г и вече забравиха за това.
Коментар